Yok o dağıtır çamaşırları fırlatır bi yerlere ben toplarimYardım eder mi kendileri?
Ben çalışmıyorum çocuk var iste onunla da zor yapıyorum bazen oğluma zaman ayiramiyorum biktim şu işlerden yaAnasının evinin özlemini çekiyor kendi neden toplamıyor sen hangisine yetişeceksin para mı kazanacaksın, evi mi toparlayacaksın,çocuğumu avutacaksın bırak herşeyi yetişmeye sende emir vermeye başla eşine
Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmis
Valla yatak toplamıyo musun gelen giden oluyodur yatak odana giren yok mu benim kaynanamlar hemen hemen hergün uğradığı için daraliyorum laf etmesin ler diye dikkat etmeye çalışıyorumToplasın o zaman
Benim yatak odamda iki koktuk var üstümüzden çıkanları atalım diye
Bugün topladığım çamaşırlar orada şeriki şimdi gömlekler yatakta onları dolaba atacağım diğerleri kalacak eşine batıyorsa kaldırsın
Ben deli gelin modundayım yatak toplamıyorum yine biz yatacağız
Yok o dağıtır çamaşırları fırlatır bi yerlere ben toplarim
Valla yatak toplamıyo musun gelen giden oluyodur yatak odana giren yok mu benim kaynanamlar hemen hemen hergün uğradığı için daraliyorum laf etmesin ler diye dikkat etmeye çalışıyorum
Mayamda var galiba bende bunu istemiyorum daha titiz olmak istiyorum ama olamıyorum tabi OKB olmak da istemem kaynanam daha titiz olduğu için eşimde alışkın heralde benim temizlik sorunum yok daginiklik var sadece isteMayanda üşengeçlik varsa yapacak birşey yok hayat sana güzel eşinede işkence
hayatta yapmaz Afedersin donuna kadar önüne getiriyorumNiye??
Car car konuşacağına kendisi de yardım etsin o zaman.
aaa ben de bu bahaneye sığınıyorum :)Temiz olduktan sonra daginiklik sorun degil bence
Ona göre kadın evine çocuğuna bakar erkek eve para getirir bende o çalışıyo diye elimden geleni yapıyorum bende çalışsam ondan da beklerimEv toplamak sizin göreviniz değil,eşiniz sizin görevinizmiş gibi davranacağına kalksın yardım etsin size madem
düzenli olan insanlara ozeniyorum bende içimden gelmiyo bazenaaa ben de bu bahaneye sığınıyorum :)
amaaaan 1 kere geliyom dünyaya.düzenli olan insanlara ozeniyorum bende içimden gelmiyo bazen
Kocan da problem etmiyorsa ne güzel aslında bende sevmiyorum daginikligi ruhum daraliyo ev dağınık olunca derli toplu olunca iyi hissediyorumGelen giden yok pek
Gelen olsa da yatak odasına girmez ama mesela kapı açıksa banyoya giden görür
Kime ne
bir şey diyen olsa ben toplamıyorum der geçerim
Ben eşyaya değil eşya bana hizmet etsin
Kendi annem de derdi neden düzeltmiyorsun vs ne gerek var her sabah sırf ev toplayacağım diye neden uykumdan 15 dakika feda edeyim ki
Zaten yatak örtüm vs de yok hepsi dağınıklık ve ekstra iş bir daha hayata gelmeyeceğiz ki
Bebek varsa orda durun işte!Evet ben çıkarıyorum her şeyi sonradan toplamaya çalışıyorum çok Büyüyo gözümde bide bebeğim var zaman yetmiyo hic
Valla temizlik yapmaktan başka bişeye vakit ayiramiyorum yine de bitmiyo is yine de yaranamiyoruma
amaaaan 1 kere geliyom dünyaya.
Kocam da bunu anlasa işte biraz daha büyüse daha rahat ederim heralde daha iki yaşına girmedi oğlumBebek varsa orda durun işte!
Bebekli annenin evi dağınık olacak mecbur :)
Hatta bir söz var tam olarak aklımda olmasa da şu anlama geliyordu; çocuk varken evin düzenli olması, kar yağarken evin önünün temiz kalması kadar imkansızdır.
Kocan da problem etmiyorsa ne güzel aslında bende sevmiyorum daginikligi ruhum daraliyo ev dağınık olunca derli toplu olunca iyi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?