Dağınık ve pasaklı olmak.

Verite

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2006
1.132
40
358
İstanbul
Bu da dert mi diyeceksiniz. Herkes temizlik hastası iken benim evimi ve odamı tabiri caizse b.k götürüyor. Bu konuda erkeklerden beter olduğum zamanlar da oluyor. Bilgisayar masam son derece dağınık, orda burda bardak çanak... Odamda kıyafetler sağa sola saçılmış ve dolabım karman çorman. Fırına bişey dökülse 1 hafta sonra temizliyorum.

Ha hiç yapmıyor muyum yapıyorum. Mesela odamı iyice toplayıp temizliyorum, ertesi güne yine dağılmış, her yere bişeyler saçılmış oluyor. Yine masamda bardaklar doluşuyor. Bir türlü düzenli olmayı öğrenemedim. İkizler burcuyum bilmem alakası var mı.

Ama kişisel temizliğime çok özen gösteririm. Her gün iç çamaşırı değiştiririm ve her gün banyo yaparım.

Kendime hayret ediyorum ve düzenli olabilmeyi huy edinmek için taktiklerinizi bekliyorum :)

Of bir de annem yıllardır hasta Evin işi falan bende ama cidden çok saygısızca davranıyor. Mutfağı topluyorum ertesi gün yerler ekmek kırıntısı, tamamen çocuk gibi sağa sola yiyecek pislik saçıyor, deliriyorum

bırak dağınık kalsın, mükemmel olmak zorunda değilsinkaydirigubbakcemile3

hehe bu ıkızler burcunun özellıgı sanırım bende cok dagınıgım ama kısısel olrak cok temızımdır:) arkadaslar hep dalga gecer hem cok temızsın hem dagınıksın dıye ya bıde calsıınca ıyıce dagınık oldum ben askımda basak burcu nasıl derlı toplu anlatamam offoff

ben galiba titizliğimle bigün kafayı yiyeceğim eşim evde cinnet geçirecek...

Hehehehe aynı ben, nihayet titiz olmayan birilerini bulabildim. Kendimi bildim bileli böyleyim. Ne kadar yaparsam yapayım arkama dönüp baktığımda her yer gene dağınık. Artık benim herif pes etti. Evi toplu gördüğünde gözlerine inanamıyor ve "bir şeyin mi var" diye soruyor.
Yaşasın dağınıklılık ve pasaklılık. (Özelliklede titizlik manyağı arkadaşım İlknur'a sesleniyorum buradan, senin titizlik hastalığından nefret ediyorum, ama bana oturmaya geldiğinde evimi temizlemeni seviyorum laelaelaelaelae)

her gün sabah uyandığında ilk işin odanı toplamak olsun..
herşeyi yerine koyarsan dağınıklık olmaz yapıcağın tek şey aldığını yerine koymak...en azından haftada 1 de derin temizlik yaparsan bak gör nasıl düzenli oluverir odan ..
kızımda ikizler burcu demek dağınıklığı ondan kaynaklanıyor hiç düşünmemiştim :)

Bende böyleyim vallaaaaaaa :kedi:
Hemde ne dağınıklık yani
Hiç titiz değilimdir (mutfak konusu hariç!)

Offfffffffffffffffff
En yakın arkadaşım başak burcu
Düşün ne kavgalar ediyoruz

Odasına girer girmez bas bas bağırıyor "ayağını oraya koyma, elini yıka bilgisayara otur, çantanı bilmemnereye as"

Sonra eve gelince de sürekli söyleniyor,, "off her yer çok dağınık ay burda duramiciiim"

Demek ki benim gibi olanlar varmış :))
Bir de bazen eve arkadaşım geliyor kalmaya, gayet pasaklı biri, düşünün evde ne terör esiyor. Üstelik ben sigara içmem, o sigara içip bir de üstelik her yeri sigara külü yapıyor. Başkası yapınca sinir oluyorum ama kendim yapınca sorun yok

Arkadaşım bende ikizler burcuyum ama senin tam tersinim akşamdan evimi toplayıp bulaşımı banyomu wc yıkamadan asla uyuyamam gecenin kaçı olursa olsun o bulaşıkları yıkar öyle yatarım toplu eve uyanması çok zevkli oluyor kahvaltı keyfi yapabiliyosun aman biri gelicek daganık görücek diye endişende olmuyor . Akşamdan toplayıp yatmasını dene bence kızz valla evde kalırsın benden söylemesi :roflol:

biri benimi anlatmış neee
bende bir ikizler burcu olarak kişisel temizliğime,hergün banyoma,çamasrıma kıyafetlerime çok özenirim çok titizimdir o konuda amaaa gel gelelim iş eve gelince öyle olamıyor iş yapasım gelmiyor yaa tembellikmi nedir bilmiyorum ama hiç çekmiyor yani arada böyle dipköse oluyodaa nadirrr.
Günlük iş süpür sil toparla yetiyo annemin dilinden kurtulamıyorum ama ben pasaklı dilimkiii :dilcikar:

Ya bulaşık sorunu olmuyor ama bazı şeyleri bırakıyorum öyle, fırın gibi mesela. Millet orayı burayı ciflerken benim umrumda olmuyor.

Allaha şükür bulaşık biriktirip küflü makarnalara selam verecek konumda değilim sırnaşık şey

Erkek arkadaşımla evlilik planımız var ama bilmiyorum. Yemek iyi pişiririm ama her gün bunu nasıl yapacağım ileride, her gün birinin arkasını nasıl toplarım daha ben kendimi idare edemiyorum. Gerçi sevgilimle ben pasaklılıkta yarışır haldeyiz ama allahtan kendi kişisel temizliğimize önem veriyoruz.

Evlenince yandık vallaha.

benim eşimde ikizler burcu ve kıyafetleri konusunda biraz dağınık ama titiz buda cok zor
kendi yayıyor ve titizlik bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…