Aldığın şeyi yerine koy.Dağınıklık olmaz.Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariçkocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste
Çalışana daha zor ya ben şimdi yetisemiyorum çalışırsam naparim bilmemahh be bendede var süpürmeye elime gelmiyor eşim süpürdü her yeri.. hiç temizlememişsin dedi utandim..
nabimm iki gün tatilim oluyor. yetmiyo.. en çok mutfak zamanim aliyor temizlemekten canim sıktı.fayanslarim yağlanmişş.. dolaplarim yapış yapış.. onla uğraştim... nabimm
Anlayışlı olmak lazim zaten tek kadına bütün işlerin yüklenmesi yanlisyok canım öyle birşey eşin kandırmış seni bunlar kadının görevi değil ben şuan izindeyim ama eşime yinede yardım ettiririm yani bebekle ev işleri fazla yürümüyor çocuğumla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum eşim geldiğinde ya çocuğa bakar ya da ev işleri yapar ya da çocuğu uyutur birlikte girişiriz.benim eşimde bi ara buna benzer şeyler demeye çalıştı hemen tıktım lafıev işi yüzünden çocuğunu ihmal etme bugünler geriye gelmeyecek
ah bitmiyor hatta camlari silmeyi bile üşeniyorum.Çalışana daha zor ya ben şimdi yetisemiyorum çalışırsam naparim bilmem
sen getirme kızım madem yardim etmiyosa beyefendi alışmış rahatlığına.. sen bütün gün evdesin yaa. nede olsa karim yapar hepsini diye düşüncesi.. yapma kızım kocan yaptın cliop gibi istiyomuış evini tertemiz olsun istiyomuşş yahu çocuk var.. boşver çocuğuyla ilgilen bence. çocuk ev işlerinden daha önemli.hayatta yapmaz Afedersin donuna kadar önüne getiriyorum
Evet zor olur mutlaka bu iyi günlerin diyeyim kıymetini bilah bitmiyor hatta camlari silmeyi bile üşeniyorum.
ufak işleri yapmasi kolayda büyük işlerden kaçiyorum ne?
bide çocuk yok daha olursa nasıl olcak bilmiyorum. zaman geçtikçe herşeyi zor gelmeye başladi.
İşte diyo ki uyuyunca is yap çocukla ilgilen oyna diyo sen oyna ben is yapayım uyuyunca hangi birini yetiştireyim diyorum kaçıyorum hemensen getirme kızım madem yardim etmiyosa beyefendi alışmış rahatlığına.. sen bütün gün evdesin yaa. nede olsa karim yapar hepsini diye düşüncesi.. yapma kızım kocan yaptın cliop gibi istiyomuış evini tertemiz olsun istiyomuşş yahu çocuk var.. boşver çocuğuyla ilgilen bence. çocuk ev işlerinden daha önemli.
Sanki ben yazmisim balik burcumusunuz[/QUOTE]Sanki="brfnmrt, post: 46204115, member: 722111"]Kızlar ben şimdi karıştırdım durun hanginize ne yazcağımı heycan yaptım
Ewliyim sorma
Walla annem Zaman'ında az paramı yemedi çamaşır şeysinekatla diyince kaç para wercen diyodu
Ama çamaşır düzenim hiç yok kirlileri asla dolaba koymam hatta 1 saatlik giysem bile katlamak zor gelir sepete atarım ütüyü hiç sormayın hiç yapmam seneden seneye, ütü gerektiren kıyafetler almam
yemek yapmakta ölüm gibi
Bu üşengeçlik noolcak böyle bilmiyom
Olsun dağınıklıkta yaşanmışlık vardır
Hicmi taktik kapmadin?
Yani illa temizlik gazi felan degil.
Ben orda heleki konu sahibinin dizilmis dolaplarini gordukce cok pis gaza geldim gittim kutu aldim bursuru.
Bence cokta ise yariyor.
Kaptım da uygulamada sıfır
Şimdi o kadar kutu çorap çamaşır ayraci kaşık çatal ayraci vs alırsam batariz
Bende bakliyatlari evdeki bidonlara koydum dizdim :) yetti şimdilik
Sende calisiyodun demj ömur bitiyo temizlik derdine olan bize oluyo bisverAman bende elinde toz beziyle dolaşan hatunlardan olamadım hiç
Kullanmadiklarimi atıyorum da işte çok eşyam da yok ama yinede dağınıklık oluyo temizlik oyle canım hergün silip süpürmek istiyor malesefBenim evimde hic daginlik yoktur cekmeceler elbiseler dolaplar hep duzenlidir.
Bende supurme isinden nefret ediyorum.
evim bide cok tozlaniyor iki gun silme supurme sanki 1 sene kapali kalmis gibi oluyor.en istemedigim sey o haldeyken kapinin calmasi yada cat kapi misafirin gelmesi resmen cinnet gecircek gibi oluyorum.
evde kullanmadigim esya kiyafet malzeme ne varsa at.ben oyle yapiyorum gereksiz hicbiseyi tutmuyorum.
Pislikte de bayaa bayaa yaşanmışlık var o zaman...hayat mottom oldu bu söz resmen :)
ahh be bendede var süpürmeye elime gelmiyor eşim süpürdü her yeri.. hiç temizlememişsin dedi utandim..
nabimm iki gün tatilim oluyor. yetmiyo.. en çok mutfak zamanim aliyor temizlemekten canim sıktı.fayanslarim yağlanmişş.. dolaplarim yapış yapış.. onla uğraştim... nabimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?