Dağınık ve pasaklı olmak.

benim eşimde ikizler burcu ve kıyafetleri konusunda biraz dağınık ama titiz buda cok zor
kendi yayıyor ve titizlik bekliyor

Evet evet
mesela benim evim dağınıksa veya biraz pisse gözüme batmaz ama başkasının evinde bunları görürsem toplamaya falan kalkıyorum, ben de bi acayibim.

Aslan yattıgı yerden belli olur güzelim huzurhanerimizdir evlerimiz tertemiz olmalıyız . Ama merak etme insan evlendimi sorumluluk altına girdimi degişiyo bazı şeyler örnek veriyim ben sabahları helede gece sahurlara kalkamayan biriydim 10 kere gelirdi annem başıma hadi kalk kızım diye şimdi uyanıyorum çayımı soframı kurup eşimi kaldırıyorum evlendimi olgunlaşıyo insan yerimseniben

ahhh birazcıkta ben öyle olabilseeem....koltuğun yaslanma yastıklarına bile sırtım değsin hemen elime alıp kabartıyorum..
ablama anneme gideyim henüz kahvaltı bitmemişken masada keyif yapıyorlarken ben masayı toplamaya kalkıyorum...
gözüm sürekli evin içinde geziyor bir çer pöp varmı diye...
nefret ediyorum bu huyumdan yaaa...
banada formülü söyleyin nolur..
inanın eşim bile diken üstünde oturuyor sanki artık nasıl bir bakış atıyorsam adamcağıza...
boşver böyle olmaktansa dağınık ol daha iyi....
benimde yükselenim ikizler ama beni etkilemiyo demekki yükselenleri tutmuyo..
ayy ne varcı acıcık tutsaydı yaaa.

bende son 1 aydır maşallah diyeyim kendime yapacak iş yaratıyorum resmen. pek derli toplu biri değilimdir normalde.. birtek mutfakta ve wc temizliğine ve hijyene önem veririm ama ev genelde dağınık olurdu. kızımda 1.5 yaşında bulduğunu yere atıyor dolapların içini boşaltıyor ben topluyorum arkamdan o dağıtıyor yine topluyorum akşama kadar böyleyiz. bugun yapacak bişey bulamayıp halımı yıkadım . eskiden pek makyajıma ojeme falan dikkat etmezdim. şimdi mutlaka aynı anda iki iş yapar oldum. kahve içerken bir yandan ojemi sürüyorum. kk ya girince 2 mesaj arasında mutlaka ya bardak yıkıyorum ya çamaşır katlıyorum inşallah bozulmam.
gecen gün kocam size emanet yarışmasını seyrediyorum adam yontulmaya gitmiş tv ye o kadar kişi içinde karısını tembihliyor bak ben değisiyorum sende değiş evi hergün topla. çok zoruma gitti o sahne o kadının yerinde olsam yerin dibine geçmiştim herhalde..

dağınıklık,düzensizlik ben de hemen hastalık yapıyor.eşim de kafayı yiyecek napsın adam da sonunda bana benzedi.temiz olacak düzenli olacak,her şey yerinde olacak,ameliyatlıyken bile kalkıp düzenlerim,o yüzden evimde kimse yardım etsin istemem,çünkü arkasından ben de tekrar düzenler temizlerim,huyum kurusun napayım.keşke biraz rahat olabilseydim ,öyle özeniyorum ki inanın.canım hiç kasma kendini.çok dağıtma ozaman toplamak zorunda kalmazsın :))

çok titiz birine denk gelmezsen sorun yok bence:)
ben de dağınık sayılırım
bekarken daha dağınıktım
bekar evlerini bilirsiniz bulaşıklar dizilmiş
her şey etrafta filan
şimdi daha düzenliyim
hatta birazdan kalkıp temizlik yapıcam
sorumluluk alınca biraz daha toparlanıyor insan galiba

sabah kalkınca ve akşam yatmadan etrafı derleyip toparlasan sorun olmaz hiç...

keşke biraz size benzesem.. ne rahatsınız..

bende hastalık derecesinde titizim..etrafta hiç bişey görmeye tahammülüm yok..

benim kardeşimde böyle..
abartmıyorum odasında ranzanın üst katında o yatıyor.alt katı komple kıyafetlerle dolu..
koltuk aynı şkeilde.sadece kıyafet olsa iyi..
temiz iççamaşırları bile odada..hangisine giyeceğine karar veremeyip giymeden kaldırmıyorda.duruyor odada..
bir çamaşır asar.sadece asar yani.haftada bir kadın geliyor..kadın çamaşır toplamaktan helak oluyor.
yatak toplamaz.nevresim değişmez ona kalsa.
dolabını görseniz pazar dersiniz.
bankacı.dışarda gören biri evde bu halde mi der.şok olur.o derece berbat durumu..
yorgun oluyor biliyorum ama o hep öyleydi..
bir yemek yapar,her taraf salça soğan olur.batırır mutfağı..
hiç bir şekilde iş yapmayı sevmiyor.iş yapmasın kimse ondan zaten iş istemiyor,sadece giydiklerini toplasın yeter.
eve haftalıkçı gelmese babamında hali duman olur.o kadar sorumsuz yanii..
her gittiğimde ben küçücük bebekle ortalık toparlamaya babama bir şeyler yapmaya çalışıyorum..
vallahi inanılmaz sinir bir durum karşı taraftaki insan için..her gitmemede söyleniyorum..
erkekten bir farkın kalmadı diye..
kadınlık evde başlar.kimse mükemmel temizlik beklemez ama bir bayana da ben çok yakıştıramıyorum açıkçası..
bende yapamıyorum yetişemiyorum canım yapmak istemiyor.ama toplu olan yerler dağınık olanlardan daha fazla olduğu için göze batmıyor..
bu arada benim kardeşimde ikizler..

