benim eşimde ikizler burcu ve kıyafetleri konusunda biraz dağınık ama titiz buda cok zor
kendi yayıyor ve titizlik bekliyor
Ya bulaşık sorunu olmuyor ama bazı şeyleri bırakıyorum öyle, fırın gibi mesela. Millet orayı burayı ciflerken benim umrumda olmuyor.
Allaha şükür bulaşık biriktirip küflü makarnalara selam verecek konumda değilim sırnaşık şey
Erkek arkadaşımla evlilik planımız var ama bilmiyorum. Yemek iyi pişiririm ama her gün bunu nasıl yapacağım ileride, her gün birinin arkasını nasıl toplarım daha ben kendimi idare edemiyorum. Gerçi sevgilimle ben pasaklılıkta yarışır haldeyiz ama allahtan kendi kişisel temizliğimize önem veriyoruz.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Zaten sizin gibiler yüzünden biz pasaklıymışız gibi gözüküyoruz. :umursamaz: opuyorumnanaktan
sınır oldugun kısı benım canımvalla bende bazı kadınların evlerinin genetik araştırma laboratuvarı kadar temiz olmasına sinir oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Offfffffffffffffffff
En yakın arkadaşım başak burcu
Düşün ne kavgalar ediyoruz
Odasına girer girmez bas bas bağırıyor "ayağını oraya koyma, elini yıka bilgisayara otur, çantanı bilmemnereye as"
Sonra eve gelince de sürekli söyleniyor,, "off her yer çok dağınık ay burda duramiciiim"
sınır oldugun kısı benım canım
benım evım aynı bu sekılde
cocugum var ve emekledıgı ıcın heryerın sterıl olmasına cok ozen gosterıyorum
yok valla sana sinir olmuyomkaydirigubbakcemile3
ama bence kimyasal artıklar mikroplardan daha zararlı. mikropların faydası bile var çocuklara bağışıklık sistemleri için.
evet kımyasal atıklar da cok zararlı ama ben temızlık maddelerı ıle temızledıkten sonra duru su ıle tekrar sılıyorum hemde bazen 2 kez kafamçokkarıştı
evet abartıyorum ama cocugum emeklıyor ve yerlerde ne bulsa elıne bazen de agzına alıyor
bagısıklık sıstemı ıcın mıkropta alması gerekıyor evet ama gozgore gorede tozlu bırakamam yerlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?