Dağınıklık!

Bende sinirleniyorum yetismeyince bide eşim üstüme gelince iyice sinir oluyorum anlayışlı olmasi lazim yine de

Gece yatarken evi toplayıp yatın sabah kalkınca gözünüz yorulmaz diğer temizleme işlerine de hemen adapte olursunuz birde bulasik makinesini gece yatarken çalıştırın sabah boşaltın

Yanii işte zoruma o gidiyo benden şikayet ediyo sürekli ama her istediğini yapıyorum en iyisini umrumda olmuycak ama o zaman da olmuyo

Niye her istediğini yapıyorsun ki?
Robot musun sen?
Herkes üstüne düşen vazifelerini yapsın.
Çalışmıyorsunuz diye her şeyi yapmak zorunda değilsin.

Evi asla dağıtmam
Ufacık birsey bile yerinden farklı bir yerde kalsa rahatsız olurum
Eşim de hiç dağınıklıgı sevmez bu yuzden evimiz dağılmaz

Siz de kullandıgınız herseyi hemen yerine koyun
Evinizde fazla eşya ıvir zıvır bulundurmayın
Ne kadar dagıtırsanız o kadar işin içinden cıkamazsınız

Gece yatarken evi toplayıp yatın sabah kalkınca gözünüz yorulmaz diğer temizleme işlerine de hemen adapte olursunuz birde bulasik makinesini gece yatarken çalıştırın sabah boşaltın
AsLinda öyle olmasi lazim ama oturtamadim bi düzen bilmiyorum şimdi çocuğu bahane ediyorum ama daha önceleri de biraz rahatlik vardı bende biliyorum aniden gelen misafire karsiyim

İşte yapı meselesi demekki bende rahatsız oluyorum dağınık olduğu zaman ama bazen sallıyorum ama çok hızlı is yapiyorum yaptığım zaman hemen hallediyorum herseyi kalkıp yapana kadar tabi bıkkınlık var bide hergün aynı şeyler o yüzden sıkıldım

Niye her istediğini yapıyorsun ki?
Robot musun sen?
Herkes üstüne düşen vazifelerini yapsın.
Çalışmıyorsunuz diye her şeyi yapmak zorunda değilsin.
Böyle empoze ediliyo calismiyan kadın çocuğuna evine bakar her işi yapar onun vazifesi para kazanıp evine bakmak kadının vazifesi ev işleri cocuk ama bazen düşünüyo gecengun is yapicaktim ben sana yardım ederim dedi ertesi gün etti mi Hayır pir kaçtı hani yardım etcektin dedim yok dizim agriyO belim ağrıyo aman is beklemiyorum ondan ćok karışmasın benim işime yeter

JDM
AsLinda öyle olmasi lazim ama oturtamadim bi düzen bilmiyorum şimdi çocuğu bahane ediyorum ama daha önceleri de biraz rahatlik vardı bende biliyorum aniden gelen misafire karsiyim
Kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir derler bizde biraz da özen gösterin insanlık hali bunu bi yaşam stili haline getirin sade çocuk sizde yok ne bilim başka şeylerle oyalanmayın bi hobiniz de ev toplamak olsun bakın çok eğlenceli sabah kalkınca ilk ne yaparsınız?

Cock varsa dağınıkmık oluyor ama öğretmek zor oluyor .normalde alıskanlk olması lazm toparlamak yerlestirmek

Bak sallamasan hiç elin de hızlıymıs hep düzenli olur hersey
Ev hanımı mısın
Ben calısıyorum hergunn yapamıyorum tabi ama dağılmadıgı için de problem olmuyor
Ev işi öyle malesef yap yap aynı:)

Bende nefret ederim daginikliktan
Tum gunum evi toplamakla geciyor,
Olmadi carcar coluga cocuga bagirip duruyorum dokmeyin pisletmeyin dagitmayin diye nafile
gunde iku kez ev supuruluyo yatarken etraf toplanip yatiluyo
busayede evin toplu olma ihtimali yusek oluyo
suan banyo sonrasi ogullarimin firlatip attigi bornozlar takildi gozume kalkinca hepsii toplayip odalara ceki duzen verip uyuyucam insallah.
yani dagildikca toplamaklazim

Sabah kalkınca bulasik kaldiysa oğlum uyanma dan kalkıp yıkıyorum süpürge tutamam çünkü oğlum uyandıktan sonra onun kahvaltısıni hazırlıyorum sonra işlerimë bakıyorum ama erken hallledemiyorum islerini bi yandan o da dağıtıyor bende sinir krizi geçiriyorum bırakıyorum işi gücü artık süpürgeyi oğlum uyaninca yapıyoruz toz yer silme o öğle uykusuna yatınca yapıyorum çok erken kalksam da çok bişey yapamıyorum yani

Erkekler ne şanslı yaa erkek olmak varmış bu dünyada bütün çileyi kadınlar cekiyoeşim diyo bugün calissan evi b.... götürür sem çalışma diyobelki tam tersi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…