Genel kanı çocuklu ev dağınık olmaya mahkum diyelim pilim iz bitiyo isteBu durumun sebebi ruh hallerimiz mi bende ilk 5 yil temiz ve duzenliydim ama cocukdan sonra darmaduman yapmak istemiyorum esim hergun bir ton dırdır ediyor.
Evet erteleyince cogaliyo sanki isler haklısınBunun tek formülü aldıgını yerine koymak... Mesela çamaşırları toplayınca hemen katlayıp kaldırmak, yemek yenince bulaşıkları hemen makinaya toparlamak,sabah kalkar kalkmaz yatağı, yatak odasını toplamak.Başka türlü zor. Bunu yapınca daha sonra ev toplamaya ayrıca zaman da ayırmamış oluyorsun.Temizlik yapacağın zaman ev toplu oldugu için direk işe girişebiliyorsun ve işin kolaylaşıyor böylece
Her dakka düzen olmuyo ki malesef)) bazen benimkide öyle oluyor canım ya
Pahalı onlarda yaEn güzel yağçöz ersağ kesinlikle denemeye değer.
O oyun nasıl bir şey bilmiyorum.
Ama benim hayat felsefem rahatlık üzerine kurulu.
Kasmaya gerek yok.
Bırak dağınık kalsın.
Eki Görüntüle 1821021
şu tarz oyun sahneleri oluyor sen içinden istenilenleri buluyorsun
aslında üç günlük dünyada toplamak temizlemek nereye kadar da bazen de ipin ucu çok salınınca bizim evde bardak koyacak yer kalmamış tezgahlar ve dev temiz çamaşır yığınları oluşuyor
Pahal
Pahalı onlarda ya
Ersag demiş arkadas onun için demiştim benYok cnm bim in mavi yagcoz ü ucuz ve cok etkili
Ersag demiş arkadas onun için demiştim ben
Karışan yok mu:)Hayatimda en sevdigim ozelligim...daginiklik:)))))))
Boşver he de geç haklısın de duymamazlıktan geliyorum artikamannn kocalara yaramamiyosunnn valla birak evi b.... gotursun sinir oldum zaten bugun esime cok biliyosa kendileri yapsinn
Sen yalnız misin? Çok sukur ki dağıtan var Allah kimseyi yalnız bırakmasın..Tek oluncada ev dağılmiyor ayrı bi üzülüyorsun.
Bak ne güzel tek değilsiniz dağılıyor eviniz
Ama arada topla tabi kendi kendine komut ver suratı topliyim da çay iciyim.
Şunu kaldiriyim da tv izliyim vs
Tek oluncada ev dağılmiyor ayrı bi üzülüyorsun.
Bak ne güzel tek değilsiniz dağılıyor eviniz
Ama arada topla tabi kendi kendine komut ver suratı topliyim da çay iciyim.
Şunu kaldiriyim da tv izliyim vs
Evet ben çıkarıyorum her şeyi sonradan toplamaya çalışıyorum çok Büyüyo gözümde bide bebeğim var zaman yetmiyo hic
Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariçkocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste
Bu aralar ayni sorun bendede var tabi benim evde 3 aylik miz miz kolik bebiş olduğu için :) Aldiğim her şeyi yerine koyamiyorum, hatta yerinde olani bile dagitiyorum diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?