- Konu Sahibi sevgilimbursa
-
Ben de dağınığım, kızım da eşim de dağınık öyle geçinip gidiyoruz. Evde günlük rutin işleri yapıyorum ama maalesef dağınıklığa engel olamıyorum. Zaten kafam da dağınık, işte de aynı şekildeyim ama işte sorun olabiliyor tabi. Bir ara yardımcı bayan geliyordu yine alacağım galiba. En azından o geliyor diye evi bir güzel topluyordum
Ben de dağınığım, kızım da eşim de dağınık öyle geçinip gidiyoruz. Evde günlük rutin işleri yapıyorum ama maalesef dağınıklığa engel olamıyorum. Zaten kafam da dağınık, işte de aynı şekildeyim ama işte sorun olabiliyor tabi. Bir ara yardımcı bayan geliyordu yine alacağım galiba. En azından o geliyor diye evi bir güzel topluyordum
bence bizim gibilerine hergün yabancı birileri gelmesi lazım anca öyle toparlanıyoruz en azından ben öyleyim:)
Evet siz de benim gibi işte. Şu bir güzel toplama işini hep birileri için ve zoraki olarak yapıyorum.Ama açıkçası güzel de oluyor yani şöyle derli toplu. Her aradığın düzenli bir şekilde yerinde. Ama ben asıl o zaman daha çok zorlanıyorum. İşte de öyle evde de öyle hepsi birarada olunca öyle veya böyle bir şekilde bulunuyor aranılan şey. Fakat düzenli olunca ben düzenlerken kendimce yaptığım dizaynları ve aldığım kararları sonradan unuttuğum için zaman zaman hiçbirşeyleri dahada çok bulamayabiliyorum.
Dağınık değilim,dağınıklığa tahammülüm yok.Eşim dağıtırsa da toplamam,bilir huyumu.Artık o da dikkat ediyor.Bebeğimiz olunca elbette hareketlendiği zaman evi dağıtacak.O zaman da ona engel olacağımı sanmıyorum.Çocuk bu ,karıştıracak,dağıtacak...Oyuncaklarını odasında dağıtsın yeter. Şimdiden plan yapıyorum,ama o zaman ne yaparım bilemiyorum.
valla hiç plan yapma lrirk güzelcim...çocuk oldumu planlar hesaplar tutmuyor malesef...bende bi ufaklık var canavar diyebilirim...odasında oynasın gibi hayale kapılma..çünkü onlar için dağıtmak bi oyun..temzilik ttizlik bi tarafa artık...
bende daginikliga gelemem sinir basiyor beni titizim birde.kardesim geldimi bikiyor orayi dagitma surayi topla
Dağıtsın dursun değil mi ama?Bana benzerse uslu olur,dağıtmaz,tek dileğim o. :)) Plan yapmamak lazım doğru,hayal edeyim yeter.Allah bağışlasın senin ufaklığı da.
Sokakta vs görüyorum da,yeni yeni yürümeye başlayan çocuklar bir o yana,bir bu yana...Arkasında da anne,baba artık kim varsa kuyruk gibi dolaştırıyorlar hınzırlar...
valla hiç plan yapma lrirk güzelcim...çocuk oldumu planlar hesaplar tutmuyor malesef...bende bi ufaklık var canavar diyebilirim...odasında oynasın gibi hayale kapılma..çünkü onlar için dağıtmak bi oyun..temzilik ttizlik bi tarafa artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?