- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.661
Kızz gece gece derdıne ne oldu uykunu kacıracan ama muhteşem duruyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz gece gece derdıne ne oldu uykunu kacıracan ama muhteşem duruyor ya
Valla yemekten sonra çamaşır bulaşık sağı solu topla ancakKızz gece gece derdıne ne oldu uykunu kacıracan ama muhteşem duruyor ya![]()
Yorgan çıkaran tek değilmişim deseneBende dün donmuşum bugün yorganı falan çıkardım![]()
Eşim diyor ki ne yapıyorsun çıkarma daha erkenYorgan çıkaran tek değilmişim desene![]()
Yoruldum kk da takılıyorum sen naparsınNoruyonuz kızceler![]()
Aynen bende cok yorgunum Kızın uyumasını beklıyorumYoruldum kk da takılıyorum sen naparsın![]()
nasılsın canım napıyorsunGünaydın kızlar![]()
Kesinlikle bir anda soğuduKızlar baya hava soğudu ya bende çok sıcaklayan biri olarak battaniye cikardimcorap +patik giyiyorum bazen, o ayaklarım hic ısınmıyor benim ya
zaten ayakların ısınmazsa kendinde ısınamıyorsun sanki giy sen çorap falan bu havalar hasta edici havalarKızlar baya hava soğudu ya bende çok sıcaklayan biri olarak battaniye cikardimcorap +patik giyiyorum bazen, o ayaklarım hic ısınmıyor benim ya
Evet dikkat ediyorum cnm, gerçekten değişik hava ya, sabahtan uzun kollu giydim öğlen kisa akşam üzeri askili yatarken kısa kolluzaten ayakların ısınmazsa kendinde ısınamıyorsun sanki giy sen çorap falan bu havalar hasta edici havalar
Günaydın menekşemsweetgirlcandy
burcusami
Ssevincli
mavikelebek34
Kahve __Kokusu
Saliha40
Sadelikherseydir
Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
![]()
Şu suratla uyanmiyaydin iyiydi kuzusweetgirlcandy
burcusami
Ssevincli
mavikelebek34
Kahve __Kokusu
Saliha40
Sadelikherseydir
Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar
![]()
anammm yeni uyandınnn kız öğlen oldu yasweetgirlcandy
burcusami
Ssevincli
mavikelebek34
Kahve __Kokusu
Saliha40
Sadelikherseydir
![]()