- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.781
Bende iyiyim menekşem çok şükürGünaydın cümleten kızlar hayırlı cumalar.
Bana dua etmeyi unutmayınkonuyu bılıyosunz
![]()
Cookiie ıyım cnm benn bıldıgın gibi sen nasılsın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim menekşem çok şükürGünaydın cümleten kızlar hayırlı cumalar.
Bana dua etmeyi unutmayınkonuyu bılıyosunz
![]()
Cookiie ıyım cnm benn bıldıgın gibi sen nasılsın
![]()
Sizde benım öyle perimmBende iyiyim menekşem çok şükürdualarımdasın
![]()
Açmadığım için kapıyı bilemiyorumNe işi varmış sabah sabah![]()
Ben son 1 haftadır oyleyim ya.Bugün böyle bir boş boş gezesim iş yapmayasım var ya![]()
Bende de az buçuk var da bugün tavanBen son 1 haftadır oyleyim ya.
Bakın bakim bugun ne retrosu varmıs,Bende de az buçuk var da bugün tavan![]()
O zaman sorun yıne bızde bahane uydurmaya gerek yokRetro falan yok![]()
EvetO zaman sorun yıne bızde bahane uydurmaya gerek yok![]()
Tatilden sonra o moda girmek varya tam bir ölüm meselesi ztn. İşte bıle 1 gun ızınden snra tekrr gitmek ne kdr zor oluyorEvetYa yoğun tempoda çalışmak yoruyor baya onun da etkisi çok bende. Ufak kaçamak yapalım diyoruz haftasonu da olsa. Bakalım artık. Ya hiç toparlanamam tatilden sonra
![]()
Aynen aynen dün gitmedim evdeydim belki ondan bugün çalışmak istemiyorumTatilden sonra o moda girmek varya tam bir ölüm meselesi ztn. İşte bıle 1 gun ızınden snra tekrr gitmek ne kdr zor oluyor
Heee ondan ıste. Bende o psikolojiye cok girerim yarına duzelırsınn merak etmeAynen aynen dün gitmedim evdeydim belki ondan bugün çalışmak istemiyorum![]()
Yarın haftasonu hiç düzelememHeee ondan ıste. Bende o psikolojiye cok girerim yarına duzelırsınn merak etme![]()
Geçmiş olsun canım. Olabilir. Ya da başka bir şey olabilir mi acabaSlm kizlar .
Bas donmesi tepe agrisi göz kararmasi bulanti gibi şeyler tansiyon düşüklüğü mu .
N olabilir ki..cnmGeçmiş olsun canım. Olabilir. Ya da başka bir şey olabilir mi acaba![]()
Saliş sende vitamin eksıkliği filan olabılırmi. Baktırdınmı hıcN olabilir ki..cnm
Var dSaliş sende vitamin eksıkliği filan olabılırmi. Baktırdınmı hıc
Bebiș olabilir mi ki diye düşündümN olabilir ki..cnm