• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınık ve pasaklı olmak.

bence daginiklik degil, tembellik. yerinden aldiginiz herseyi hemen yerine kaldirsaniz hic dagilmaz ortalik. mesela ben her gece yatmadan evi toplar yatarim, aksam icilen cay bardaklarini filan makineye yerlestiririm 5 dk mi alir sonucta. ama sabah kalkinca mutfak temiz, ortalikta döküntü yok... buna alisana kadar ugrasirsin sonra zaten kendiliginden gelir.

benim bir eltim var, yemek yere dökülmüs, kim bilir ne zamandir kalmis ki yapismis kurumus... 4 tane cocuk... sonucta benim teyzeminde 3 cocugu vardi evi piril pirildi. dökülen yemegin üstünden atlayip geciyor. sonra ben gidince de utaniyor. madem öyle hemen sil yani. yemek hem bu. yagli filan. nimet sonucta basip gecmek de ne?

o kadar daginik olmadigin sürece sorun yok:)

topladığınızı olduğunuz gibi bırakın pasaklı olmassın gamyoncuiremsu

bende ikizler burcuyum ama tam tersiyim. ev dağınık olursa hayatta uyuyamam ..gece kaç olursa olsun düzenleyip öyle yatmalıyımm. benim yükselenimmi farklı ki :)))

canım annemde ikizler burcu ve çok dağınık evi ve bedensel ikiside öyle annem pc hastası olduğundan beri daha beter.dağıtırsan toplamak dahada zorlaşıyor birşey içtikten sonra onu orada bırakmasan makinaya atsan birikmez sanırım evlenince ne yapıcaksın kızzz yandın valla hele bebiş olursa ooffff bak biz kçle gibiyiz :roflol: şaka tabi canım benim ama şunu unutma göz zevkini bozan şeylerden kurtul mesela dağınıklık.a.s.

lütfen ikizler burcuna dağınıklığı mal etmeyin bende ikizlerim ama çok titizim bu kişisel bir şey burçla ne alakası var siz dağınıklığınızdan huzursuz olmuyorsanız sorun yok demektir

sen yükseleninden etkileniyorsundur güzelim astroloji ile biraz ilgilenip araştırırsan ikizlerin dağınık olduğunu söylüyorlar zaten

cokacimcoookanladığım kadarı ile bundan rahatsızsın.rahatsız olmasan buraya yazmazdın.bence bırakma dağınık kalmasın canım.eşyalarını anında görüntü yapacan.bardakmı getirdin tabakda yemek mi yedin hemen kaldıracan.elbiselerini çıkartıncada ya yerine ya kirliye.çok basit bir dene istersen bak nasıl alışıyon.alışkanlık meselesi.

bende dağınığım ama koç burcuyum eşimde ikizler o benden beter sağolsun birde üstüne iki afacan varın siz anlayın halimi delikafadulden akşama kadar ev toplamakla geçiyor günüm :(((((

Son düzenleme:
sen yükseleninden etkileniyorsundur güzelim astroloji ile biraz ilgilenip araştırırsan ikizlerin dağınık olduğunu söylüyorlar zaten

sağol canım astrolojiye ilgim varr biraz ilgilenip araştırmama gerek yok yanee ben yükselenimden etkileniyorsam sizler de etkileniyorsunuz burcum böyle deyip dağınık oluyum koyuveriyim gitsin derseniz derdim var demiyceksiniz mutlu mesut yaşıycaksınız

ben de sizdenim :delphin:
ofiste masam, evde odam...
bit pazarı b.k yemiş :delphin:

