dağınık olanlar ve dağınıklığından bıkanlar...

sevgilimbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
34
0
86
38
İstanbul
selam kızlar,

Başlıktan da anlaşıldığı üzere dağınığım ve bu durumumdan da şikayetçiyim..

Dağınık evimi toplamak saatlerimi alıyor ama dağıtmak ise sadece 5 dakika

kendime çekidüzen vermeye çalışıyorum ama bi süre sonra başa dönüyorum haydiiii...

aranıuzda benim gibi olupta bunu başarabilenleriniz var mı?

Sırrınızı merak ediyorum:):26::26:

ben tam başaracaktım ama kızlarım sağolsun yetiştiler ve allahım evi görmelisin akşama kadar ev topluyorum ama bir gün başaracam inanıyorum buna:))))

evlenene kadar ne temizlik yaptım ne yemek nede ütü,bekarken dağıttığımın bile farkına varmadan annem toparlamış oluyordu.evlendikten sonra çok zorlandım halada arada zorlanmıyorum dersem yalan olur...çeyiz olarak aldığımız birsürü lüzumsuz fazlalıkları evden çıkararak kalabalıklıktan kurtuldum.evdeki kalabalıklık beni bunaltıyor,bunalttıkçada iş yapmak gelmiyordu içimden ,toparlasamda gereksiz kalabalık yüzünden görünmüyordu..tavsiye ederim uzun süre kullamadığın,seni daraltan objeleri kaldır her ne olursa olsun.birde odalarının şeklini değiştir değişiklikte fayda vardır.rahatlattığı için uzun bir süre dağınıklığından kurtulursun sana zor gelmez yine zorlanınca yine değiştir

aynen yaaa.. Evlendim ve ev işi yapmak hayatıma girdi...

Evimdeki kalabalık eşyaları kaldırmam için kiler ya da depo lazım bende.. Malum yeni evliyim ve bir sürü çeyizlik war evde.. boş olan yerlere onları koyduk..

şehirden şehire de gelin geldim akrabam annem felan da yok ki evine fazlalıklarımı koyayım

ben tam başaracaktım ama kızlarım sağolsun yetiştiler ve allahım evi görmelisin akşama kadar ev topluyorum ama bir gün başaracam inanıyorum buna:))))

çocuklarım olsaydı eger salardım iyice." aaaammnaaaaan ev mi topluycam bea, yemişim evini" der bi köşeye otururdum herhal:)

sen bence oluruna bırak yorma kendini bu devirde çocuğu olup ta evi toplu olan insan mı var yahu:)

ben senin gibiyim,

dağıtmayı çok severim ama toplamayı değil.

evliliğimin başlarında çocuklarda küçüktü ve evdeydim.

temizlik ve yemek yapmayı seviyordum ama nedense dağınıklığı toplamaktan nefret ederdim.

4 senedir çalışıyorum,evde düzenli bir yardımcım var neyseki,

bana kalsa yapamıyorum.

güzelmiş yardımcı felan.. bunun için ayırabileceğim bütçem yok.

bir de olmayınca olmuyor mu diyosun? ağlatma beni :)

al benı vur sana :) bunu yenmenın tek kolay yolu var ''Eline aldıgın seyı ısın bıtınce tekrar yerıne koymak'' bak farkedceksın zamanla hiç dağılmayacak...

güzelmiş yardımcı felan.. bunun için ayırabileceğim bütçem yok.

bir de olmayınca olmuyor mu diyosun? ağlatma beni :)

ben beceremiyorum,
düzenlilik ayrı birşey canım,heralde karakter ne bilim.

çalışmıyorsan çalışmanı tavsiye ederim,
en azından evde durup daha fazla dökmezsin.

Bende elbise dolabı konusunda dağınığım maalesef Valla bu konuda azıcık bir enerjim var onu da kendi raflarımdan ziyade eşimin raf ve çekmecelerinde harcıyorum en azından dağınıklık onun alanında olmasında dikkatini fazla çekmesin diye Ama Allah var onun gibi olsam benim yerlerimde hiç dağılmaz, ben bir kıyafet alana kadar yada ne giyeceğime karar verene kadar savaş alanına dönüyor ortalık. O alacağını alıyor giyiyor diğerleri aynen eskisi gibi düpdüzenli duruyor. Ben niye böyleyim ya bir çözümü varsa bana da söyleyin Bu arada 6 aylık evliyim bende.

balhuzur, bahsettiğin şeyde de aynıyız. Dolabımdan zevkime ve psikolojime göre elbise bulana kadar pazar yerine dönüyor giyinme odam ve dolabım.. bir de acelem varsa ve akşamına da misafirim gelecekse dolaptan çıkarılan bütün elbiseler tekrar tıkılıyor dolaba. Küçük bi çocuk tıkar ya dolaba aynısıyım..:)

Hoş mu değil. Ama napayımmmm ben böyleyim:92:

olcak olcak inşallah düzelcek bu ben:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…