cüzdanda Unutulan prezervatif !!!

Hamileliğim riskliydi yasağım vardı ama yine de gerekçe olamaz bence.

Özürleri de kabahatinden büyük ayrıca deli olmamak işten değil.Öyle Saçma Şeyler uyduruyor ki ben miyim fesat diyprum
Yok, aksine.
Siz gayet akılcı yaklaşımlar yapmaya çalışıyorsunuz ve hala kendinizin kötü düşünüyor olabileceğinizin ihtimalini taşıyorsunuz.
Yapmayın bunu, çok çok üzülüyorum söylerken ama aldatılmışsınız.
Önemli olan buradan sonrası.
Ya bunu bilerek ve bir daha hiç kurcalamadan barışma sürecinize devam edeceksiniz ya da tekmeyi basacaksınız.
Kırk kat eli düşünmeyin, sadece kendinizi düşünün.
Onsuz geçen uzun aylarda özleminiz oldu mu veya affetmek istiyor musunuz?
Ben yaşasam boşardım diyorum ama oradaki ‘yaşasam’ bile başıma gelmeyen durum için söylemesi kolay oluyor.
Doğruya değil, kendiniz için iyi olana odaklanın lütfen.

Ahahahahah, benim 5 aylıkken geldi nasıl geldi ne oldu anlamadık.
Kesin çözüm çelik don diyorum bağıra bağıra:)

konu dışı olacak ama, bu çelik donu nasıl temin ederiz acaba, kapalıçarşıda var mıdır? :KK70:

Şaşırmadım bu cevaba.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?
Zaten dava açmak üzereydim,açıcam ve tekrar deneme fikrinden vazgeçiyorum.7 ay içinde unutur gibi Olduğum şeyleri geri hatırladım yapamıcam.Yaptım evet özür dilerim dese bile bu muameleden daha iyi

Zaten dava açmak üzereydim,açıcam ve tekrar deneme fikrinden vazgeçiyorum.7 ay içinde unutur gibi Olduğum şeyleri geri hatırladım yapamıcam.Yaptım evet özür dilerim dese bile bu muameleden daha iyi

ben eski konularınızı okudum, iyice darlamamak için yazmadım ama bence en doğrusunu yaparsınız. Eşiniz evli kalınacak biri gibi durmuyor. İnşallah mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda.

Yok, aksine.
Siz gayet akılcı yaklaşımlar yapmaya çalışıyorsunuz ve hala kendinizin kötü düşünüyor olabileceğinizin ihtimalini taşıyorsunuz.
Yapmayın bunu, çok çok üzülüyorum söylerken ama aldatılmışsınız.
Önemli olan buradan sonrası.
Ya bunu bilerek ve bir daha hiç kurcalamadan barışma sürecinize devam edeceksiniz ya da tekmeyi basacaksınız.
Kırk kat eli düşünmeyin, sadece kendinizi düşünün.
Onsuz geçen uzun aylarda özleminiz oldu mu veya affetmek istiyor musunuz?
Ben yaşasam boşardım diyorum ama oradaki ‘yaşasam’ bile başıma gelmeyen durum için söylemesi kolay oluyor.
Doğruya değil, kendiniz için iyi olana odaklanın lütfen.
Hiç özlemedim aklıma getirebileceğim düzgün anılarımız bile yok,hır gürler kalmış aklımda.Akıllanmış gibi duruyordu ondan kabul etmiştim ama prezervatif dank diye düştü aklıma

Benim eşim alman ,
Bunun bir çözüm getireceğini düşünmüyorum..
Farkındaysanız zaten ben de dedim ki aldatacak kişi her şekilde aldatır sanırım, yani hergğn birlikte olsan da yapar sanırım dedim.
Ben yine de eşimi ihmal etmemeye çalıştım, bu sadece eşim için değil, bizim ilişkimiz içindi .
Hamilelikte de risk yoksa zaten ilişkiyi yanlış bulmuyor doktorlar. Aksine yararı var, doğanın kanunu.
Avrupalı bir adamla evlisiniz ve hala eşimi ‘ihmal’ etmemeye çalıştım diyorsunuz.
Belki pozitif ayrımcıyımdır bilemiyorum ama, her türlü kadına yönelik yüklenen misyonlardan acayip sıkılan bir tipim.
Bu sebeple kelime seçimlerinize başka anlamlar yüklüyor olabilirim yanlış anlamayın.
Keza benim hamileliklerimde cinsel isteğim sıfırdı ve aşırı koku hassasiyetim vardı.
Ha, bunlar olmasa bile canım istemiyorsa yine ilişkide bulunmazdım aman kocamı ihmal etmeyeyim diye.
Allahın mucizesi bir bebeği karnımda taşırken, içimden gelmeyen bir şeyi yapmak etik olmazdı.
Aldatacaksa defolup gidebilirdi yani, umrumda da olmazdı.
Dünya acı çekmişim, peş peşe 2 sene karnımda karpuz ağırlığında evlat taşımışım o evlatlar kocamın soyadını ve genini taşıyor, daha da fazla ilgiye gereği yok bence.
Ama bu bence işte, erkeklerin fazla ciddiye alınıp el üstünde tutulduğunu düşünüyorum../

