dağınık olanlar ve dağınıklığından bıkanlar...

ben kendi evimi düzenli tutarım, dağıtsam da akşamına toplar uyurum. niye çünkü arkamı toplayan yok

haa annemin evine gidince toplasam da hep dağınığım sanki, anne yanı işte, bi türlü onun hızına yetişemiyorum, hep dağınık hissediyorum kendimi.

kızlar çok dağınık olabilirsiniz... amaaa

her aradığınız şeyi o dağınıklığın içinden çat diye bulabiliyosanııızz, bu müthiş bir zekaya örnektir. :) çok zekiyiz yani biz :))))

ben de genelde dağınığımdır ama temizlik yapasım tutunca her şey dip köşe temiz olsun istiyorum. bence düzenli olabilmenin bir tek sırrı var o da üşenmeyip anında yapıvermek. bilgisayar, tv, kitap gibi şeyleri işleri bitirdikten sonraya bırakmak lazım. yemek yaparken de kullanılan şeyleri hemen yerine kaldırmak gerekiyor. kıyafetler için de aynı şey geçerli. evde bebek çocuk varsa o zaman o uyuyunca hemen işe başlamak lazım.
bazı kadınlar hiç oturmaz o enerjiyi nasıl buluyorlar anlamıyorum. benim hemen sırtım yanmaya başlıyor mesela. dağınıklığın ve üşengeçliğin altında yatan sebep sağlık sorunu da
olabilir yani.

arkadaşlar ben de sizin gibiydim evliliğimin ilk aylarında sonra evim güzel evim başlığı altında sorular, sorunlar, tavsiye ve öneriler'de temizlik ipuçları verelim mi diye bi topic var. insanı acaip gaza getiriyor. canım iş yapmak istemeyince birkaç sayfa okuyorum valla evim bal dök yala oluyor:)))

aynı dert bendede var ayy varsa bı çözüm bende ıstıyorum 18 yasındayım ama unide okudgm ıcın ev işi yemek utu hersey bana bakıyor ama herzaaman toplu olamıyorum 2 gun dagnık oluyor sonra gelıyorum eve 2 saat temızlık yapıyorum ama gene 2 gun sonra aynı oluyor.

hele bir de bebek varsa o dağınıklık 5 katına çıkıyo. her yerden onun küçücük eşyaları cıkıyo :) zavallı kocam da ikimizi birden toplamaktan helak olup, sonunda annesini cağırıyo :))))

Düm kocamında yardımıyla evi toparladım ve kendime söz verdiğim üzere banyomu pırıl pırıl temizledim (ama sadece banyoyu), çamaşırların büyük çoğunluğunu yıkadım hala sepetten taşan bir yığın olsada yinede çoğu gitti gözümde..Mutfak hala kalk gidelim diyor oysa ki dün mis gibi olmuştu. Ancak akşam bulaşık makinesini boşaltamak üzere işe başlammıştım ki minik tavşanım elimden tutup annem uyku diye beni yatağa sürükleyince herşeyi bırakıp yorgunluğumun bahanesiyle miniğime sarılıp uyudum..

şimdi hala mutfak beni bekler.. Minik adama söz verdiğim ıslak keki yapmam gerekiyor (belli etmesede kocamda heveslendi adamcağız) Ayrıca yıkanan onca çamaşırın ardından ütü yığınına bir yığın daha eklendi bir yerinden başlamak lazım..

Kalkıp harekete geçsem çok iyi olacak vesselam...

slm kızlar.21 yılın tecrübesini vereyim size.herkes dağınık olabilir toplamadığı sürece. yapmanız gereken tek şey var. sık sık misafir kabul edin kahveye çaya anlık çağırın komşunuzu arkadaşınızı bi süre sonra bu gidip gelmeler sıklaşır ve sizde dağınık görünmemek için sürekli düzenli kalırsınız.benim kapımın ne zaman çalacağı belli olmaz o yüzden her zaman 4 çeşit yemeğim hazır olur mutlaka.ha en önemli ipucu dünya yansa mutfağı toplamadan yatmayın ya da oturmayın.bi süre sonra bakmışsınız alışmışsınız.sevgiler.

şu konuya bi bakmak lazım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…