Dağınıklık!

Daginik derken ornek?
Bence taktik onemli bu noktada.
Mesela benim odamda cop kutusu var buromun altinda.
Her copu hop icine atarim.
Mesela benim cekmecelerimde hep kutular vardir, alirim herseyi icine savurur atarim ve kapagini kapatirim. Daginiklik yok olur.
Mesela 3 buyuk kutu aldim dolabima, birinde kremler, maskeler,vs( kutunun uzerine yazilarla belirttim icergini)
Digerinin icine makyaj malzemelerim. Digerinin icine lens losyonu, lenz kutusu, ve pedlerim. Aldigim urunu yine dogru kutuya savururum ve daginiklik hic bi zaman gorunmez.
Mesela coraplarin icinde bi kutu yapabilirsin.
Bu yatak odasi ve gardrobu taktikleri:KK53:, evin tek bu odasina hakim oldugum icin simdilik digerleri beni ilgilendirmiyor.
Ama mesela annemde benden taktik kapti, oda oturma odasina buyuk buyuk kutular yerlestirdi.
Dolaplarin icleri hep kutulu.

Sana tavsiyem bence kk hanimlarinin cetvel konusuna bak( isim boyleydi sanirim).
Orda daginiga karsi cok guzel boyle taktiklerden var.

O zaman sesimizi çıkarmayalım çok karışmasınlar yeter bana şunu yap deyince sinir oluyorum ben ne yapacağımı biliyorum söyleme diyorum
yok benimkisi sunu yap demez niye sunu yapmadin der ayni kapiysmi cikiyorki ama suaralar bi hiy edinmeye basladim iki uc gune supurup toz aliyor madallah bana bakalim ne zamana kadar

Bende dışarı çıkacaksam topluyorum tabi oğlum arkamdan hallediyo çamaşırları atıyo sonra pes ediyorum toplamadan çıkıyorum bazen üst komşum var titiz o da baya diyo ki düşünüyorum evden çıkıp bırak donemeyebilirim arkamdan pis demesinler yani güzel bı dusunce bende sizin gibileri takdir ediyorum

Amaan ben ölüp toprağın altına giricem arkamdan pis demişler kimin
umrumda:KK70:

yok benimkisi sunu yap demez niye sunu yapmadin der ayni kapiysmi cikiyorki ama suaralar bi hiy edinmeye basladim iki uc gune supurup toz aliyor madallah bana bakalim ne zamana kadar
Niye diye soruyor Bazen de biri geleceği zaman başlıyor bunu yap şunu yap demeye bende kızıyorum çalışmiyo mu esin

Onu Nasıl beceriyon ya :KK12:
Ben uyuz oluyorum her defasında artık böyle dağıtmicam diyorum ama şuan gör savaş alanı
Eskiden anneme toplattırıyodum paraylan:KK48:
Yine annene toplattir paraylan:)) bende diyorum bi daha daha dikkatli olucam diye duzeltirken sonra yine aynı ölene kadar böyle gider bence:KK53:

Allah iyiliğinj versin yaa çok güldüm derler ki usenenin çocuğu olmazmis bende sen gibiyim yemek yapmayı seviyorum bak ama bulaşık yıkamayi sevmiyorum :rolleyes:
Onların hepsi batıl şeysi :KK47:
Yemek yapmak mı dedin :63:
Ben her gün tek çeşit yemek yapıyorum oda kolay ne Warsa yani prensip olarak tek çeşiti tercih ediyorum.
Yemişim prensibini bende karı olcam:confused:

Onların hepsi batıl şeysi :KK47:
Yemek yapmak mı dedin :63:
Ben her gün tek çeşit yemek yapıyorum oda kolay ne Warsa yani prensip olarak tek çeşiti tercih ediyorum.
Yemişim prensibini bende karı olcam:confused:
En iyisi tek çeşit zaten gözümüz doymuyor çeşit arıyoruz bizde ben yemek yaparken eğleniyorum ama yeni tarifler deneyince mesela
Evli değil misin?

Onu Nasıl beceriyon ya :KK12:
Ben uyuz oluyorum her defasında artık böyle dağıtmicam diyorum ama şuan gör savaş alanı
Eskiden anneme toplattırıyodum paraylan:KK48:

Parayla :KK70:
Valla çamaşırları katlanacagi zaman toplar katlarim alırken düzgünce alır giyerim

Yatağın yanındaki komidine yada cekmecesine giyilmis kiyafeti koyarim

Bir defa giyilmis kıyafet dolaba koymam
Üst kıyafet tek gün giyer sepete atarim

Back
X