Benim drum da istedi bi kaç gün sonra bende d vitaminine baktıracağım dr dediki d vitamini eksikliği olduğunda da bebek oluşsa bile tutunamıyormuş yani bebeğin tutunabilmesi için gerekli bir vitaminmerhaba arkadaşlar benim d vitamini de çok düşük 4 çıktı ben de pko da var bebek sahibi olmayı etkiliyor mu bilmiyordum bunu doktora soracam
evet bence de herkes bunu okusa iyi olurBu basligi gordugum iyi olduShinSeGi sagol☺ tedbir amacli ben de ilk firsatta bi dahiliyeye gidip baktircam d vitaminime
doktorum verdi bana ben kullandim birsey olmaz heraldeSelam bayanlar bisey sorcam. Bu devit-3 ilacini gebelik dusunurken kullanmak zararli olur mu acaba? Dr.a sormayi unuttum
Bana da verildi de canim emin olmak icin sordum bugun eczaneye sorcam bi dedoktorum verdi bana ben kullandim birsey olmaz heralde
Canım hamile kalabildin miBen bunu yeni öğrendim 20 aydır uğraşıyoruz herşey normal diyorlar ama olmiyor. gittiğim 5 doktordan 1i bile D vitaminine bakmamıştı. bugün ben kendim istedim ve gerçekten çok düşük çıktı 4,5. hamile kalabilmek için en az 30 olması gerekiyormuş. aşılamam bile tutmamıştı. geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim. muhtemelen sebep buymuş döllenme olsa bile bebek D vitamini eksikliğinden tutunamiyormus bence
bende 4 ampul içtim 5.yi icicem. elbet etki etmiştir cnm ama ben artik heray 1 ampul kullanicam. malesef henüz hamile kalamadim ama insallah bu sefer kalirimCanım hamile kalabildin mi
Ben bu ay yumurtlamaya donemine kadar 3 tane kullanmıs olucam sence bu ay için faydasını gorur muyum etki eder mi hemen
Benim 5 çıktı..
canim kucuk sise galiba. kir bir bardak suya karistir veya bir dilim ekmek ustune demisti doktor. yag gibi oldugu icin tek yutmak zorKızlar merhaba. Doktor bana oral ampul olandan verdi ama sormayı unuttum nası kullanılıyor ?
Çok teşekkürler canımm..canim kucuk sise galiba. kir bir bardak suya karistir veya bir dilim ekmek ustune demisti doktor. yag gibi oldugu icin tek yutmak zor
İnfertilite tedavisi görüyorum bende. Aşılama yapıldı, soncu bekliyorum. Aşılamadan önce hiç kan tahlili almadılar benden ama aile hekimimim durumu takip ettiği için baktı sağ olsun. D viitaminim çok düşük çıktı ama çatlatma iğnesi ile ilaç kullanılmadığından bana d vitamini vermedi. Her gün öğlen güneşine çık dedi sadece. Bakalım d vitamini bu kadar düşükken tutacak mı aşılama.. Gerçi tutmazsa yine bunu d vitamini eksikliğine bağlayamam ama en azından şüphelenebilirim
Kaç çıkmıştı canım hayırlısı olsunTutmadı...
İnfertilite tedavisi görüyorum bende. Aşılama yapıldı, soncu bekliyorum. Aşılamadan önce hiç kan tahlili almadılar benden ama aile hekimimim durumu takip ettiği için baktı sağ olsun. D viitaminim çok düşük çıktı ama çatlatma iğnesi ile ilaç kullanılmadığından bana d vitamini vermedi. Her gün öğlen güneşine çık dedi sadece. Bakalım d vitamini bu kadar düşükken tutacak mı aşılama.. Gerçi tutmazsa yine bunu d vitamini eksikliğine bağlayamam ama en azından şüphelenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?