Çalışıyorum.Çalışmadığım zamanlarda da aynıydım. Bildiğin cazgırım ben.Kaşım gözüm dönüveriyo saçmalayınca. İstekleriyle dalga geçiyorumm oldu da bitti.Uzatamıyor daha.Helal olsun diyorum çalışıyo musun?
Çalışıyorum canımOoo o karar da değil benim durum çalışıyo musun
Evet bende erkek olsam bende temiz görmek isterim hak veriyorum bazen zaten ama pis biri değilim çok da dağınık değilim çok da titiz değilim onun isteği çok düzenli olmam o da her zaman mümkün olmuyo ben düzeltiyorum oğlum dağıtıyor arkadan bende bi noktadan sonra pes ediyorumTemiz bi ev dağınıkken pis görünür, pis ev de derli topluykem temiz görünür. Eşin rahatsız demekki bu durumdan ben erkek olsam mutfakta bulaşık görmek istemem elimi kolumu sehpaya koyunca rahat haraket ediyim isterim klozete oturunca hijyen hissetmek isterim örnekler çoğaltılabilir. Temizlik güzeldir, derli toplu olmak daha
güzel.
Ben de tam derse oturuyorum evim süpürülecekse hayatta odaklanamam stres yapıyorum tertemiz olacak. Hergün mutfak temizleyip buzdolabı silerim.
Aşırı mj dağınıklık yoksa
Aslinda ben onlarinkini daha fazla cekiyorumSizde onların gürültülerini çekiyosunuz malesef ben sesten nefret ederim hele akşam daha çok ses duyuluyor zor yani ama herkes memnunsa halinden bişey diyemem tabi
Yani o da güzel tabi evim müstakil olsa bnde yapardım gece işimiAslinda ben onlarinkini daha fazla cekiyorum
ogullarim 9.30 yatar ve ev de tik ses yok
hafif bi tv sesi
bende gurultuden nefret ederim.bi makinenin sesinide aksam 5dk duyuversinler.ben altin ustu gurultusunu yatanakadar cekiyorum.
birazdan evi supurucem☺
ben gece is yapanlardanim
en azindan sabah pofur pofur uyuyorum
Bilen birini alsaymiş bizimki de aynı diyo ki bilseydim köyden birini alırdım zorla mi geldim sana sen istedin alsaydın o zaman diyorumsizin esiniz gene iyi gecen gun esimle beraber arpa ekmegi yaptik..pisti cikardim.bu fazla kabarmamis dedi.acele ettin fazla beklemedin tarife uymadin..
yufka acmayi bilmiyon gozleme yapmiyon he he he sinir oldum laf anneme kadar gitti neymis ogretmemis.hayir canim ben ogrenmedim merak etmedim yaa benimki de boyle bir dert..
Evet öylede o kendi de diyo zaten biliyosun ki eşim hassas ben gelmeden evi toparl a diyo toparliyom ama iki bulaşık gorsun söyleniyor işte bide bigün çalışıyo ikonuna evde bizimki o kotu isteBazen işi gücü bırak keyfine bak modunda oluyorum bende açıkçası ama butun gün ev bok götürse eşim gelmeden paklarım erkekler evlerine gelince herşeyi yerli yerinde görmek istiyorlar :) sende eşin gelmeden şipşak halledebilirsin
Taviz verme daha doğrusu ağzına laf verme bir bardak dahi bırakma özel bir çaba harca bakalım sonuç nasıl olacakEvet öylede o kendi de diyo zaten biliyosun ki eşim hassas ben gelmeden evi toparl a diyo toparliyom ama iki bulaşık gorsun söyleniyor işte bide bigün çalışıyo ikonuna evde bizimki o kotu iste
hayir alissin canim tezgah uzerinde bulasik gormeye daginikligada alissin herzaman temiz duzenli gorupte oyle olmadigi zananlarda goze batar robot degiliz heryere yetisemeyizEvet öylede o kendi de diyo zaten biliyosun ki eşim hassas ben gelmeden evi toparl a diyo toparliyom ama iki bulaşık gorsun söyleniyor işte bide bigün çalışıyo ikonuna evde bizimki o kotu iste
sanki biz zorladik onlari pesimizden az kosmadilarBilen birini alsaymiş bizimki de aynı diyo ki bilseydim köyden birini alırdım zorla mi geldim sana sen istedin alsaydın o zaman diyorum
Bu soz cok dogru her ne kadar derlu toplu olmasamda.bizim kiraci aniden olmusti herkes evi derli topluydu oldugunde demislerdiJDM
Kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir derler bizde biraz da özen gösterin insanlık hali bunu bi yaşam stili haline getirin sade çocuk sizde yok ne bilim başka şeylerle oyalanmayın bi hobiniz de ev toplamak olsun bakın çok eğlenceli sabah kalkınca ilk ne yaparsınız?
Aman ben oldükten sonra ev temiz olsa nolacakBu soz cok dogru her ne kadar derlu toplu olmasamda.bizim kiraci aniden olmusti herkes evi derli topluydu oldugunde demislerdi
oyle deme bak rahmetli ne toplu duzenli kadin demislerBu soz cok dogru her ne kadar derlu toplu olmasamda.bizim kiraci aniden olmusti herkes evi derli topluydu oldugunde demislerdi
oyle deme bak rahmetli ne toplu duzenli kadin demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?