D grnm sorun

bence sen takıntı yapmışsın hiç sanmıyorum çirkinde olduğunu bence özgüven çok önemli ben ne insanlar tanıyorum yanına angilina julie gelse ben güzelim diyen bence ilk önce kendine inan güzelim de git bir kuaföre bir bakım az bir değişim bak seni nasıl kendine getirecek bitanem

Profilinde öğrenci yazdığı için çok genç olduğunu var sayarak diyorum ki;hepimizin kendini çok çirkin bulduğu ve hiç beğenmediği bir dönemi vardır.Sanırım o dönemden geçiyorsun.

Genç kızlık dönemimde bende çirkin olduğumu düşünüp üzülürdüm.Şimdi eski fotoğraflarıma bakınca çok yanlış düşündüğümü anlıyorum.Çirkinlik olgusu gençliğin bir döneminde maalesef beynimize yerleşiyor.

Eminim hiç çirkin değilsindir.
Medyanın ve moda sektörünün dayattığı güzellik kalıpları burnumuza sokuldukça bir çok genç kız senin gibi düşünmeye devam edecek;ne yazık ki kendini boşa üzecek gibi......

Rabbimin yarattığını beğenmemek te hiç bir kula düşmez.Haksız eleştirip kendini çirkin hissetmene sebep olanları Allaha havale edip önce sen bu yanlış düşünceden kurtulmaya bak.Öyle insanlar var ki bize dayatılan güzellik kalıplarının çok dışında ama şahane gülen gözleri ve dünya tatlısı konuşma uslupları var.Böyle biri kime çirkin gelebilir ki.....

Her yerimizin çok güzel olmasını bekleyemeyiz değil mi?Sende aynaya bak ve güzel olan yerlerini görmeye ve onları ortaya çıkarmaya çalış.Mesela ben koca göbeğimin fazla dikkati çekmemesi için saçlarıma ve göz makyajıma çok önem veririm.Beni tanımayan birine anlatmak isteyen iyi niyetli biri ''açık kumral bakımlı saçları ve güzel kahverengi gözleri var ''der.Diğer gurpsa'' şiman göbekli,sarı saçlı ''diye tarif eder.ıkinci grup bizi hiç ilgilendirmiyor.Ben onların kendiyle derdi olduğunu ve etrafı üzüp tatmin olduklarını düşünüyorum.Esas çirkin onlar.

Umarım birşeyler anlatabilmişimdir.
Lütfen kendini sev ve bu duygu güzellik olarak yüzüne yansısın.

kesinlikle çirkin diye bi kavram yok lmaz: bi kız vardı çok bakımsızdı aynı okuldaydık kimse bakmazdı.kızı 1ay oldu bi gördüm müthiş bir değişme kendini göstermiş resmen :1shok: ve ciddi bi ilişkisi var.sadece kendine özenle davran şimdi aynaya geç ve kendinle barış özgüvenini getir ve herşeye başla şuan kaydirigubbakcemile5

Canım derler ki 'Çirkin kadın yoktur.Bakımsız kadın vardır' ben bu sözü hep haklı bulmuşumdur.Hiç birimiz çirkin değiliz.Sen bence bakımını yapmıyorsun.Kendine biraz daha bak derim.Saç rengini,modelini değiştir ne bileyim imkanın varsa makyaj malzemelerini değiştir belki mevcut olanlar sna yakışmıyordur renk ve kalite olarak yani. Kendine her zaman da güven.Eminim seninde güzel bir yanın vardır.

