• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

Haberi bulamıyorum sitelerde. Yayın yasağı falan mı var?

Biliyor musun bence böyle yaratıklara idam ödül gibi geliyor bana :KK43: aynı acıyı yaşatsınlar istiyorum o bebeğim yaşadıklarını fazlasıyla yaşasın sonra ölsün gitsin nefes almasın. Ama o acıyı anlasın
Ben de aynı düşünüyorum, idam onların kurtuluşu olur.. Onları bir yere tıkıp kendi eceliyle ölene kadar hergün aynı acıyı yeniden yaşatmalı.. Hergün o anın tekrar yaşanacağı korkusunu yaşayarak, çaresizce bekleyerek geçirmeli.. Yani onları bir kere değil, hergün öldürmeliler.. Ve bunu kanuna koymalılar ki, aklından geçirmeye bile cesaret edemesinler bu pis fikirlere meyli olanlar..

Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe

İşte bu yüzden artık haber izleyemiyorum:(
İnsanlar ne kadar kötü böyle küçücük candan ne istemiş :(

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Anlattıkça içim karardı ben girişimde bulundu sanıyordum sadece Allah ıslah etsin boylelerini ufacık bebek nasıl yanmıştır yavrum kıyamam

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Ayy allahım belasını versin

Konuyu okumadan yorum yapıyorum.
Haberi de okuyamamıştım.
Ama biliyorum neden bahsettiğinizi. Anne olduktan sonra kaldıramaz oldum böyle haberleri. Resmen çöküyorum, günüm kötü geçiyor.
Eskiden olsa hukukta var olan en ağır cezayı alsın isterdim.
Şimdi o da kesmiyor beni. Daha beterini istiyorum.
Elimde olsa kendi ellerimle boğmak isterdim.
Buradan bunun propagandasını yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben RESMEN idam istiyorum!!
İnsan hayatına benim kadar değer veren biri için bunu itiraf etmek çok zor. Ama ben bunun gibi pislikler öldürülsün istiyorum. Umarım bu cezanın geldiğini ama her şeyden önce hakkaniyetli - kurunun yanında yaşın da yanmadığı- biçimde uygulandığı günleri görebilirim.

Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Linç edildi o adi hastane önünde. O kadar çok millet toplandı ki. Tabi yaptığı hiçbir zaman telafi edilmeyecek ama onu hapishanede halleder Adana insanı merak etmeyin. Özgecan'ın katilleri nasıl hapishanedeki şerefli insanlar tarafından hakettikleri işkenceleri gördülerse aynısı bu hayvana da olacak...

Oksijenim bitiyor boyle haberler gorunce. Nefes alamiyorum. Ayni muameleyi suanda icerde goruyorsundur umarim.
Onlar o kadar akıllılar ki can güvenliği sebebiyle tek hücre isteğinde bulunuyorlar bildiğim kadarıyla ama böylelerine ceza çektirmek adına topluluğa salıverilmesi lazım
Tek başına hücrede keyif catmaktir onlar için :(

Allah askina simdi bunun konuyla ne alakasi var. Anne baba istermiydi cocuguna oylebirsey olsun. Sizin belli cevre dediginiz yerlerde hala samimiyet guven kirintilari vardi ve mihtemellen anne de o yuzden cocugunu birakip cikti.
Haberi okuyunca oturup dusundum nasil olur nasil kimse fark etmez diye benim basima gelebilir mi diye? Bu haberi okumasam evet benimde basima gelebilirdi.
Koyde anneannemin evinde bir dugun olsa ve oglumun uykusu gelse ben icerde yatirip tekrar kapi onune cikarim(cunku bu olaylara kadar kimsenin orda minik bir yavruya zarar gelecegini dusunmezdi) anneannemin evinin 2 kapisi var ve sapik cok rahat2. Kapidan gidebilirdi :KK1::KK1::KK1::KK1: dusunmesi bile urkutucu ama bu gune kadar boyleydi.
Bu cocuguma deger vermedigimden degil cevre guvenli oldugundan di ama malesef artik isler cok degismis.
Simdi beni assalar yine gozumun onunden ayirmam
Ben dışarıda uyuması gerekirse 1 yaşındaki oğlumu kucağımda uyutuyorum hiçbir yere bırakıp gitmem icerde uyutacaksam ben de yanında yatardım düğün falan umrumda olmaz böyle bir olay aklına gelmeyebilir ama çocuğun başına başka birşey de gelebilir allah korusun ben dikkatliyim başına birşey gelmez diyemez insan yine de tabiki kaşla göz arasında herşey olabilir ama o kalabalıkta gürültüde de çocuk yalnız bırakılmaz

yazdım yazdım sildim ne desem bilemiyorum :( ama öyle kolay kolay can veremesin inşaallah.

ne günahi vardi daha 3 yasinda bebek o!
serefsiz hic mi kardesin yigenin biseyin yok.
Allahsiz .. kac günlerdir beddua okuyorum.
Allah im bu dünyada da öteki dünyadada yatacak yerin yok senin.
sürüm sürüm süründürsün.
daha agir cezalar istiyoruz.
hapise atmakla tek hücreye kapamakla olmuyor.
sokaklara zincirle baglamali bunun gibileri ..
tas sopayla öldürmeli aynen böle..

ya o kücük melegin psikolojisi nasil büyücek o
hep aklinda rahat uyuyamicak .
hep korkuyla.

Allah im unuttur o güzel melege bu yasattiklarini..
Koru bütün meleklerimizi ..
Öylebi dünyadayiz artik kendi evinin önünde bile yanliz birakamayacagiz.
Anneler ne olursa olsun evlatlarimizi gözümüzden ayirmayalim.

dünyadan haber olayım diyorsanız sadece siyasi haberleri takip edin sonra televizyonu kapatın. Kazaydı ölümdü veya bu tarz pis haberler insanın içini karartıyo.. ki izlesiniz de izlemeseniz de elinizden birşey gelmiyo.
boşuna kendinizi germeyin...

Back
X