- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Daginik derken ornek?
Bence taktik onemli bu noktada.
Mesela benim odamda cop kutusu var buromun altinda.
Her copu hop icine atarim.
Mesela benim cekmecelerimde hep kutular vardir, alirim herseyi icine savurur atarim ve kapagini kapatirim. Daginiklik yok olur.
Mesela 3 buyuk kutu aldim dolabima, birinde kremler, maskeler,vs( kutunun uzerine yazilarla belirttim icergini)
Digerinin icine makyaj malzemelerim. Digerinin icine lens losyonu, lenz kutusu, ve pedlerim. Aldigim urunu yine dogru kutuya savururum ve daginiklik hic bi zaman gorunmez.
Mesela coraplarin icinde bi kutu yapabilirsin.
Bu yatak odasi ve gardrobu taktikleri
, evin tek bu odasina hakim oldugum icin simdilik digerleri beni ilgilendirmiyor.
Ama mesela annemde benden taktik kapti, oda oturma odasina buyuk buyuk kutular yerlestirdi.
Dolaplarin icleri hep kutulu.
Sana tavsiyem bence kk hanimlarinin cetvel konusuna bak( isim boyleydi sanirim).
Orda daginiga karsi cok guzel boyle taktiklerden var.
Bence taktik onemli bu noktada.
Mesela benim odamda cop kutusu var buromun altinda.
Her copu hop icine atarim.
Mesela benim cekmecelerimde hep kutular vardir, alirim herseyi icine savurur atarim ve kapagini kapatirim. Daginiklik yok olur.
Mesela 3 buyuk kutu aldim dolabima, birinde kremler, maskeler,vs( kutunun uzerine yazilarla belirttim icergini)
Digerinin icine makyaj malzemelerim. Digerinin icine lens losyonu, lenz kutusu, ve pedlerim. Aldigim urunu yine dogru kutuya savururum ve daginiklik hic bi zaman gorunmez.
Mesela coraplarin icinde bi kutu yapabilirsin.
Bu yatak odasi ve gardrobu taktikleri

Ama mesela annemde benden taktik kapti, oda oturma odasina buyuk buyuk kutular yerlestirdi.
Dolaplarin icleri hep kutulu.
Sana tavsiyem bence kk hanimlarinin cetvel konusuna bak( isim boyleydi sanirim).
Orda daginiga karsi cok guzel boyle taktiklerden var.