Dağınıklık!

Evet erteleyince cogaliyo sanki isler haklısın

O oyun nasıl bir şey bilmiyorum.
Ama benim hayat felsefem rahatlık üzerine kurulu.
Kasmaya gerek yok.
Bırak dağınık kalsın.

şu tarz oyun sahneleri oluyor sen içinden istenilenleri buluyorsun

aslında üç günlük dünyada toplamak temizlemek nereye kadar da bazen de ipin ucu çok salınınca bizim evde bardak koyacak yer kalmamış tezgahlar ve dev temiz çamaşır yığınları oluşuyor

Temiz çamaşır yığınıysa sıkıntı yok
Bu oyun criminal oyununa benziyor.

amannn kocalara yaramamiyosunnn valla birak evi b.... gotursun sinir oldum zaten bugun esime cok biliyosa kendileri yapsinn

Tek oluncada ev dağılmiyor ayrı bi üzülüyorsun.
Bak ne güzel tek değilsiniz dağılıyor eviniz
Ama arada topla tabi kendi kendine komut ver suratı topliyim da çay iciyim.
Şunu kaldiriyim da tv izliyim vs

Sen yalnız misin? Çok sukur ki dağıtan var Allah kimseyi yalnız bırakmasın..

Çocuklu ev mümkün değil toplu kalmıyor benimde 4 yaşında bir kızım var evin her odasında oyuncak kağıt boya makas birde kağıtları kestiği için kağıt kırpıkları evin her yerine dağılıyor ama çamaşır bulaşık dağınıklığı asla bırakmam topladığım çamaşırları hemen katlar yerleştiririm akşamdan bulaşık bırakmam her akşam yatmadan önce evi toparlarım ama bazen yine oyuncaklar falan kalmış oluyor yine sabah kalkınca ilk işim onları toplamak oluyor kızım uyanır kahvaltı hazırlarım tabii yine başlar bütün evi dağıtmaya:) mesela şuan uyanalı 2 saat oldu heryer heryerde ama bence ipin ucunu kaçırmamak lazım o zaman iş insanın gözünde büyüyor benim eşim hem dağınık hem rahat tiplerden amann bırak diyor çocuklu ev burası dağınık olacak tabi diyor çıkın dışarı gezin evi toplayacağına der demesine ama kirli çorabını alıp sepete atmaz, evide komşu kızı toplamayacak herhalde işler yine bana kalacak o yüzden onu dinlemiyorum dinlesem eve benzin dök çak kibriti moduna gelir

Ben tekken de dağıtıyordum.
Öğrenciyken yalnız kalıyordum.
Hem de ne dağıtmak.
Ruhum dağınık

Ayrica evde toplu olan hiç bir şeyi bulamiyorum.
Dağınık olunca bulmam daha kolay oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…