Tekrar tekrar teşekkürler ilginiz için hepinize de.. Okula geldiğim için pek internete girme fırsatım olmuyor o yüzden ancak bakabildim kusura bakmayın internet cafeden girdiğim için şu an resim ekleme imkanım yok.. Yorumlarınızı tek tek okudum gerçekten çok moral verici şeyler yazmışsınız teşekkür ederimm opuyorumnanaktan dedikleriniz uygulamaya başladım.. bi güzellik merkezine gidip yüzüme uygun makyaj yaptırdım ve gerçekten daha iyi hissettim kendimi.. Çok hafif yaptılar makyajı sanki hiç yapılmamış gibi çok doğaldı ve bana yakıştı gerçektende.. Bende daha çok o tarz makyaj yapmaya çalışıyorum artık kıyafetlerime ve saçıma da bişeyler düşünürsem çalışmalarım işe yarayacak gibi görünüyor.. Ayrıca yolda yürürken kendime güvenrek sağlam adımlarla yürüyorum inanılmaz ama bu benim kendimi daha rahat hissetmemi sağlıyor. Duruşun yürüyüşün insanın kendisni bu kadar iyi hissettirebileceğini hiç düşünmezdim.. ama gerçekten işe yarıyormuş. Arkadaş çevrem konusunda ise ne kadar haklı olduğunuzu gördüm maalesef okula gelmemden haberleri olmalarına ragmen grubum beni yaptıkları planların dışında tutuyormuş taa ki paraları bitinceye kadar.. Sonra çağırmışlar beni benimde bundan onlarla araları bozulup ayrılan başka bir arkadaşım sayesinde haberim oldu.. Onun yaptığı da doğru bir davranış değil ama en azından neden yanımda olduklarını daha iyi görmemi sağladı..En yakın zamanda konuşup tüm ilişkimi bitireceğim. Desteğiniz, yorumlarınız için çoooook çoookteşekkürler a.s. a.s. :1hug: çok iyisiniz gerçekten de hiç tanımadığınız birine bile yardım etmek için uğraşıyorsunuz. Tüm güzellikler sizlerle olsunnnn :enbuyukkk: a.s. a.s.

Bende bir zamanlar senin gibiydim öğrenciyken benim yüzümde çiller bir de tüy problemim vardı boyum kısa gibi vs yani anlatmakla bitmez saymak istersen. Ama işte lazer yaptırdım cilt bakımına gittim sonra buranın güzellik bölümünü takip edip kaliteli marka cilt bakım ürünlerini araştırıp kullanmaya başladım biraz daçevreye bakıp kıyafet tarzımı belirledim ve şimdi fıstık gibiyim tabi bana göre. Aslında dış görünüşümden ziyade kendime özgüvenim var bence kadın dıştan ziyade şu özgüveni kazanmaya çalışacak o zaman çuval giysen yakışıyor.

evet herkez cok yerınde yorum yapmıs bence once cevreni sonra kendine güven gelmesını saglıycak bır dr yardımı alırsansonrada kendını degıstırırsın ve ozaman ne kadar guzel oldugunu önce kendin görürsün yanı sorun kafanın içinde

şimdi canım benim genelde herkes böyledir bende bi pantolon alsam kendimde beğenmiyorum başkasında beğeniyorum arkadaşımda falan arkadaşlarda benim üzerimde daha güzel durduğunu söyler

hem bikere insanın şansı güzel olsun

ayrıcada çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır opuyorumnanaktan

ne çirkini ben tüm kadınlar taş gibiyiz kendine güven:kedi:kaydirigubbakcemile5yerimseniben allahım bi kullarını en güzel şekilde dünyaya göndermiş

canım seni gerçekten çok merak ettim we eminim çirkin falan da değilsindir.
imaj gerçekten çok önemli hele de bayanlar için.
aslında şuraya bi fotonu koysan da biz sana yeni bi imaj yapsak ne dersin?
istersen özelime de yollayabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
tekrar söylüyorum bence kesinlikle çirkin değilsindir,yanlış we eksik bakım yapıyorsundur ...

