- Konu Sahibi sevgilimbursa
-
selam kızlar,
Başlıktan da anlaşıldığı üzere dağınığım ve bu durumumdan da şikayetçiyim..
Dağınık evimi toplamak saatlerimi alıyor ama dağıtmak ise sadece 5 dakika
kendime çekidüzen vermeye çalışıyorum ama bi süre sonra başa dönüyorum haydiiii...
aranıuzda benim gibi olupta bunu başarabilenleriniz var mı?
Sırrınızı merak ediyorum:):26::26:
Yirmi bir gün boyunca hiç aksatmadan düzenli olmayı dene sonradan kendiliğinden düzenli olursun ..
Evli misin merak ettim
Yirmi bir gün boyunca hiç aksatmadan düzenli olmayı dene sonradan kendiliğinden düzenli olursun ..
evlenene kadar ne temizlik yaptım ne yemek nede ütü,bekarken dağıttığımın bile farkına varmadan annem toparlamış oluyordu.evlendikten sonra çok zorlandım halada arada zorlanmıyorum dersem yalan olur...çeyiz olarak aldığımız birsürü lüzumsuz fazlalıkları evden çıkararak kalabalıklıktan kurtuldum.evdeki kalabalıklık beni bunaltıyor,bunalttıkçada iş yapmak gelmiyordu içimden ,toparlasamda gereksiz kalabalık yüzünden görünmüyordu..tavsiye ederim uzun süre kullamadığın,seni daraltan objeleri kaldır her ne olursa olsun.birde odalarının şeklini değiştir değişiklikte fayda vardır.rahatlattığı için uzun bir süre dağınıklığından kurtulursun sana zor gelmez yine zorlanınca yine değiştir
ben tam başaracaktım ama kızlarım sağolsun yetiştiler ve allahım evi görmelisin akşama kadar ev topluyorum ama bir gün başaracam inanıyorum buna:))))
selam kızlar,
Başlıktan da anlaşıldığı üzere dağınığım ve bu durumumdan da şikayetçiyim..
Dağınık evimi toplamak saatlerimi alıyor ama dağıtmak ise sadece 5 dakika
kendime çekidüzen vermeye çalışıyorum ama bi süre sonra başa dönüyorum haydiiii...
aranıuzda benim gibi olupta bunu başarabilenleriniz var mı?
Sırrınızı merak ediyorum:):26::26:
ben senin gibiyim,
dağıtmayı çok severim ama toplamayı değil.
evliliğimin başlarında çocuklarda küçüktü ve evdeydim.
temizlik ve yemek yapmayı seviyordum ama nedense dağınıklığı toplamaktan nefret ederdim.
4 senedir çalışıyorum,evde düzenli bir yardımcım var neyseki,
bana kalsa yapamıyorum.
güzelmiş yardımcı felan.. bunun için ayırabileceğim bütçem yok.
bir de olmayınca olmuyor mu diyosun? ağlatma beni :)
Bende elbise dolabı konusunda dağınığım maalesefValla bu konuda azıcık bir enerjim var onu da kendi raflarımdan ziyade eşimin raf ve çekmecelerinde harcıyorum en azından dağınıklık onun alanında olmasında dikkatini fazla çekmesin diye Ama Allah var onun gibi olsam benim yerlerimde hiç dağılmaz, ben bir kıyafet alana kadar yada ne giyeceğime karar verene kadar savaş alanına dönüyor ortalık. O alacağını alıyor giyiyor diğerleri aynen eskisi gibi düpdüzenli duruyor. Ben niye böyleyim ya bir çözümü varsa bana da söyleyin Bu arada 6 aylık evliyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?