:lepi::lepi::lepi:
aynı bende öleyyim kaydirigubbakcemile3 dağınığım ama ben balık burcuyum bunun burçla alakası olabileceğini düşünmüyorum...
nrmalde çok çalışkanım ama sabah bir kalkıyorum evden himen geçmiş gibi kaydirigubbakcemile3
gördükçe yoruluyorum zaten onları ...
öyle bişeyleri kokutmam o derece değilim ama dağınığım çoookkk mesala dolabımı bir güzel katlar yerleştiririm ....sabah bişey ararken en altdaysa bide çekerim, altüst olur öyle kalır karmakarışık olur ..ne bileyim herşey bir yerde olur gelip geçerken toplarım ama nedense hiçç bitmez kii mafoldumben...
imrenirim derli toplu evlere ama olmuyo olmuyo arkadaş :umursamaz:

ben de dağınım hemde balık burcuyum.
her şey tekrar tekrar dağılıyo zaten. topladığın gibi kalmıyoki. bırak. dağınık kalsın:delphin:

bende dağınık biriyim ve ne büyük tesadüf ikizlerim kaydirigubbakcemile5 yayıntılarımı toparlamak konusunda inanılmaz üşengecim ne olcak bu halim bilmiyorum artık :)

kızlar bunları duyduğuma çoook sevindim. ben de ikizler burcuyum ve tabi ki ben de dağınığım.
(pis değil dağınık)yani çamaşırları yıkarım(temizlik)kuruyunca ütüleyip yerlerine kaldırmaya üşenirim.(dağınıklık)
bütün dolapları indirip,düzenliyorum.2 gün sonra herşey karmakarışık.kocamla oğlum da başak burcu
düşünün siz evdeki tantanayı..

ayy okurken daraldım asla yaşayamam bu şekilde..
disipline ediceksin kendini başka yolu yok yani. rahatsız oluyorsan zaten toparlarsın. toplamadığına göre demek ki rahatsız olmuyorsun :)))

Dağınıklık başkadır pasaklılık başkadır bana göre....
Ben mesela aldığım bi kitabı eşyayı yada üstümden çıkardığımı hemen yerine koymam çoğu zaman keyfim geldiğinde yerine koyarım.. Genelde dolabım dağınık olur kıyafet seçerken sırayı bozarım çünkü..
Ama dedim ya dağınıklık ile pasaklılık çok ayrı şeylerdir....
Oturduğum ortamın pis olmasına dayanamam yada yemek yaptığım yada yemek yapılan bir ortamın pis olması beni çok ama çok rahatsız eder...
Bence senin ve senin gibi yapan bayanların yaptıkları gerçekten çok kötü bir şey ... Bir bayana yakışmıcak şeyler... Bi insanın kendine bakıpta evini tabiri caizse b.ok götürmesi gerçekten kadını kadınlıktan çıkaran şeydir.. insan kendine özen gösterdiği gibi evinede göstermeli.. Evinin pis olupta kendime bakıyorum ama diyen bi insanında kişisel temizliğinden şüphe ederim açıkçası o da ayrı mesele...
Ve bu şeyi burçlara bağlamayın insanın içinde olur bazı şeyler..

ben çocuk olduktan sonra değil evi kendimi kaybetmiş durumdayım bazen koridora durup bütün odaları tek tek dakikalarca izliyorumm rezilim rezillll

Ben Aslan burcuyum kendi temizliğime de
evimin temizliğine de özen gösteririm .. şakkıdı

Yatağa girmeden önce salonumun mutfağımın
derli toplu temiz olması gerek yoksa uyuyamam alkisalkisalkis

Evden dışarı çıkarken de aynı şekilde ( ölümlü dünya ya ölürsem ... )
Kimse evimi pis bulsun istemem ... :1no2:

Yanlış anlama lütfen ben evi dağınık olan
birisinin evine gidemiyorum .. Temizler kirliler bir arada olunca olmuyor şüphe de kalıyorum CADIARZU

** Bir yere bardak koyduğum zaman onu mutlaka alırım ..
** Herşeyi yerli yerine koyarım asla sonra yaparım diye bekletmem ..

Sana tavsiyem sakın aslan burcuyla evlenme :roflol:

ben de dağınım hemde balık burcuyum.
her şey tekrar tekrar dağılıyo zaten. topladığın gibi kalmıyoki. bırak. dağınık kalsın:delphin:

Gülmekten öldüm valla kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyy sanki beni anlatıyorlar bende cok tembelim hele ütü biriktirme huyum berbat o kadar cok biriktiriyorum ki basladım mı saatler sürüyor :((((( aaaaa neyseki tek ben değilmişim

Back
X