Bence de yasmin45 arkadasımız iyi demis. foto koy seni bastan yaratalım

Son düzenleme:

evet bencede cnmm
ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)

umarım bu yazılanlardan sonra çirkin olduğunu düşünmüyorsun canım

canım benim ya kıyamam ben sana... lisedeyken hüngür hüngür ağlardım ben çok çirkinim die şimdi bakıyorum da yanından bile geçmezmişim... gayetten taşmışım da haberim yok... o kadar ii anlıyorum ki seni.. üzülme hiç yasmin 45 in dediği gibi foto koy sen buraya bi imaj yapalım sana salla gitsin gerisini.. zaten kaşına gözüne gelecek kadar sığ insanlarla da takılma

canım bütün sorun kendini nasıl hissettiğindir.. herzaman dik olucaksın dimdik yürüceksin.. bak daha öncede söylemştim bunu aynaya bakarak ben dünyanın en güzel kadınıyım diceksinn:)) valla iyi gelio beğenmediğin yerler varsa örneğin sacların git kestir boyat bunları yapamıyosan git fön cektir yap biraz makyaj cık dısarı yemin ederim sana süper hissediyosun kendini kendinden emin bi şekilde güvenerek yürüyosun.. öz güvenin şuan tam değil sürekli kendinle çelişiyosun.. kendine güvenle bu histen kurtulabilirsin..

Bacılar hepinizi tebrik ediyorum zira ben bile okurken daha bir özgüven sahibi oldum burda ..Varolsun KK kaydirigubbakcemile5

arkadasım cırkınmı kaldı bu zamanda gıt vucuduna uygun kıyafetler al tarzını olustur kuafore gıt kendını onların ellerıne bırak kas bıyık sac makyaj kendını tanımazsın valla makyaj malzemelerı al kendıne kendınce bıseyler yap benımde kocaman bı popom var ne yapıyım o benım vucudumun parcası degıstıremem ya dusuk bel pantolon gıyınınce daha buyuk oluyor bılıyorum gıymıyorum mesela bacaklarım guzel onları one cıkarırım ozel davetlerde dugunlerde etek gıyınırım elbıse gıyınırım sen guzel gormek ıstemıyorsun bence kendını kendınle barısık ol kendıne guven.....

Çirkin olmadığına eminimyerimseniben

Öncelikle o arkadaş adı altındaki salakların hepsinden kurtul klava: insanın arkadaşı insana kendini kötü hissettirir mi ya ben onlara daha bi sürü laf ederdim ama değmez eminim asıl onlar hiç bi halta benzemiyodur

Göğüslerim küçük demişin.Çoğu insan bu konuda dertlidir hem forumda arkadaşlar da bu konu hakkından paylaşımda bulunuyolar birbirlerine yardımcı oluyolar bence sen de bi göz at hiç olmadı dolgulu sütyen kullanırsın taş gibi görünürler :1rolleyes:

Kalçalarım geniş demişsin bence bu da hiç sorun değil aksine avantaj.Benim de kalçalarım geniştir ve ben bu durumdan çok hoşnutum :dilcikar: Yok yine de memnun değilim diyosan bölgesel hareketlerle kalçanı eritebilirsin.Düşük belli pantolonlar giyebilirsin.Kamufle edecek bi sürü şey vardır

Omuzlarının genişliği hakkında yorum bile yapmak istemiyorum çünkü geniş omuz bence her zaman iyidir yerimseniben

Yüzün için doktora gidersin verdiği kremleri kullanırsın,fondoten pudra ile kapatabilirsin.Güzel bi makyaj yaparsın saçlarının rengini modelini değiştirirsin cicili bicili güzel kıyafetler alırsın kendine.İnan bi kolye bile insanı farklı gösterebiliyo.Mis gibi de bi parfüm alırsın oooh senden güzeli var mı ya İnsan kendinle ilgilenince acayip mutlu oluyo.Hadi göreyim seni çatlasın herkes :teytey:

cnmm çirkin deilsinnnnn sadece ruh halinden dolayı kendini begenmiyorsundurr...inannnnn insanın içi daha önemliiii temiz derli toplu giyindikten sonra dış görünüş çokta önemli deil...benii ev arkadaşımmm vardı dünya güzlei diyebilirim ama huyu okdr pisdiki nefret ediyordumm gözümde zerre güzelligiiii yoktuuu...onun içinnnn boşver cnmmmm güzellikk geçici ve göreceliii...bence seni begenenlerde çoktur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…