Hiç özlemedim aklıma getirebileceğim düzgün anılarımız bile yok,hır gürler kalmış aklımda.Akıllanmış gibi duruyordu ondan kabul etmiştim ama prezervatif dank diye düştü aklıma
Yeni hayatınızda, bekar anne olarak bol şans ve mutluluk dilerim size o zaman:)
Her şey daha güzel olacak emin olun, mutluluğu hakediyorsunuz herkes gibi, şüpheyi değil...

Bu söylediğinize katiyen katılmıyorum, alıntıladığınız için cevap vereceğim.
Aldatılmanın sebebi olamaz, ihmal vs bunlar hep kadına yüklenen suçlar.
Ben iki hamileliğimde(ikisi üst üste geldi lohusalık da derken 2 sene nerdeyse) kardeş kardeş yattım yani.
Aldatılsaydım bile benim suçum asla demezdim, onun şerefsizliği derdim.
Keza, cinsel münasebette bulunmamak aldatma sebebi ise, çok yorgun olarak dünyaya gelmiş bir jenerasyon var totolarını kaldıramıyorlar.
E topluca o kadınlar olarak aldatalım adamları, bakın bakalım neler oluyor../

👏👏👏👏

Şu yorum heryere asılmalı..

Avrupalı bir adamla evlisiniz ve hala eşimi ‘ihmal’ etmemeye çalıştım diyorsunuz.
Belki pozitif ayrımcıyımdır bilemiyorum ama, her türlü kadına yönelik yüklenen misyonlardan acayip sıkılan bir tipim.
Bu sebeple kelime seçimlerinize başka anlamlar yüklüyor olabilirim yanlış anlamayın.
Keza benim hamileliklerimde cinsel isteğim sıfırdı ve aşırı koku hassasiyetim vardı.
Ha, bunlar olmasa bile canım istemiyorsa yine ilişkide bulunmazdım aman kocamı ihmal etmeyeyim diye.
Allahın mucizesi bir bebeği karnımda taşırken, içimden gelmeyen bir şeyi yapmak etik olmazdı.
Aldatacaksa defolup gidebilirdi yani, umrumda da olmazdı.
Dünya acı çekmişim, peş peşe 2 sene karnımda karpuz ağırlığında evlat taşımışım o evlatlar kocamın soyadını ve genini taşıyor, daha da fazla ilgiye gereği yok bence.
Ama bu bence işte, erkeklerin fazla ciddiye alınıp el üstünde tutulduğunu düşünüyorum../
Ben gebeliği bir külfet olarak değil bir kadına hediye olarak görüyorum. Hamileliğimde ara ara koku hassasiyeti yaşamış olsam da hiç de bitsin gitsin diye gün saymadım, bana bir lütuftu bence.
Doğumu da aynı şekilde
Emzirmeyi de aynı şekilde..
dediğim üzere, tek kast ettiğim eşimin isteği değil, eşimle aramdaki ilişkiydi söz konusu olan..
çünkü çok fazla gebelikte ve ilk doğum senesinde aldatma hikayesi duydumv boşanma hikayesi duydum.
Bu sebeple belki de kendi içimde 8 sene beklettim bebek isteğimi evlendikten sonra..
ama dediğim üzere , bunu şuan üçüncü kez yazıyorum, aldatacak adam herşekilde aldatır.
Ama benim içimde ihmal ettim de oldu gibi bi vicdan azabı olmayacak.
Türkiyede hamileysen bir anda prensessin kırılmaz cam bir vazosun edası oluşuyor bence, doğumdan sonra tüm ilgi bebege kayınca anneler çok üzülüyor.
Yurt dışında biraz daha farklı
Kimse prenses değil
Belki de bu sebeple doğum sonrası her kadın ayakları üzerinde daha sağlam duruyor.
Ben hem türkiyede hem almanyada yeni anne olmuş pek çok kadın gördüm, gözlemim bu yönde..
Ama hepsi benim fikrim..

