- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.641
Kız burcuuuuuu ne zmn korkuttum seni hııı
yaaa çeniiii yeriimmmm az kaldıı aşkım güzelimmm döneceğimYaa artık lütfen dönnnnnnnnn Tülayyyyy seni çokk özledimmm Tülay
Profiline bakyaaa çeniiii yeriimmmm az kaldıı aşkım güzelimmm döneceğim
Şunlara bak yaa şunlaraaa bak bana karsı nasıl dolmuslar nasılll nasılll
Selam canım iyiyim sen nasılsınKızlaaaaaar selam nasılsınız bildirim gelmiyor takip ettiğim halde
Ben menekşenin korkusuna değilde kendi kendime bitiremiycem diye korkuyorum
Çay kahve atalım ben çay içmem çok kahve olabilirBilmiyorum kı napsak. Kahve grubu var herkes sabah kahvesini atıyor
Bızde çaylarımızı atalım gunluk grup bı kendine gelsin da
Bende daha yeni yemek yedim oturuyorum valla yoruldumSelam canım iyiyim sen nasılsın
Valla çok fırtına var camlar sallanıyor resmen Allah korusunBende daha yeni yemek yedim oturuyorum valla yoruldumHavalar da serinledi bir fırtına var anlatamam
Bir de bizi ev tam tepenin başında x2 daha çokValla çok fırtına var camlar sallanıyor resmen Allah korusun
Kayseride hava cok gzl vallla hıc fırtına fılan yok cok sukur kiii en cok tırstığım şeydir depremden sonraBir de bizi ev tam tepenin başında x2 daha çokFırtına hep ürkütür beni küçüklüğümden beri bi korkarım
Yaa ne güzel senelerdir gelmiyorum Kayseriye çok özledimKayseride hava cok gzl vallla hıc fırtına fılan yok cok sukur kiii en cok tırstığım şeydir depremden sonra
Korkulmayacak gibi degilkiBir de bizi ev tam tepenin başında x2 daha çokFırtına hep ürkütür beni küçüklüğümden beri bi korkarım
Bizim buralarda aynı camları kapatıyoruz artık serinledi bayaBende daha yeni yemek yedim oturuyorum valla yoruldumHavalar da serinledi bir fırtına var anlatamam
Yaaa gelme ımkanın varmıYaa ne güzel senelerdir gelmiyorum Kayseriye çok özledim
Bildirim geliyor ya onu diyorum tatlımKız burcuuuuuu ne zmn korkuttum seni hııı
Bende dün donmuşum bugün yorganı falan çıkardımBizim buralarda aynı camları kapatıyoruz artık serinledi baya
Ben oralı sayılırım orda doğdum büyüdüm bi 10 sene kadarYaaa gelme ımkanın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?