Dağınıklık!

ahh be bendede var süpürmeye elime gelmiyor eşim süpürdü her yeri.. hiç temizlememişsin dedi utandim..
nabimm iki gün tatilim oluyor. yetmiyo.. en çok mutfak zamanim aliyor temizlemekten canim sıktı. fayanslarim yağlanmişş.. dolaplarim yapış yapış.. onla uğraştim... nabimm

Sanki="brfnmrt, post: 46204115, member: 722111"]Kızlar ben şimdi karıştırdım durun hanginize ne yazcağımı heycan yaptım
Ewliyim sorma
Walla annem Zaman'ında az paramı yemedi çamaşır şeysine katla diyince kaç para wercen diyodu
Ama çamaşır düzenim hiç yok kirlileri asla dolaba koymam hatta 1 saatlik giysem bile katlamak zor gelir sepete atarım ütüyü hiç sormayın hiç yapmam seneden seneye, ütü gerektiren kıyafetler almam
yemek yapmakta ölüm gibi
Bu üşengeçlik noolcak böyle bilmiyom [/QUOTE]
Sanki ben yazmisim balik burcumusunuz

benimde en çok mutfakla ve çamaşırla başım dertte
eşim günlük kıyafet değiştirir.
bende öyle.
sürekli yıka/kurut/ütüle işi olur
hergün farklı yemek yeriz.
işten gelince yemek yapıyorum
1-2 gün tatil ilan edince ipin ucu kaçıyor resmen.

Aldığın şeyi yerine koy.Dağınıklık olmaz.

Çalışana daha zor ya ben şimdi yetisemiyorum çalışırsam naparim bilmem

Anlayışlı olmak lazim zaten tek kadına bütün işlerin yüklenmesi yanlis

Çalışana daha zor ya ben şimdi yetisemiyorum çalışırsam naparim bilmem
ah bitmiyor hatta camlari silmeyi bile üşeniyorum.
ufak işleri yapmasi kolayda büyük işlerden kaçiyorum ne?
bide çocuk yok daha olursa nasıl olcak bilmiyorum. zaman geçtikçe herşeyi zor gelmeye başladi.

hayatta yapmaz Afedersin donuna kadar önüne getiriyorum
sen getirme kızım madem yardim etmiyosa beyefendi alışmış rahatlığına.. sen bütün gün evdesin yaa. nede olsa karim yapar hepsini diye düşüncesi.. yapma kızım kocan yaptın cliop gibi istiyomuış evini tertemiz olsun istiyomuşş yahu çocuk var.. boşver çocuğuyla ilgilen bence. çocuk ev işlerinden daha önemli.

ah bitmiyor hatta camlari silmeyi bile üşeniyorum.
ufak işleri yapmasi kolayda büyük işlerden kaçiyorum ne?
bide çocuk yok daha olursa nasıl olcak bilmiyorum. zaman geçtikçe herşeyi zor gelmeye başladi.
Evet zor olur mutlaka bu iyi günlerin diyeyim kıymetini bil

İşte diyo ki uyuyunca is yap çocukla ilgilen oyna diyo sen oyna ben is yapayım uyuyunca hangi birini yetiştireyim diyorum kaçıyorum hemen

Sanki ben yazmisim balik burcumusunuz[/QUOTE]
Yok başak

Hicmi taktik kapmadin?
Yani illa temizlik gazi felan degil.
Ben orda heleki konu sahibinin dizilmis dolaplarini gordukce cok pis gaza geldim gittim kutu aldim bursuru.
Bence cokta ise yariyor.

Kaptım da uygulamada sıfır
Şimdi o kadar kutu çorap çamaşır ayraci kaşık çatal ayraci vs alırsam batariz

Bende bakliyatlari evdeki bidonlara koydum dizdim :) yetti şimdilik

Benim evimde hic daginlik yoktur cekmeceler elbiseler dolaplar hep duzenlidir.
Bende supurme isinden nefret ediyorum.
evim bide cok tozlaniyor iki gun silme supurme sanki 1 sene kapali kalmis gibi oluyor.en istemedigim sey o haldeyken kapinin calmasi yada cat kapi misafirin gelmesi resmen cinnet gecircek gibi oluyorum.
evde kullanmadigim esya kiyafet malzeme ne varsa at.ben oyle yapiyorum gereksiz hicbiseyi tutmuyorum.

Kullanmadiklarimi atıyorum da işte çok eşyam da yok ama yinede dağınıklık oluyo temizlik oyle canım hergün silip süpürmek istiyor malesef

Benim mutfak dolabı fayans gardırop pırıl pırıl
Ama bulaşık makinesini hiç cekmem mesela. Yada ortalıkta hep çamaşır bulaşık meyve tabaklari
Yani ev cok dağınık ama çok pis te değiltemizde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…