- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.501
Aman canının çektiği tek tarhana olsunBenimde canımı çektirdiniz![]()

He valla oyle oldu cıddenGel canım tarhana muhabbetimiz kara delik gibi herkesi çekiyor yavaş yavaş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman canının çektiği tek tarhana olsunBenimde canımı çektirdiniz![]()
He valla oyle oldu cıddenGel canım tarhana muhabbetimiz kara delik gibi herkesi çekiyor yavaş yavaş![]()
Nasıl kahkaha atttim yatakta yaaaa
Adamda uyandı noluyo diyo yok bisey uyu sen dedim
Kiz Allah seni![]()
Sakin olun hanımlar. Milleti korkutmayn gece geceHahahahyazık adama ne muhabetler dönüyo ne bilsin
benimde bebem sıçradı
![]()
Üstüme ıyılık sağlıkgrupların bi nevi imamı olarak dikkat ediyorum ayrıca merak etmeyin
bırde sızın gunahınızı alamam ustume benımkıler bana yeter
![]()
Sakin olun hanımlar. Milleti korkutmayn gece gece![]()
Valla ıstesemde gidemiyorum ki vaktım hıc olmuyor. topıklerde ve burda sızlerle Konuştuğum. Hayır evdeyım de nasıl yetısemıyor anlamıyorum yaGel guzum sen gitme oralara biz burda sessiz sakin mübarek bı şekilde tarhanaydi işte ne biliyim kışlıkdi Kvdeydi falan güzel güzel eğleniriz![]()
5 saat 15 dakika varSabahın altisinda ayakta olcagimi bile bile neden acaba daha geyik peşindeyim![]()
Bende son kalan tesbihleri çekmeye durduydum güyaSabahın altisinda ayakta olcagimi bile bile neden acaba daha geyik peşindeyim![]()
Valla ıstesemde gidemiyorum ki vaktım hıc olmuyor. topıklerde ve burda sızlerle Konuştuğum. Hayır evdeyım de nasıl yetısemıyor anlamıyorum ya![]()
Kım kız ben miOku oku öğren biyere sıkıştır öğrendiklerini....
Bende son kalan tesbihleri çekmeye durduydum güyatarhanaya daldım. Nefis ıste
![]()
![]()
Kaynana terörü nu oku ...yazik kadinaKım kız ben mi![]()
Ay olur mu uyduğum siz olun ya şekerparelerKalk haydi çek tesbihlerini bacım sen uyma bize![]()
Napım evlenince ıllakı olacak kacınılmaz sonKaynana terörü nu oku ...yazik kadina
İyi geceler sevınclımHayırlı geceler kizlar muhabbetiniz bol olsun ben gider![]()