- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
- Konu Sahibi sevgilimbursa
-
Bende elbise dolabı konusunda dağınığım maalesefValla bu konuda azıcık bir enerjim var onu da kendi raflarımdan ziyade eşimin raf ve çekmecelerinde harcıyorum en azından dağınıklık onun alanında olmasında dikkatini fazla çekmesin diye Ama Allah var onun gibi olsam benim yerlerimde hiç dağılmaz, ben bir kıyafet alana kadar yada ne giyeceğime karar verene kadar savaş alanına dönüyor ortalık. O alacağını alıyor giyiyor diğerleri aynen eskisi gibi düpdüzenli duruyor. Ben niye böyleyim ya bir çözümü varsa bana da söyleyin Bu arada 6 aylık evliyim bende.
kardeşim aynı sen , vallahi onla aynı evde yaşamak bana zor geliyordu, onun dağınıklıgını bile dayanamayp ben düzeltiyordum.(
benim de en büyük derdim dağınıklık maalesef. pis değilim ama evde genelde alakasız yerlerde alakasız şeyler oluyor.
annem hep aldıgnı aldıgın yere koy derdi ama ne yazık ki bunu bi türlü öğrenemedim. kitap okusam orda bırakırım. terliklerin birini bi yerde çıkarır ötekini giyerim. üstümden çıkardıgım hırkayı az sonra arasam koltugun üstünde, mutfak sandalyesinde ya da çamaşır makinesinin üstünde bulabilirim. bişeyler yiyip içsem hemen makineye koymadıgım çok olur. dolabımı düzenlesem bile ne giyecegim derdinden hepsi biribirine geçer ve aceleyle toplamadan evden cıkarım, dolaptan parfümü taragı vs. alırım ama banyo tezgahının üstüne bırakır giderim, bi arkadaşıma albüm mü göstericem çekmeceden alırım bakarız biter ama onu yerine koymam o anda vs vs. neden neden neden böyleyim bilmiyorum. böyle olunca eşimede bişey diyemem o da aldıgını orada bırakan gillerden. geçinip gidiyoruz işte.
Dağınıklıgımızın sebebi aslında tembel oluşumuz ve biz tembeller gunluk hayatımızda kendimizi tezcanlı dıye tabır ederız he tezcanlıyız ama tembel ve dağınığız.Ben mesela kola ıctım sıg ıctım kahve ıctım hepsı burda durur mutfaga gıderken elıme 1 tane 2 tane alırım 3.yu alıp bıdaha mutfaga gıtmem bıdaha gıderken götururum derım sonra aman sabah kaldırırım derım böyle böyle ev darmadagın olur.
Yaş geçtikçe demişsiniz ayıp olmazsa yaş kaç? bende eskıden toplardım sabah kalktıgımda evımı duzenlı görunce daha bır neselı ve rahat oluyordum ama benden baska kımse ugrasmıyor adam ustunden cıkanı cıktıgı yerde bırakan cınsten kırlık sepetıne atmaya gıtse ınanın sepetın ustune kapıdan dogru fırlatıp gecıyorhergun ust baş değiştirir ama öncekı gun ustunden cıkanları askıda bırakır,akşam oturdugu eşofmanlarla yatmaz yatarken degıstırır tamam temızlık guzel ama esofman dolabı var oraya bırak hayır oda olmaz eee ertesı gun nereye koydugunu unutur yada yerde dıye edılıp almaz dolaptan yenılerını alır cocuklar desen 2 erkek babalarının kopyası gıbı olacaklar allah korusun ama yınede dagıtıyorlar ben hangısıne yetıseyım bende dagıtıyorum eşime okadar özenıyorumkı sormayın sabah kalkar dusunu alır ustunu degısır ıse gıder aksam gelır dusunu alır ustunu degısır salona oturur ya bende sabah dus alıp kahvaltımı yapmak ıstıyorum mısler gıbı ama dustan cıkınca o dagınıklıkta tertemız gezmısım neye yarar dus aldıgımı bıle anlamıyorum sankı dagınıklık benım tepemde gezıyor:2::2:
Benım bır oğlum 11 dıgerı 5 yasında odalarını toplamak kendı görevlerı hatta ayda bır gardolaplarınıda duzelttırıyorum kendılerıne sonra onlar okuldayken ben duzenlıyorum bunu yapmaktakı tek amacım duzensızlık yaparlarsa kendılerının duzelteceklerı ama onlar bıle 2 saat fırsatı degerlendırıp dagıtıyorlar ılle masa kurulurken ve toplanırken buyuk oğlum hemen gelıp sorar yapılacak bısey varmı ve toplarkende kaldırır zaten yavrum en cok o farkında sanırım nekadar bıktıgımın hemen arkamdan dolaşmaya baslar masa toplıycam dıye.Ama ınanın evımı topladıgımda 3 gun toplu görursem sevıncten aglayasım gelıyor ben daha bu yasta bukadar salmısım sıze canım kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?