Zaten sizin gibiler yüzünden biz pasaklıymışız gibi gözüküyoruz. :umursamaz: opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende bazı kadınların evlerinin genetik araştırma laboratuvarı kadar temiz olmasına sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

galiba eşin evlenince senin arkanı toplayacak.kaydirigubbakcemile3:roflol:bende başak burcuyum.düzen hastasıyımdır.kıyafetlerini hergün topla koy dolaba biriktirirsen işin içinden çıkamazsın.hergün yap bunu kullandığın birşeyi işin bitince hemen yerine koy insan aldığını hemen kullanıp yerine koysa dağınıklık olmaz.temizliğe gelince hemen o anda kirlenen yeri temizlemek lazım yoksa kir iyice yerleşir kurur bu sefer çok vaktini alır uğraştırır yapacağın varsada yapmazsın.herşey günü gününe yapıldımı no problem:lepi:

bence bunu tembellikle alakasi var...bende öleydim ama kendimi sartladim bardagi bile masada birakmam makineye koyarim...kullandiginiz bir corabi bile düzenli yerine koyarsaniz..isler birikmez ve böylece is yapmakta kolaylasir.

valla bende bazı kadınların evlerinin genetik araştırma laboratuvarı kadar temiz olmasına sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sınır oldugun kısı benım canım
benım evım aynı bu sekılde
cocugum var ve emekledıgı ıcın heryerın sterıl olmasına cok ozen gosterıyorum

ben bır basak burcuyum ve aynı sekılde eve gelır gelmez el ayak yıkanacak ust bas degısecek
evet bızımkı de bıraz fazla oluyor bazı konularda ama arkadasını cok ıyı anlayabılıyorum
zıra kocam cok dagınık her ne kadar ev ıslerınde bana yardım etse de ortalıkta mutlaka bırsey bırakır
ben soylendıgımde de hemen uzerını bırseyle yastık, seccade, mutfakta kurulama bezı vs ıle kapatır ve bak ortada bır sey yok der benı delı eder

sınır oldugun kısı benım canım
benım evım aynı bu sekılde
cocugum var ve emekledıgı ıcın heryerın sterıl olmasına cok ozen gosterıyorum

yok valla sana sinir olmuyomkaydirigubbakcemile3
ama bence kimyasal artıklar mikroplardan daha zararlı. mikropların faydası bile var çocuklara bağışıklık sistemleri için.

Ben de ikizler burcuyum dağınıklık veya toplu olmanın burçla alakası olmadığını düşünüyorum tamamen içten gelen birşey.....

yok valla sana sinir olmuyomkaydirigubbakcemile3
ama bence kimyasal artıklar mikroplardan daha zararlı. mikropların faydası bile var çocuklara bağışıklık sistemleri için.

evet kımyasal atıklar da cok zararlı ama ben temızlık maddelerı ıle temızledıkten sonra duru su ıle tekrar sılıyorum hemde bazen 2 kez kafamçokkarıştı
evet abartıyorum ama cocugum emeklıyor ve yerlerde ne bulsa elıne bazen de agzına alıyor
bagısıklık sıstemı ıcın mıkropta alması gerekıyor evet ama gozgore gorede tozlu bırakamam yerlerı

Ikizlerim,dağınığım,şikayetçi değilim,olan varsa gelsin toplasııııııııın...(sözüm eşimedir)

ben kimyasallari cok seviyorum resmen iciyorum:kedi:bazi kimyasallar ne kadar guzel kokuyor ya bayiliyorum.evet kimyasallarin zarari olabilir ama temizlik icin bir sabun biraz suda yeterli yeterki icinden gelsin yapmak bende daginikliliga hic dayanamiyorum rahat olamiyorum ya gittigim bir ev daginik olsa ben rahat edemiyorum eger samimi bir arkadasimsa etrafi toplamaya basliyorum.

sabahlari erken kalktigim icin once yatak odami toplarim temizlerim sonra mutfagi en sonunada evi supururum evim haliserle kapli acaipp toz cikiyor delircem artik kiradayim insallah kendime uygun laminatli bir ev bulcam hic olmazsa laminati piril piril silerim oh mis gibi olur.

temizlik güzel şey ama,yap yap nereye kadar
ertesi gün yine aynı oluyor.
temiz olsa bile dağınık olduğu için temiz görünmüyor gözüme.
e süreklide elinde temizlik beziyle dolaşılmıyorki.:bbo:
bıkıyor valla insan:sinifsinif:ama hep toplu olsun istiyorum.
dağınık görünce sinirlerim zıplıyor.
bana bi temizlikçi lazım haftada 3 güno da imkansız tabi.

sana katiliyorum canim benim bile bebegim yok ama bana gelen bebekli misafirler gelecegi zaman haliserli iyice siliyorum iki kere derdime ne oluyorsa o kisiler evlerinde hic dikkat bile etmiyorlar cocuklari icin lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…