DAĞDAN GELİP BAĞDAKİNİ KOVMAK

Çok teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu.

Ne demek kediyi istememek? Hem de geldiği evin şartları belliyken. Yazıklar olsun o geline tüuuu kınıyorum o gelini ben.Gelin dediğin dizini kırıp oturmalı. Ben olsam yağmurlu havada su vermem o geline. Ne biçim gelinler var ya.

Oldu mu bacım? Olmadıysa daha sert gelebilirim. Sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün.

Eve bi canli geldiğinde sadece tek kisiye mi ait oluyo ne kadar saçma düşünceler ailenin ortak kedisi alistigi ortam .konu sahibi evlenmiş kedi icin o evde kalan daha fazla insan var haliyle ortami degismemis . belki calisan bi bayan kedi butun gun evde tek basina mi kalsin sadece insan psikolojisi mi bozuluyor empati yap diyenler birazda siz mi yapsaniz acaba

Abin sen evlenirken sana maddi yardımda bulundu mu?
Cevabın evetse o kadarlık bir katkıda bulun
Misal o seni bulaşık makinanı aldiysa sen de onunkini al.ama sana bir katkısı olmadıysa düğün için kimseye maddi yardımda bulunma.
Ayrıca kediye kizman da yersiz
O senin kedin. Ayrıca şu an kedinin gideceği bir evi var. "Ya öyle olsaydı ay sokağa mi atacaklardi" düşüncesi son derece yersiz ve kendini doldurmandan Başka işe yaramaz. O evde yaasaydin elbette at demeyeceklerdi,kadın geldiğinde odaya kitleyeceklerdi.
Bence gereksiz yere abartmissin.
Bu arada hayatımın yarisinda kedili bir kadindim . Buna rağmen yorumum bu

Çok teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu.
Rica ederim benim de kedim var sizi anliyorum..Böcek fobim de var o hanfendiyi de anlarim ama hersey üslubunca söylenmeli anlatilmali.Kedinizin psikolojisi icin kedinizi o evden alın..Yoksa korkuyor diye bir odayla sinirlarlar hayvanın psikolojisi bozulur

Madem o kadar kiymet verip seviyorsunuz neden sizin evinizde degil kedi? Benim annem yalvarsa da ben birakmam ona. Baska odada uyusa bile özlüyorum ben cocugumu.
Annem çok yalnız hissediyorum alma benden o da olmazsa yapamam dediği için ara sıra veriyordum maalesef. Kedininde yabancılık çektiği ortam değil çünkü 2 3 sene orada yaşadığı için. Ki bundan sonra zaten vermeyi düşünmüyorum gelin gelsin ya da gelmesin.

Kedisiyle birlikte dogada devamli yer degistirip dolaşanlar var instagramda goruyorum. Cok mutlular gorunuyor hayvanlar, bazi kediler gezmeyi seviyor herhalde veya oyle alistiriyorlar en baştan.

Bizim ki o kadar gezenti degil ama ev degistirmekten etkilenmiyor hiç yeter ki biz yaninda olalim bir sure evi kesfedene kadar temkinli oluyor, heryeri itinayla koklayip karistirdiktan sonra normal hayatina devam ediyor.
Benim ailem sehir disinda mesela biraz uzun kalacagimiz zaman goturmustuk 1-2 defa.

Her kedi hemen depresyon yapmiyor bu durumu. Ama 2 evi olmasindansa belli bir evde rutini olmasi daha iyi tabi. Bizim yaptigimiz misafirlikti, konudaki gibi devamli olan bir git gel yok tabi.

Yardımda etmem bir daha o eve ayakta basmam, o düğüne de gitmem... Evladımı istemeyeni bende istemem...

Tamam çözüm sunuyorum o zaman; gelini konu sahibi evine alsın kedi annede kalsın

Birisi bana birşeyi yap, yapmalısın dediğinde yapacağım varsa da inadına yapmam. Anneniz sizin düğününüz olurken abinizi de böyle zorladı ve abiniz de yaptı diye sen de yardım edeceksin demiyorsa yapmayın. Kendine güvenmeyen evlenmesin ya. Kediniz de artık evinizde olacağı için size de gelmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…