Bende utüyü hiç sevmiyorum ütü gerektirmeyen şeyler almaya dikkat ediyorum :)Aynen Aynen bitmiyor en fazla bi saat düzenli ve temiz kaliyor evim sonra tekrar başa dönüyoruz
Ütü yapmaktan nefret ediyorum.
Oğlum uyuyunca da yine is bitmiyo bulasik filn oluyo yıka filan diyen e kadar uykum geliyor yatıyorum aslında vakit bulan bulur da bahane ediyoruz bazı şeyleri deO zaman bazı zamanlar çocuğa anne veya kayınValide artık kim bakabilirse birinden yardım alın çok sık olmasa da bunları tekrar edin aksamlari da çocuk uyuyunca ders çalışın
Azı karar çoğu zarar en iyisiBenim mutfak dolabı fayans gardırop pırıl pırıl
Ama bulaşık makinesini hiç cekmem mesela. Yada ortalıkta hep çamaşır bulaşık meyve tabaklari
Yani ev cok dağınık ama çok pis te değiltemizde degil
Evet biraz bahane olabilir yada modunuz değildir bu ara planlı olun yine de zor hem anne olup hem ev hanımı ve de ders çalışmakOğlum uyuyunca da yine is bitmiyo bulasik filn oluyo yıka filan diyen e kadar uykum geliyor yatıyorum aslında vakit bulan bulur da bahane ediyoruz bazı şeyleri de
Peki faydasini gordunmu?
Benim dolap gibi hehhe
Evet plan program şart olmuyo diğer türlü ve cok az zaman kaldi Allah herkesin yardımcısı olsunEvet biraz bahane olabilir yada modunuz değildir bu ara planlı olun yine de zor hem anne olup hem ev hanımı ve de ders çalışmak
Aman katlayip konulabilir nevresimler düzenli durur tamam da ugrastirici değil miCnm zaten bidonlara koyardim kimi küçük kimi büyük te idi bazisi bez torbada hepsini büyüklere koydum yerini değiştirdim
İyi tabi düzenli duruyor o dolap
Haa şunu söylemek istiyorum durumum olsun çok güzel fikirler ogrendim biraz almak ta lazım düzen için
Biraz da beceri yastık kilifina nevresim takımını koyuyorlardı mesela duzgün dursun diye dün deneyim dedim sonra Amaan kim uğraşırken dedim
Bizimki de haftanın yarısı evde sürekli konuşuyo sabah gidip akşam gelse yorulur konusmaz bide aksama zaten ev toplaniyoHepimiz Böyleyiz. Ben hem çalışıyorum hem iki evler benim koca tüm gün evde oluyo çoğu zaman sen düşün halimi 5 parça olsam yine beğenmez beni.Bende ona sen pis ev görmemişsin diyorum
YA MUTFAK FAYANSLARI DOLAPLARİ NEYLE TEMİZLİYOSUN FORMÜLÜ İSTİYORUM:)Benim mutfak dolabı fayans gardırop pırıl pırıl
Ama bulaşık makinesini hiç cekmem mesela. Yada ortalıkta hep çamaşır bulaşık meyve tabaklari
Yani ev cok dağınık ama çok pis te değiltemizde degil
Neresi dağınık canım yaa sen benim mutfağı gör bi sukret haline
Ben bulaşık ilacı ve çamaşır suyu kullanıyorum çok yagliysa yağcöz de sıkıyor um temiz oluyoYA MUTFAK FAYANSLARI DOLAPLARİ NEYLE TEMİZLİYOSUN FORMÜLÜ İSTİYORUM:)
Ev işleri ile başı dertte olanlar topiği var orayı öneririm sana, temizlik yapmaya niyetlenmeden girip bir gaz alıyorum bikaç gün okuyorum sonra dalıyorum eve. Bu hafta sonu evi o topik sayesinde adam ettim sayılır. Bir tek mutfakta bulaşıklar elde yıkanacak tepsiler tencereler falan kaldı, pilim bitti bugün onları da yarına havale ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yurun-topigime.532179/page-2772#post-46208730nerde bu topik bulamadım bir türlü.az biraz banada gaz lazımda.
EvetSende calisiyodun demj ömur bitiyo temizlik derdine olan bize oluyo bisver
Ben de ünv. te de duymuştum o gün bugündür dağınığımhayat mottom oldu bu söz resmen :)
YA MUTFAK FAYANSLARI DOLAPLARİ NEYLE TEMİZLİYOSUN FORMÜLÜ İSTİYORUM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?