Ben gebeliği bir külfet olarak değil bir kadına hediye olarak görüyorum. Hamileliğimde ara ara koku hassasiyeti yaşamış olsam da hiç de bitsin gitsin diye gün saymadım, bana bir lütuftu bence.
Doğumu da aynı şekilde
dediğim üzere, tek kast ettiğim eşimin isteği değil, eşimle aramdaki ilişkiydi söz konusu olan..
çünkü çok fazla gebelikte ve ilk doğum senesinde aldatma hikayesi duydumv boşanma hikayesi duydum.
Bu sebeple belki de kendi içimde 8 sene beklettim bebek isteğimi evlendikten sonra..
ama dediğim üzere , bunu şuan üçüncü kez yazıyorum, aldatacak adam herşekilde aldatır.
Türkiyede hamileysen bir anda prensessin kırılmaz cam bir vazosun edası oluşuyor bence, doğumdan sonra tüm ilgi bebege kayınca anneler çok üzülüyor.
Kimse prenses değil
Belki de bu sebeple doğum sonrası her kadın ayakları üzerinde daha sağlam duruyor.
Ben hem türkiyede hem almanyada yeni anne olmuş pek çok kadın gördüm, gözlemim bu yönde..
Ama hepsi benim fikrim..

Yanlış anlamayın ama kadınların hamilelikte aldatılmasının en büyük sebebi böyle düşünen hanımlar gibi geliyor bana.

Aman kadın erkeği ihmal etmesin, kadın erkeği mutlaka memnun etsin diye diye bu hale getiriyoruz. Aldatan adamın da bahanesi belli; hamileydi, beni ihmal etti. Biz kadınlar bile böyle düşünürsek erkekler daha çok aldatır hamile karısını.

Erkeği idare edilmesi gereken, çok üzgünüm ama tasma ile bağlanması gereken bir köpek gibi görmek oluyor bu sanki biraz. Aman tasma gevşek olmasın, sağa sola gitmesin.

Amacım polemik değil, lütfen yanlış anlamayın. Ama bu onlarca yıl eskide kalmış saçma düşünceleri artık geçmişte bırakmalıyız ki, uçkur peşinde dolanan adamlara aldatma bahanesi vermeyelim.

herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!

Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Ay cnm ya.ne kadar adi aşağılık biri kadının aldığı cüzdana prezervatifini koyuyo aldatıyo bide salak yerine koyuyo

Doğumu da aynı şekilde
Kimse prenses değil
Ama hepsi benim fikrim..
Söylemlerinizi anlayabiliyorum, hamilelik benim için de bir mucize ve hayatımdaki en mutlu olduğum hatta biraz beynimin az çalışmasına sebep olan süreç:)
Ama işte yine de eşim aldatır yok aramızdaki ilişki için vs ‘koca’ adı altında ve ilişkimiz bozulmasın diye istemediğim hiçbir şeyi yapmadım, yapmam da.
Önemli olan, fırsatı varken yapmaması değil mi zaten?
Durumu ve etkenleri ortadan kaldırarak bir adamın güvenirliliği konusunda nasıl emin konuşabiliriz?
Tabi ki uzak durun vs meselesi değil bu ama, bir adam 50 tane kadınla aynı odada olsa, sadakati sebebiyle oradan gözü yerde çıkmayı bilmeli.

Ha diğer gözlemlerinize katılıyorum, benim öngörüm de böyle.
At gibi atik bir hamile ve lohusa olduğumdan, bilmedim ki hiç hamilelik avantajı ya da prenseslik avantajı nedir, bilakis yapamadığım zaman bile ‘nazlanma’ gibi algılandı.
Ama ahdım olsun, yine kazara 3. yü doğurursam premses olacağım ben.
Canım şöbiyet yatağında krema üzeri dilimlenmiş çilek ve erik çekecek ama tadı tuzlu olacak:))

Bir de öylesini deneyip, eşimin emdiği sütü burnundan getiresim var.
Kardeş kardeş 2 sene dayandı aldatmadı, belki bunda dayanamaz aldatır:)

Son düzenleme:
Hayır ben anlamıyorum. Insan durup dururken cüzdanına prezervatif koymaz. Illa ki altında yatan bir neden vardır. Ki bu nedeni unutması da çok ayrı bi saçmalık. Bence tüm amacı geçiştirmek

Yanlış anlamayın ama kadınların hamilelikte aldatılmasının en büyük sebebi böyle düşünen hanımlar gibi geliyor bana.

Aman kadın erkeği ihmal etmesin, kadın erkeği mutlaka memnun etsin diye diye bu hale getiriyoruz. Aldatan adamın da bahanesi belli; hamileydi, beni ihmal etti. Biz kadınlar bile böyle düşünürsek erkekler daha çok aldatır hamile karısını.

Erkeği idare edilmesi gereken, çok üzgünüm ama tasma ile bağlanması gereken bir köpek gibi görmek oluyor bu sanki biraz. Aman tasma gevşek olmasın, sağa sola gitmesin.

