- 2 Ağustos 2013
- 38.115
- 127.225
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.601
Valla bu kadar şiddetli ağrı adet öncesi oluyor. Su içtim baya susuz mu kaldım diye. Açtım yemek yedim bunlarla tedavi ettim kendimiGecmis olsun akupunktur noktasını mi basıyorsun.. hava sıcak oda agri yapar
Off bende bende yanıyorum valla 2 gündürBursadayim sıcaktan yanıyorum ya aşırı sıcak hava bugün
Ben hiç sevmiyorum sıcağı ya kışın en azından bi şekilde isiniyosun ama yazın serinleyemiyosunOff bende bende yanıyorum valla 2 gündür
Arveles iciyodum cnm ben, bide ayaklarıma sıcak su koyuyodumSlm güzel pazarlarıniz olsun..
Regl sancısı çeken var mi . Hafifletmek için n yapiyorsunuz.
Karnina su koymuyor musun.Arveles iciyodum cnm ben, bide ayaklarıma sıcak su koyuyodum
Yok tehlikeli diye duydum, ayaklarima koyuyorum sadeceKarnina su koymuyor musun.
Yaa cok sevındım cnm insallah tutunur, sağlıkla devam eder
Amin canim inşallahYaa cok sevındım cnm insallah tutunur, sağlıkla devam eder
Kuzum bende esman bittimi diye soracaktim insallah tutunur
Insallah canim çok sağolKuzum bende esman bittimi diye soracaktim insallah tutunurkendine bol bol ismi azam oku
Rabbim hayirlisiyla ikiz versin insallahInsallah canim çok sağol
Esmayı bitirdik çok şükür
Cift embriyo transferi oldum inşallah hayırlısıyla tutar ikisideRabbim hayirlisiyla ikiz versin insallah
Insallah rabbim kucuk kucuk sevincliler olsunCift embriyo transferi oldum inşallah hayırlısıyla tutar ikiside
Geçmiş olsun canım ne oldu böyle ayağınaAyağım ağrıyor..ust kismi.. basamıyorum boyle bi sey başına gelen var mi.. morardı ateşli ayağım ustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?