Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVLENİNCE GEÇMEDİ YAHU:)))EVLENİNCE GEÇER TATLIM...
Bende bekarken çok pis dağınık üşengeç biriydim ohh yaslardım arkamı anneme
anne su getir ,açıktım, odamdaki çöpüm dolmuş ellerinden öper , geçen ütülediğin gömleklerin arasında bişeyimi araken hepsi birbirine girdi onların üzreinden bi daha geçsene..
Annişkoma neler yapardım canım yaa anne gibi varnı el oğlu neler yaptırıyo şimdi ooooo tuvaleti bile ellerinle yıkıyosun düşünsene kafamçokkarıştı
KOCAN SENİ HİZAYA SOKAR MERAKETME TEK FORMULU BU EVLENMEK..
olurmu öle şey ya
çay içtiysen götürüp içini boşaltıp mutfaga koy
yıkamak istemiyosan yıkama ama yedigini hemen kaldır
elbiseni çıkardıysan ortaya atma katla yerleştir dolaba
giy çıkar giy çıkar elebette birikirsee beter olurr
kaynanamın bir lafı var bugunun işini yarına bırakma
yarının işi ile birleşirse içinden çıkamassın
lütfen ikizler burcuna dağınıklığı mal etmeyin bende ikizlerim ama çok titizim bu kişisel bir şey burçla ne alakası var siz dağınıklığınızdan huzursuz olmuyorsanız sorun yok demektir
yaziyi ilk okudugumda kizima, yoksa bunu senmi yazdin dedim...aynen vallahi...:gitme:Bu da dert mi diyeceksiniz. Herkes temizlik hastası iken benim evimi ve odamı tabiri caizse b.k götürüyor. Bu konuda erkeklerden beter olduğum zamanlar da oluyor. Bilgisayar masam son derece dağınık, orda burda bardak çanak... Odamda kıyafetler sağa sola saçılmış ve dolabım karman çorman. Fırına bişey dökülse 1 hafta sonra temizliyorum.
Ha hiç yapmıyor muyum yapıyorum. Mesela odamı iyice toplayıp temizliyorum, ertesi güne yine dağılmış, her yere bişeyler saçılmış oluyor. Yine masamda bardaklar doluşuyor. Bir türlü düzenli olmayı öğrenemedim. İkizler burcuyum bilmem alakası var mı.
Ama kişisel temizliğime çok özen gösteririm. Her gün iç çamaşırı değiştiririm ve her gün banyo yaparım.
Kendime hayret ediyorum ve düzenli olabilmeyi huy edinmek için taktiklerinizi bekliyorum :)
bu arada haftasonları oğlanla çalışma odasına geçiyoruz ençok bu odada mutlu oluyor kitapları indiriyor cdleri dağıtıyor çekmeceleri açıyor abowwwwww buda bizden olacak yani((