Dağınıklık!

Cetvelciler :)
Ben ordan 250 sayfa okudum sonra tekrar okudum biraz da internet üzerinden baktım
O gazla Bi bakliyatlari hallettim

2.5senedir eşiniz yılmadan söyleniyo sizde yılmadan dağınıklığa devam mı ediyosunuz ilk yıl falan sandım da o yuzden sordum bizimde öyle cunku dediği yeri düzenlerim diğer yere takar bu sefer adımı da anti titiz koydu sağolsun

Yok o bikti eskiden daha çok söylüyordu şimdi biraz yıldı diyelim benim için annesine diyo bi iş yapıyo her yer mis gibi ama bazen bırakıyo kendini şikayet ediyor o da annesi de diyo sen boşver ev pis olursa gelen seni kınamaz onu kinar o onun sorunu diyo

En iyisi tek çeşit zaten gözümüz doymuyor çeşit arıyoruz bizde ben yemek yaparken eğleniyorum ama yeni tarifler deneyince mesela
Evli değil misin?
Kızlar ben şimdi karıştırdım durun hanginize ne yazcağımı heycan yaptım
Ewliyim sorma
Walla annem Zaman'ında az paramı yemedi çamaşır şeysine katla diyince kaç para wercen diyodu
Ama çamaşır düzenim hiç yok kirlileri asla dolaba koymam hatta 1 saatlik giysem bile katlamak zor gelir sepete atarım ütüyü hiç sormayın hiç yapmam seneden seneye, ütü gerektiren kıyafetler almam
yemek yapmakta ölüm gibi
Bu üşengeçlik noolcak böyle bilmiyom

Kızlar size canlı canlı gardolabın fotosunu atiyim mi
Gözünüz düzen görsün

E="brfnmrt, post: 46204127, member: 722111"]Kızlar size canlı canlı gardolabın fotosunu atiyim mi
Gözünüz düzen görsün[/QUOTE]
at at at

O zaman bazı zamanlar çocuğa anne veya kayınValide artık kim bakabilirse birinden yardım alın çok sık olmasa da bunları tekrar edin aksamlari da çocuk uyuyunca ders çalışın

Kadının fendi erkeği yendi hahay bilmiyo ki gelen olunca ev miss gibi

bir de şu var mesela ben gardıropları mutfak dolaplarını toplarsam milim milimine toplarım
her şeyin düzeni olmalı hepsi dışarı çıkıp havalanmalı tek tek temiz olarak yerleşmeliler feci zaman alıyor böylesi hadi deyip katlayıp katlayıp kaldıramıyorum

napim biraz da böyle kendimi avutayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…