31 yasindayim.mutlaka bakacak bi dr vardir.canım merhaba senin yaş kaç ben 30 yaşındayım sana bakamayız yaşlılara bakıyoruz dedi sanki bende 15 yaşındyaım
b
bendede demir eksikliği var tesadüfen canan karatayın bi programında dinledim d vitamini eksikliği çoğu kadında olurmuş ve farketmezmiş demirime baktırırken d vitaminimede bakın dedim doktor senin yaşındakilere bakılmaz dedi bakmadı sinir oldum yaşım 30 bu arada 3 yıldırda bebişim gelmiyo
Çok sevindim cnm bnm eşimde 7 ay önce varikosrl ameliyatı oldu dr sonuçlar normal dedi bekleyin olur dedi ama bende bu ay tekrar baktırcam ama önce iyi bir doktor bulmam lazımCanim bende hamile kalamiyordum.31 yasindayim Araştırma hastanesindeki infertile kadin dogum doktoru ilk defa D vitaminine O bakti ve 5 cikti çok asiri düşük dedi ve DEVİT 3 verdi .Esimde varikosel ve morfoloji ilaçlar 3 yildir kullanıyordu DEVİT 3 ve folikasit birlikte kullandim. Allahin izniyle hamile kaldim.
Ne yazıkki aile hekimliğinde d vit bakılmıyor yok çünkü hastanede baktırman lazımay gel de sinir olma bu doktora!senin yaşındakilere bakılmaz ne demek yani? hazır tahlil için kan alınmışken oraya bi de d vitamini yazsa ölür müymüş? benzer durumları ben de aile hekimliğinde yaşadım maalesef. karşılarında hiç soru sormayan,sorgulamayan,ekstra bişey talep etmeyen hastalar bekliyolar . sormasan hastalığının adını bile söylemeyecekler. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın arkadaşım ihmal etme lütfen,ben de ilk fırsatta gidip baktırıcam
Ne yazıkki aile hekimliğinde d vit bakılmıyor yok çünkü hastanede baktırman lazım
Dvit3 kulanabilirsin zaten doktorun vermiştir ☺Evet yapmiyolarmis.hastanede yaptirdim ve cok düşük çıktı
Dvit3 kulanabilirsin zaten doktorun vermiştir ☺
Evet yapmiyolarmis.hastanede yaptirdim ve cok düşük çıktı
kızlar merhaba ben de burdan okuyup d vitaminimi ölçtürdüm. çok düşük çıktı. dr dvit3 oral ampül verdi ayda bir kullan dedi. şimdi ilkini kullanalı 3 hafta oldu acaba ikinciyi alsam sorun olur mu ne dersiniz? yoksa 4 hafatyı bekleyeyim mi?
benim referans aralığımda alt sınır 20ydi. benim de 10 çkmıştı. neden referans aralığı yok ki acaba? benimkinde bir sayfa da açıklama var hatta. yazın ne olmalı,kışın kaç olmalı? kemik sağlığı için kaç olmalı falan...bence doktora da sor yine mutlakaArkadaşlar bende d vitamini testini yaptırdım ama yaptırdığım hastanenin sonuçlarında referans ağırlığı görünmüyor benim 27 çıktı sizin sonuçlarınıza göre bakar mısınız bi daha doktora gidip gösteremedim sonuçlarımılütfen yardımcı olun
Arkadaşlar bende d vitamini testini yaptırdım ama yaptırdığım hastanenin sonuçlarında referans ağırlığı görünmüyor benim 27 çıktı sizin sonuçlarınıza göre bakar mısınız bi daha doktora gidip gösteremedim sonuçlarımılütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?