O duvarlar hemen öyle yıkılmaz yıllarını vermen gerekir hem daha önce göremediniz mi? Nişan döneminde kavgalarınızdan belkide evlilik için olgun değilsiniz veya birbirine zıt karekterdesiniz bu nişanlıyken çok kavga eden çiftlerin evlenmemesi gerek ,durum ortada artık ilerisi için katlana ,katlana hastalanacaksın
umarım benden burdan sizlere güzel haberler verebilirim tabiki ne kadar birbirini tanısanda aynı evin içine girip yaşamak çok farklı sürekli değişik bir huyunu öğreniyorsun alışmak zor oluyor nişanlılık döneminde herkesin bizim yaşadığımız şeyleri yaşadığını duydum çevremden o zamanın verdiği stresle saçma sapan şeylere gerildiklerini sadece biz değildik yani evliliğimiz sağlam olmadığını yada beni sevmediğini tabiki düşünmüyorum ama işte böyle şeyler yaşayınca beklediğini bulamayınca insan zoruna gidiyor.
Sizin konunuzla alakalı olmayacak belki yazacaklarım ama, cicim ayı denen sürece ben asla inanmıyorum çünkü bizimde eşimle rezalet geçmişti kavga gürültü...Sebebi ise eşlerin birbirlerini tanıma süreci, nişanlılık ve flört ne kadar uzun sürerse sürsün aynı evin içine girmedikten sonra eşler birbirini tanıyamıyor....O yüzden biraz zaman verin birbirinize her kavga da eski konuları gündeme getirmeyin, kendinizi yıpratmaktan başka işe yaramaz...
evet aynen öyle, biz çoğumuz aslında evliliğe evet derken, hayallerimiz oluyor ve hepsi ne yazık ki toz pembe,kavgalarımız her zaman sevgiliyken olduğu gibi muzur şeyler olacak diyoruz, ama olmuyor doğal olarak, çünkü hayat toz pembe değil ,, kimse mükkemmel değil ve evlilik asla mutlu son değil mutlu sona doğru yapılan uzun bir yolculuk kaydirigubbakcemile
inşallah güzel haberlerini verirsin olumunekankayizsmile
canım her ilişki de aynıdır.
arkadaşlarımızla,ya da ailemizle olsa da herşeyi kendi haline,akışına bırakmak lazım.
ne insanların üstüne fazla düşmeli,ne de soğuk davranmalı.
aşırı beklenti içine girmek de sakıncalı.
evlilik zamanla doyuma ulaşır.
sevgiliyken tüm duyguları o an yaşayabilirsiniz,ya da karşınızdaki coşkuyla herşeyi dile geitirir.
çünki kavuşamamamışsınızdır ve o an sadece sevginizi yaşıyorsunuz.
ama bir hayatı paylaşmak bambaşka bir şey.
eşler birbirlerinin tamamlayıcılarıdır.
biz eşimle hep bir elmanın yarısı olduğumuzu düşünürüz.
aslında o kadar farklıyız ki...
ama o benim mutluluğumun yarısı ben de onun.
biz de ilk evlendiğimiz de ailelerle yaşanan olayları tartışırdık.
elimize geçen sinir dolu günler....
geçmişte yaşananlar bitti,konuşdukça eşler ailelelrini daha bir ateşli savunuyorlar...
evt o kendi ailesini savunuyo sen kendi aileni tartışmalar büyüyor gitgide.
aileleri hiç boşa tartışıp kendinizi yıpratmayın nasılsa atsan atılmaz, satsan satılmaz umarım aranızdakileri uzamadan çözersiniz ve buraya çok mutluyum diye yazarsın olumunekankayizsmile
kendimden örnek versem benimde ilk aylarım hem en güzel hemde en kötü aylarımdı
en çok sevindiğim en çok ağladığım
bu alışma süreci bi miktar yıpratıyor eşleri
çok şükür ağır hasar almadık kurtulduk
eşiniz sizin eskisi gibi olmanızı falan istemiş
sizde ona şunu sorun sence hangi özelliğim değişti yani sen dışardan gözlüyorsun bense yaşayan olduğumdan farkında değilim eskiyle kıyasladığında değişen ne diye sor önce ona göre değişik gelen nedir
siz tabiki size göre değişmiş hissetmeyeceksiniz normali bu ama belki gerçekten değiştiniz ve farkında değilsniz..
eşinize bunu sorduğunuzda şunuda söyleyin eğer ben hatalarımı görürsem ancak düzeltebilirim çünkü ben eskisi gibi olmak istiyorum dersin..
onada kendi değişikliklerinden bahset
öncedne böyleydin şimdi bunu yapmyosun falan de
senin için en önemli en kıymetli bendim şimdi bana değer vermiyorsun kendimi çok değersiz hissettirdin bana de..
en küçük istediğimi bir şeyi bile yapmıyorsun ben senin hatrın için bile neler yaparım oysa deyin..
iletiişim kopukluğu var ilişkinizde
bu kopukluğu çözmeniz gerekiyor..
slm .bende evleneli 2 buçuk ay oldu bnm kocam iiyi hoşta çok umursuz dünya yansa umrunda olmaz.nişanlılktada böledi.başta bu durum çok sinirimi bozuyordu ağlıodm bile beni umursamıyo dinlemiyo die.bişey anlatıorm mesela hee heee diip geçiştirio.bende alıştım artık aynısını bende ona yapıyorm dicem o ki fazla üstüne gitme değişmesini bekleme.o sana uymuosa sen uy ona.bizimde ailesile düğüne 1 ay kala ne tartışmalarımız oldu öle böle değil kıyametler koptu.ama noldu kocam ne benden ne ailesinden vazgeçebildi.seni sevdiki evlendi sennle ben öyle düşünüyorum.misal bi örnek daha.geçen 3 gun önce marmara depremi oldu ya.bnm adam ps3 oynuo dedimki ayanımı sallıosn dedim heee dedi (yine dinlemio her zamanki gibi) aradan 10 dk geçti alt yazı geçio tv de marmarada deprem oldu die.güldüm kendi kendime sana sordm ayanamı sallıosn die dedim hee dedin dedim vala sordunu bile hatırlamıorm dedi.dedim allah cezanı vermesin ölsek umrunda olmıcak ne rahat adamsn dedim.aman boşver ölcemiz varsa öleriz demezmi gelde sinirlenme ama beny e o kadar gevşedm ki alıştımki onun bu hallerine artk bende umursamıorm.böle geçinip gidiorz.biliorm ki beni çok sevio bunu tavırlarndanda anlıorm tabi ama bazen böle uçuk noktalarımız oluo.takma yanii boşver sabret bekle eminm herşey düzelecek.iyi mutlu sağlıklı günler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?