ayni seyleri bende yasiyorum, hatta sirf bu yuzden uye oldum biraz yazip rahatlayabilmek icin.
fazla uzerine dusme. konusmaya calis baktin olmuyo ayni onun yaptigini yap
yaa ama konuşmadanda hiçbişe halledilemiyor.
sen ne kadar zamandır evlisin?
illa konuşmanız gerekmez ücut dilinizi ve zekanızı kullanın
evet gece sen sarılsan sen barışırsın o sarılsa o barışır sorun çözülür ama kısa süreliğine çünkü
yarın başka bir sorunda yine patlak verecek ve adam herşeyi senden beklemeye devam edecek :)
evlenmeden önce ipleri elde tutmak gerekiyor.
erkekler evlenince zaten iyice yayıyorlar kendilerini.
kazanmış olmanın verdiği bir rahatlık oluyor.
zamanla düzelir inşaALLAH canım.
canım sen yinede konuş dene boğa burcu inatçıdır ama açıklanırve nedenleri söylenirse inanır ve en sadık burçtur erkeğide sağlam ve düşüncelidir bi arkadaşım vardı iyiydi valla zaten konuşmadan hiç bi sorun çözülmez bende eşime hep benden bekleme sarıl öp demiştim Allaha şükür ikimizde dokunmayı sarılmayı severiz ama eşler daha az yapıyo önemli olan yapması gereken zamanı bilmesi sen konuş ve hissettiklerini açıkça söyle anlamak ona kalmış
daha iyi olur canım inşallah canını sıkma ve eskiye dönme sen kaydirigubbakcemile
ilgili davran ve hep çok sev eğer buna layık olmassa ,
en azından sen ben elimden geleni yaptım diyebilirsin olumunekankayizsmile
moralim okadar bozukki anlatamam size.eşimle tartıştık hemde çok fena.
bilirsiniz nişanda geline bohça yapılıp götürülür bize düğüne yakın getirmişlerdi hatta biçok şeyide ben alıp koymuştum için çünkü eşimle beraber yaptık biz herşeyi tabi bunlardan annemlerin haberi yok.neyse bizde onlara(annesiyle-kardeşlerine)bohça yaptık ama düğünden sonra mevlütte verdik giderken neyse burda kalsın siz gelirken getirirsiniz ağırlık olmasın elimizde dediler ve kaldı sonra eşim odada gördü annesine gidecekti bunu göür bari dedim bu o eve gitmicek dedi bu kadar zaman sonra bohçamı gidernmiş ne saçmaymış neyse konu orda kaldı öle bende bohçayı aldım arabama koydum bırakırım diye işim çıkınca arabada kaldı dünde arkadaşlara gidiyoduk oturmaya onu gördü ve biz arabada kavgaya tutuştuk.sonra eve geldik nasıl bağırıyor nasıl sinirli anlatamam gitmicek dedi beni ve ailemi ezdirmem dedi ben de ne yaptım dedim ezecek tek bişey söyle tüm yaptıklarına rağmen susutum dedim benim kimseye ihtiyacım yok dedi sonra yatağa gittim oda geldi dönüp duruyodu dedim merak etme yarın gidiyorum rahat rahat yatarsın nereye gidiyosun dedi bana ihtiyacın yokmuş nasıl olsa dedim.ne o uyudu ne ben ve hala aramadı o kadar moralim bozukki ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?