Amacım polemik değil, lütfen yanlış anlamayın. Ama bu onlarca yıl eskide kalmış saçma düşünceleri artık geçmişte bırakmalıyız ki, uçkur peşinde dolanan adamlara aldatma bahanesi vermeyelim.
Dediğim üzere..
benim eşim alman..
almanyada böyle düşünceler yok, gebelik dahil 17 ay eşiyle kardeş kardeş uyumuş alman arkadaşım da var benim, şuan 3. Yü deniyorlar..

Ama bilmiyorum herkeste farklıdır heralde belki ,
Ama ben fark ettim ki eşimle ne kadar uzun süre cinsel bir münasebetimiz olmazsa, ben o kadar sinirli ve ona tahammülsüz oluyorum. Düzenli cinsel hayatımız aktığı sürece daha sakin uyumlu ve sevgi doluyumve sevildiğimi hissediyorum..
bununla ilgili dizilere konu olmuş bölümler bile var 😂
Ben de istemediğimde değil de çok çpk istekli olmadığım dönemlerde dahi biraz pozitif düşünüp cinsel olarak kendimi uzaklaştırmadım eşimden diyorum.
Ama 4. Kez yazacağım şuan 😂
Aldatacak erkek her gece ilişkiye girsen de aldatır ..

Ay durun bi sakin 😆
Söylemlerinizi anlayabiliyorum, hamilelik benim için de bir mucize ve hayatımdaki en mutlu olduğum hatta biraz beynimin az çalışmasına sebep olan süreç:)
Ama işte yine de eşim aldatır yok aramızdaki ilişki için vs ‘koca’ adı altında ve ilişkimiz bozulmasın diye istemediğim hiçbir şeyi yapmadım, yapmam da.
Önemli olan, fırsatı varken yapmaması değil mi zaten?
Durumu ve etkenleri ortadan kaldırarak bir adamın güvenirliliği konusunda nasıl emin konuşabiliriz?
Tabi ki uzak durun vs meselesi değil bu ama, bir adam 50 tane kadınla aynı odada olsa, sadakati sebebiyle oradan gözü yerde çıkmayı bilmeli.

Ha diğer gözlemlerinize katılıyorum, benim öngörüm de böyle.
At gibi atik bir hamile ve lohusa olduğumdan, bilmedim ki hiç hamilelik avantajı ya da prenseslik avantajı nedir, bilakis yapamadığım zaman bile ‘nazlanma’ gibi algılandı.
Ama ahdım olsun, yine kazara 3. yü doğurursam premses olacağım ben.
Canım şöbiyet yatağında krema üzeri dilimlenmiş çilek ve erik çekecek ama tadı tuzlu olacak:))

Bir de öylesini deneyip, eşimin emdiği sütü burnundan getiresim var.
Kardeş kardeş 2 sene dayandı aldatmadı, belki bunda dayanamaz aldatır:)
Ay durun bi sakin olun 😂 adam bişi yapmamış 🙈
Ben üstte açıkladım sebebi. Yani erkek için deil kendim için de diye,
Ama diyorum ya, ben de istekliydim hep.
Gebeliğimin 42. Haftasıydı ilişkinin ardından doğum başlamıştı,
Yani ben hrp istekliydim, arada yorgun olsam da işte git kız seviş herkese yararı var diyodum

herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!

Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim
Size boksör yumruk atsa kar etmez. Aldatılıyorsunuz %100

Ay durun bi sakin 😆

Ay durun bi sakin olun 😂 adam bişi yapmamış 🙈
Ben üstte açıkladım sebebi. Yani erkek için deil kendim için de diye,
Ama diyorum ya, ben de istekliydim hep.
Gebeliğimin 42. Haftasıydı ilişkinin ardından doğum başlamıştı,
Yani ben hrp istekliydim, arada yorgun olsam da işte git kız seviş herkese yararı var diyodum
Bir diğer mesajımda belirtmiştim, kelime seçimleriniz beni cevap vermeye yönlendiren.
Belki ülke dışı yaşıyorsunuz ya da eşinizle yabancı dil konuşmanızdan öyle ama ‘ihmal’ kelimesiyle buralara geldik:)
Siz istekliyseniz tabi ki, doğurana kadar onda sıkıntı yok ki.
Ama bir kadın kocam başkasına bakmasın, başkasına gitmesin korkusuyla cinsel ilişki ya da hayatında aslında istemediği durum ve davranışlara tahammül edip, uyguluyorsa burada sıkıntı var diyoruz aslında.
5. Ye söyleyeceğiniz gibi çünkü aldatacak olan karısının koynundan çıkıp yine yapıyor.
Eş meselesi değil, kişilik meselesi bu:)

Back
X