hehe bu ıkızler burcunun özellıgı sanırım bende cok dagınıgım ama kısısel olrak cok temızımdır:) arkadaslar hep dalga gecer hem cok temızsın hem dagınıksın dıye ya bıde calsıınca ıyıce dagınık oldum ben askımda basak burcu nasıl derlı toplu anlatamam offoff
Arkadaşım bende ikizler burcuyum ama senin tam tersinim akşamdan evimi toplayıp bulaşımı banyomu wc yıkamadan asla uyuyamam gecenin kaçı olursa olsun o bulaşıkları yıkar öyle yatarım toplu eve uyanması çok zevkli oluyor kahvaltı keyfi yapabiliyosun aman biri gelicek daganık görücek diye endişende olmuyor . Akşamdan toplayıp yatmasını dene bence kızz valla evde kalırsın benden söylemesi :roflol:
biri benimi anlatmış neee
bende bir ikizler burcu olarak kişisel temizliğime,hergün banyoma,çamasrıma kıyafetlerime çok özenirim çok titizimdir o konuda amaaa gel gelelim iş eve gelince öyle olamıyor iş yapasım gelmiyor yaa tembellikmi nedir bilmiyorum ama hiç çekmiyor yani arada böyle dipköse oluyodaa nadirrr.
Günlük iş süpür sil toparla yetiyo annemin dilinden kurtulamıyorum ama ben pasaklı dilimkiii :dilcikar:
ben galiba titizliğimle bigün kafayı yiyeceğim eşim evde cinnet geçirecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?