- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatta yapmaz Afedersin donuna kadar önüne getiriyorum
Ben cok yüz verdim heralde alıştı yapmıyo bide yaranamiyorum yaNiye eli ayağı tutmuyor mu?
Bırak dağınık kalsınÇok titiz değilim ama temizliğe dikkat ediyorum dağınık olunca da temizlik belli olmuyo ki:))
Aynen öyle katılıyorumBir laf varmış. Kıza temiz deme gelin olunca gör, geline temiz deme, çocuğu olunca gör. Benimki o hesap. ......![]()
Bende sinirleniyorum yetismeyince bide eşim üstüme gelince iyice sinir oluyorum anlayışlı olmasi lazim yine deBen evlenmeden önce neredeyse okb hastasiydim. Temizlik düzen takıntım vardı. Yerleri havluyla silerdim. .ahhh ahhhh.
Bi evlendim eşimin dağınıklığı mahvetti. Psikolojimi bozdu resmen. .Hadi yine idare ettim.ama cocuk olunca zaman olmuyor şimdi. Gel gör evi...baktım yetisemiyorum. Sinirim de bozuluyor. Bıraktım artık olduğu kadar.....Ne yapim. .O günlerdeki halim şu halimi görse yüzüme tükürür. Temiz ama dağınık. Bütün salan hariç bütün odalarda çamaşır var şu anda.ya katlamisim ya kurumakta olan ya da toplanmış ama katlanmamış çamaşırlar ......öf ya gidip toplayacağım şimdi
Ben cok yüz verdim heralde alıştı yapmıyo bide yaranamiyorum ya
Yanii işte zoruma o gidiyo benden şikayet ediyo sürekli ama her istediğini yapıyorum en iyisini umrumda olmuycak ama o zaman da olmuyoBu kadar taviz verirsen yaranamazsın tabi.
Yanii işte zoruma o gidiyo benden şikayet ediyo sürekli ama her istediğini yapıyorum en iyisini umrumda olmuycak ama o zaman da olmuyo
AsLinda öyle olmasi lazim ama oturtamadim bi düzen bilmiyorum şimdi çocuğu bahane ediyorum ama daha önceleri de biraz rahatlik vardı bende biliyorum aniden gelen misafire karsiyimGece yatarken evi toplayıp yatın sabah kalkınca gözünüz yorulmaz diğer temizleme işlerine de hemen adapte olursunuz birde bulasik makinesini gece yatarken çalıştırın sabah boşaltın
İşte yapı meselesi demekki bende rahatsız oluyorum dağınık olduğu zaman ama bazen sallıyorum ama çok hızlı is yapiyorum yaptığım zaman hemen hallediyorum herseyi kalkıp yapana kadar tabi bıkkınlık var bide hergün aynı şeyler o yüzden sıkıldımEvi asla dağıtmam
Ufacık birsey bile yerinden farklı bir yerde kalsa rahatsız olurum
Eşim de hiç dağınıklıgı sevmez bu yuzden evimiz dağılmaz
Siz de kullandıgınız herseyi hemen yerine koyun
Evinizde fazla eşya ıvir zıvır bulundurmayın
Ne kadar dagıtırsanız o kadar işin içinden cıkamazsınız
Böyle empoze ediliyo calismiyan kadın çocuğuna evine bakar her işi yapar onun vazifesi para kazanıp evine bakmak kadının vazifesi ev işleri cocuk ama bazen düşünüyo gecengun is yapicaktim ben sana yardım ederim dedi ertesi gün etti mi Hayır pir kaçtı hani yardım etcektin dedim yok dizim agriyO belim ağrıyoNiye her istediğini yapıyorsun ki?
Robot musun sen?
Herkes üstüne düşen vazifelerini yapsın.
Çalışmıyorsunuz diye her şeyi yapmak zorunda değilsin.
Kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir derler bizde biraz da özen gösterin insanlık hali bunu bi yaşam stili haline getirin sade çocuk sizde yok ne bilim başka şeylerle oyalanmayın bi hobiniz de ev toplamak olsun bakın çok eğlenceli sabah kalkınca ilk ne yaparsınız?AsLinda öyle olmasi lazim ama oturtamadim bi düzen bilmiyorum şimdi çocuğu bahane ediyorum ama daha önceleri de biraz rahatlik vardı bende biliyorum aniden gelen misafire karsiyim![]()
Bak sallamasan hiç elin de hızlıymıs hep düzenli olur herseyİşte yapı meselesi demekki bende rahatsız oluyorum dağınık olduğu zaman ama bazen sallıyorum ama çok hızlı is yapiyorum yaptığım zaman hemen hallediyorum herseyi kalkıp yapana kadar tabi bıkkınlık var bide hergün aynı şeyler o yüzden sıkıldım
Sabah kalkınca bulasik kaldiysa oğlum uyanma dan kalkıp yıkıyorum süpürge tutamam çünkü oğlum uyandıktan sonra onun kahvaltısıni hazırlıyorum sonra işlerimë bakıyorum ama erken hallledemiyorum islerini bi yandan o da dağıtıyor bende sinir krizi geçiriyorum bırakıyorum işi gücü artık süpürgeyi oğlum uyaninca yapıyoruz toz yer silme o öğle uykusuna yatınca yapıyorum çok erken kalksam da çok bişey yapamıyorum yaniJDM
Kendini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir derler bizde biraz da özen gösterin insanlık hali bunu bi yaşam stili haline getirin sade çocuk sizde yok ne bilim başka şeylerle oyalanmayın bi hobiniz de ev toplamak olsun bakın çok eğlenceli sabah kalkınca ilk ne yaparsınız?
Erkekler ne şanslı yaa erkek olmak varmış bu dünyada bütün çileyi kadınlar cekiyoBak sallamasan hiç elin de hızlıymıs hep düzenli olur hersey
Ev hanımı mısın
Ben calısıyorum hergunn yapamıyorum tabi ama dağılmadıgı için de problem olmuyor
Ev işi öyle malesef yap yap aynı:)