D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

sweetgirlcandy sweetgirlcandy @burcusami Ssevincli Ssevincli mavikelebek34 mavikelebek34 @Kahve __Kokusu Saliha40 Saliha40 @Sadelikherseydir @Aktiflora kızlarrrr günaydınnnn saatt kaç olmus valla uykunun arasında bayılttılar mı naptılar 🤣

tenor.gif
Ay bu ne :KK70::KK70:Sen olamazsın bu

Günaydın menekşem 😂 Bende zor uyandım bugün 😂
Şok gecırdım saatı görünce bi sanıyorum daha 10 bucuk 11 olmustur 🤣
Şu suratla uyanmiyaydin iyiydi kuzu 😱
Heee ne varmıs suratımda gel bi öpem o dudaklarla senı
anammm yeni uyandınnn kız öğlen oldu ya 😁
Evettt sımdıde kahvaltımı yapacağım 🤣
Ay bu ne :KK70::KK70:Sen olamazsın bu
Benim canım bi gecede bu hale geldim 🤣

Benım hormonlarım dıe söylemiyorum asırııııı dengesızdir.
Bu ay yıne 2.5 ayı gectı hala regl olamadım patlatacak benı yıne
Anaaaam kız sende mi dengesiz oluyosun ben gibi 🥺 Kendimi bildim bileli hep gecikir düzenim yoktur benimde 10 15 20 bazen 1ay gecikir ve bana kafayi yedirtir hormonlar🤪🤭😅

Arkadaşlar hayırlı bir iş için ( Ev alma ) Fetih Suresi dağıtıyorum. Süresi akşam ezanına kadar okumak isteyenler yardımcı olmak isteyenler yazabilir mi?
Allah cümlemize hayırlı kapılar açsın🤲🏻

Birgebeningunlugundeki masajı yapıyor musun? Herkes çok etkili hemen geliyor diyorlar
Aklıma geldıkce yapiyorum ne yalan söyleyim. Bı kere daha tavsıye etmistin ordan bıliyorum. Ama cok sık yapmıyorum aklımdan cıkıyor ya 😕
Anaaaam kız sende mi dengesiz oluyosun ben gibi 🥺 Kendimi bildim bileli hep gecikir düzenim yoktur benimde 10 15 20 bazen 1ay gecikir ve bana kafayi yedirtir hormonlar🤪🤭😅
Aynen bende oyle kendimi bildim bileli hep duzensiz hep gecikir cok nadir zamanında oldugu
canım çok mu stres yapıyorsun acaba
Onunda etkısı var galıba maviş.
Bu ay işi yapmıstım cok

Back
X