Ikizlerim,dağınığım,şikayetçi değilim,olan varsa gelsin toplasııııııııın...(sözüm eşimedir)
ben kimyasallari cok seviyorum resmen iciyorum:kedi:bazi kimyasallar ne kadar guzel kokuyor ya bayiliyorum.evet kimyasallarin zarari olabilir ama temizlik icin bir sabun biraz suda yeterli yeterki icinden gelsin yapmak bende daginikliliga hic dayanamiyorum rahat olamiyorum ya gittigim bir ev daginik olsa ben rahat edemiyorum eger samimi bir arkadasimsa etrafi toplamaya basliyorum.
sabahlari erken kalktigim icin once yatak odami toplarim temizlerim sonra mutfagi en sonunada evi supururum evim haliserle kapli acaipp toz cikiyor delircem artik kiradayim insallah kendime uygun laminatli bir ev bulcam hic olmazsa laminati piril piril silerim oh mis gibi olur.
Ben pek pasaklı sayılmam ama bende titiz olmak isityorum. Bunuda beceremiyorum. Bende hergün çocuklarla savaşıyorum. Dağıtmayın diye ama dinleyen kim. Benim ikizlerimde Başak burcu ama çok dağınıklar. İnşallah büyüynce toplu olurlar. İmkanım olsa haftalık yardımcı alacam ama oda mümkün değil, bende ayda 1 almaya çalışıyorum. Keşke evim şöyle herün pırıl pırıl olsa ama nerdee.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende bazı kadınların evlerinin genetik araştırma laboratuvarı kadar temiz olmasına sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslan yattığı yerden belli olur derler :lepi:Bu da dert mi diyeceksiniz. Herkes temizlik hastası iken benim evimi ve odamı tabiri caizse b.k götürüyor. Bu konuda erkeklerden beter olduğum zamanlar da oluyor. Bilgisayar masam son derece dağınık, orda burda bardak çanak... Odamda kıyafetler sağa sola saçılmış ve dolabım karman çorman. Fırına bişey dökülse 1 hafta sonra temizliyorum.
Ha hiç yapmıyor muyum yapıyorum. Mesela odamı iyice toplayıp temizliyorum, ertesi güne yine dağılmış, her yere bişeyler saçılmış oluyor. Yine masamda bardaklar doluşuyor. Bir türlü düzenli olmayı öğrenemedim. İkizler burcuyum bilmem alakası var mı.
Ama kişisel temizliğime çok özen gösteririm. Her gün iç çamaşırı değiştiririm ve her gün banyo yaparım.
Kendime hayret ediyorum ve düzenli olabilmeyi huy edinmek için taktiklerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?