Çok titiz değilim ama temizliğe dikkat ediyorum dağınık olunca da temizlik belli olmuyo ki:))Temiz olduktan sonra daginiklik sorun degil bence
Hehe guzeldiOlsun dağınıklıkta yaşanmışlık vardır
Evet ben çıkarıyorum her şeyi sonradan toplamaya çalışıyorum çok Büyüyo gözümde bide bebeğim var zaman yetmiyo hicHer kullandığınızı hemen yerine koyun. Bazen salmak da istiyor insan ama ben bile tahammül edemiyorum doğrusu
Hehe guzeldi
Ben cok sey biriktirmeyi sevmiyorum çok eşyam yok zaten de ama yine de dağılıyor umTüm ıvır zıvırları atın.
Az eşya, az dağınıklıktır.
Sadece elzem eşyalar kalsın.
BendensinBen önce dağıtırım sonra toptan toplarım.
Yetişemiyorum ne yapayım.
Bendensin
Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmisHayatı fazla kasmaya gerek yok.Bırak dağınık kalsın
Ben büyük temizlik yaptim halıları m gelmedi daha hergün supuruyorum ev daha çok batıyor bi günde bütün evi temizledim camları perdeleri hallettim benimde pili bitti ama işte pisliği sevmiyorum ama daginiklik kanıMDA var galiba ornegin çamaşırımı çıkarıyorum bazen ativeriyorum dolaba öyle sonra düzeltiyorumEv işleri ile başı dertte olanlar topiği var orayı öneririm sana, temizlik yapmaya niyetlenmeden girip bir gaz alıyorum bikaç gün okuyorum sonra dalıyorum eve. Bu hafta sonu evi o topik sayesinde adam ettim sayılır. Bir tek mutfakta bulaşıklar elde yıkanacak tepsiler tencereler falan kaldı, pilim bitti bugün onları da yarına havale ediyorum
Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmis
Benim genelde yatak Odam dağılıyor oturduğum oda salonu toplamaya çalışıyorum gardrop filan bazen yatağı toplamiyorum bugün eşim gececi mesela toplamadim kimse gelmiyo diyo o da söylendi gitti akşam iseDağınıklık dediğiniz ne
Örneğin çay içtiğin bardağın sehpada salonda durması mı gazetenin sehpada olması mı
Yemek tabağının masada kalması yıkanmaması mı temiz çamaşırların dolaba kaldırılmaması mı
Şu an bizim salondaki koltuk minderleri yerde oğlumun Yelek'i koltukta tüm kırlentler yerde
Yatak odası temiz çamaşır dolu vs ama bence bunlar sorun değil yaşanmışlık kirli mi değil sadece dağınık
Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?