- Konu Sahibi sevgilimbursa
-
evliyim 8 aylık.. Eşim bazen dile getiriyo ama ben onun karşısında kabul etmiyorum.. Yiğitliğe toz kondurur muyum
ciddi misin???
bende aynen öyleydim işim hiç bitmiyordu alay konusu oluyodum artık bir haftadır başardım baya bi düzenliyim yani inş hep böyle olurum :)
canım minik canavarını Allah bağışlasın, bejarkende mi böyleydin? başka bir sıkıtnı vs var mı? bi depresyon hali falan bitanem? ya da evini eşyalarınımı sevmiyosun tatlım?
Şu hayatta en muzdarip olduğum konu dağınıklığım..
Kaç defalar eşe dosta rezil olmuşluğum vardır. Artık birde yüzsüzleşmeye başladım ki sormayın. Nasıl olsa benim dağınıklığımı gördüler diye hepten salıveriyorum yetmiyor ben böyleyim, çalışıyorum, çozuklu ev vs. vs. bahanelerin ardına gizleniyorum. Tabi eşime bunu asla yutturamıyorum çünkü her halimi biliyor. Aslında böyle kabullendrmeye çalışmam hepsinden kötü..
Arada bir gaza gelsemde gaz bitince herşey eski halini alıyor. Eşim çok tertip düzen delisi değil hatta oda dağınık sayılır ama ben ondan beş beter olduğum için sabrı son noktaya geldiğinde hep kavga ediyoruz ve o bir yandan bana laf sayıp bir yandan toplar yada çeker gider..
Evde 2,5 yaşında bir canavar var. Ben ne zaman yetti canıma artık temiz ve düzenli olcam desem onun her yaptığı gözüme batıyor vazgeçiyorum. Evin her köşesine soğan kabukları ufalanmış, yer gök kırık paramparmça oyuncaklarla dolu.. İlaçlar kremler hatta parfümler dolap tepelerinde, çantalar, kirli mi temiz mi belli olmayan çamaşırlar etrafta..
Yemek masasının üzerinden hiç kalkmayan masa örtüsü.. Bardaklar, tabaklar tezgah üzerine dizilmiş. Kullanmadığım odada tavana erişmesine ramak kalmış ütülenecek çamaşır yığını..Offf sayarken bile içim şişti..
Hadi düzenli olcam desem 21 gün boyunca hangi birini yapıcam diye düşündüm bir an. Bir ara evde hergün bir iş yapma kuralı koydum, mesela çarşamba pazar ütü günü, salı cumartesi banyo temizliği, pazar ve perşembe süpürge günü vs.. Hiç yaptım mı hayııırr.. br gün yapmadığımı hep diğerine erteledim..
Benim sorunum belli tembelim, üşengeçim, dağınık ve uyuşuğum hepsinden kötüsü bahanelerim var..
Daha kaç kere gelen giden misafire rezil olacağım bilmiyorum..
Onca sayfa yazıyı okudum. Arada ben söyle temizim böyle derli topluyum yazılarını görünce de gıcık olup hadi bee sende derken buldum kendimi insan örnek alır değil mi ? Pehh..
Evde iş kaynasa ben yine az o kanepede az bu kanepede, kah bilgisayarda, kah TV başında o günü bitirir ama o işi yapmamak için elimden geleni yaparım.. Çalışırkende böyleyim evde oturduğum zamanlarda..
Allah beni bildiği gibi yapsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?