- 29 Mayıs 2021
- 14.357
- 93.415
- 548
- 36
- Konu Sahibi booksmoney
-
Yani birde ihtimaller üzerinden olumsuz senaryo yazmaya gerek yok ki.Gelinle konu sahibi arasında öyle bir iletişim olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi gelini küçük görüyor, muhatap alacağı biri gibi davranmıyor. Yazım tarzından oldukça açık bu.
Konu sahibi evli olmasa o eve geleceklerini sanmıyorum. Benim konudan anladığım baba yok, anne yalnız yaşayacak abi evlenince. Kadın yalnız yaşayacağına koca evde, biz de maddi durumları toparlayana kadar birlikte yaşarız demişler. Konu sahibi de o evde yaşıyor olsa başka bir şey düşünürlerdi.
Dağdan gelmek...Neden küçük göreyim? Yazdıklarımdan bunu çıkarmanız çok ilginç. Şahsi olarak bana söylense zaten cevabını verirdim yine aynı şekilde ama bana ileten kişi annem.
Ya öyle olsaydı, ya böyle olsaydı diyecek bir durum yok bence de. Gereksiz alınganlık. Ortada gayet güzel bir çözüm var.Dağdan gelmek...
Geldiği evin şartları...
Bunları buraya bu kadar kolay yazabiliyorsanız artık ailenizin bir bireyi olan kişi için davranışlarınıza bu düşüncelerinizi yansıttığınızı tahmin edebiliyoruz.
Cok mantiklisiniz tebrik ediyorum sizi ilk önce acaba gelin hanımın kediye alismasi için çaba mi gosterilmeli sevmeyip dokunamayan daha sonra kedisiz yapamayan cok insan taniyorum olmazsa zaten alınır kimseye eziyet etmeye gerek yok ama ilk secenek gönderilmesi hoş degil
Kedim benim için kıymetli ve ona laf eden herkese de aynı cevabı verirdim. Yıllarca o evde kaldı kedim ve kimsenin bir şikayeti yoktu bununla ilgili bugüne kadar.Dağdan gelmek...
Geldiği evin şartları...
Bunları buraya bu kadar kolay yazabiliyorsanız artık ailenizin bir bireyi olan kişi için davranışlarınıza bu düşüncelerinizi yansıttığınızı tahmin edebiliyoruz.
Cok mantiklisiniz tebrik ediyorum sizi ilk önce acaba gelin hanımın kediye alismasi için çaba mi gosterilmeli sevmeyip dokunamayan daha sonra kedisiz yapamayan cok insan taniyorum olmazsa zaten alınır kimseye eziyet etmeye gerek yok ama ilk secenek gönderilmesi hoş degil
Kıymetliyse tamamen alın yanınıza işte. Sanki kediniz sokakta kalmış.Kedim benim için kıymetli ve ona laf eden herkese de aynı cevabı verirdim. Yıllarca o evde kaldı kedim ve kimsenin bir şikayeti yoktu bununla ilgili bugüne kadar.
Tamam şimdi var şikayetleri. Sizin de kendinize ait bir eviniz var. Problem yok ortada, problemi yaratan sizsiniz.Kedim benim için kıymetli ve ona laf eden herkese de aynı cevabı verirdim. Yıllarca o evde kaldı kedim ve kimsenin bir şikayeti yoktu bununla ilgili bugüne kadar.
e ama simdi varmis ne olacak? kedi SIZIN hanimefendi, SIZIN evinizde yasiyor, ve SIZIN evinizde yasamasina kimse bir sey demiyor.Kedim benim için kıymetli ve ona laf eden herkese de aynı cevabı verirdim. Yıllarca o evde kaldı kedim ve kimsenin bir şikayeti yoktu bununla ilgili bugüne kadar.
Neden küçük göreyim? Yazdıklarımdan bunu çıkarmanız çok ilginç. Şahsi olarak bana söylense zaten cevabını verirdim yine aynı şekilde ama bana ileten kişi annem.
Kedisiyle birlikte dogada devamli yer degistirip dolaşanlar var instagramda goruyorum. Cok mutlular gorunuyor hayvanlar, bazi kediler gezmeyi seviyor herhalde veya oyle alistiriyorlar en baştan.
Bizim ki o kadar gezenti degil ama ev degistirmekten etkilenmiyor hiç yeter ki biz yaninda olalim bir sure evi kesfedene kadar temkinli oluyor, heryeri itinayla koklayip karistirdiktan sonra normal hayatina devam ediyor.
Benim ailem sehir disinda mesela biraz uzun kalacagimiz zaman goturmustuk 1-2 defa.
Her kedi hemen depresyon yapmiyor bu durumu. Ama 2 evi olmasindansa belli bir evde rutini olmasi daha iyi tabi. Bizim yaptigimiz misafirlikti, konudaki gibi devamli olan bir git gel yok tabi.
Size şahsi olarak neden birşey söylesin gelin, o evde yaşamıyorsuniz ki.Neden küçük göreyim? Yazdıklarımdan bunu çıkarmanız çok ilginç. Şahsi olarak bana söylense zaten cevabını verirdim yine aynı şekilde ama bana ileten kişi annem.
Görüyorum kıskanmadığınızı, hatta hepimiz görüyoruzSiz kendiniz çok fazla kıskançsınız galiba beni de öyle görüyorsunuz ama kıskanmıyorum.
Mesela siz çalışıyorsunuz ama çocuğunuza anneniz bakıyor
Gelin de ben kendi çocuğumdan başka çocuk sevmem istemem dedi diyelim
Çocuk ne olacaktı
Hayvan besleyen insanlar çocuklarına nasıl bağlılarsa hayvanlarına da öyle bağlılar
Madem birikim yapacaklar 2 yıl daha nişanlı kalıp yapsalardı ne diye gelip düzen bozuyorlar ki
Burada bir zorunluluk yok ama.Mesela siz çalışıyorsunuz ama çocuğunuza anneniz bakıyor
Gelin de ben kendi çocuğumdan başka çocuk sevmem dedi diyelim
Çocuk ne olacaktı
Hayvan besleyen insanlar çocuklarına nasıl bağlılarsa hayvanlarına da öyle bağlılar
Madem birikim yapacaklar 2 yıl daha nişanlı kalıp yapsalardı ne diye gelip düzen bozuyorlar ki
O kim ki kedimi evde istemiyor tavrındaGelinle konu sahibi arasında öyle bir iletişim olduğunu sanmıyorum. Konu sahibi gelini küçük görüyor, muhatap alacağı biri gibi davranmıyor. Yazım tarzından oldukça açık bu.
Konu sahibi evli olmasa o eve geleceklerini sanmıyorum. Benim konudan anladığım baba yok, anne yalnız yaşayacak abi evlenince. Kadın yalnız yaşayacağına koca evde, biz de maddi durumları toparlayana kadar birlikte yaşarız demişler. Konu sahibi de o evde yaşıyor olsa başka bir şey düşünürlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?