- Konu Sahibi Navyblue3434
-
Madem evliliğinden memnunsun, Allah mutluluklar versin.Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok
bende bunları yazacaktımAdam sizi silkelemiş,suratınıza tükürmüş hala diyorsunuz ki şiddet yok.
Ne diyelim şimdi,Allah daim etsin madem.
Madem evliliğinden memnunsun, Allah mutluluklar versin.
Konudan bağımsız! Geçenlerde belgesel izlerken gördüm, lamalar ne komik hayvanlar sürekli tükürüyorlar...
Denese ya bir defa, yolarım!Sizinki tukurmuyor mu? Ben olsam bosanirdim. Tukurmeyen koca da ne bileyim yeahh.
Memnunsanız problem yok.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Denese ya bir defa, yolarım!
"İkinci evliliğiyim ben" demek istemiş ama nokta virgül tüketimini minimum da tuttuğu için anlaşılmamış...
Evde tüküren bir yaratık besleyecek olsam gider bir lama alırım en tüylüsünden, bana ne ben istemiyomHanimefendi koca kolay mi bulunuyor ya ne bu siddet bu celal. Biraz tukurse ne olur sanki cok simarik gordum sizi. Hic sevgiden asktan anlamiyorsunuz ya ala ala.
Manuak gibi çocuk seviciler var hayattaAdamla yatip kalkiyor nasil hamile kalmasin. Aaaa sizinki de soru yani afsfsgejr
Bence de koca dediğin tükürmeliHanimefendi koca kolay mi bulunuyor ya ne bu siddet bu celal. Biraz tukurse ne olur sanki cok simarik gordum sizi. Hic sevgiden asktan anlamiyorsunuz ya ala ala.
Suratina tükürdügünü okuyunca yemin billah sinirden kalbim cikacak sandim ulan Ben bunu dogduguna pisman ederim, hayatini zindannnn ederim *]!|!${*]¥_!_$¥[Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Çok mu aradınız bu adamı?şiddeti yok küfrü yok ama tükürüğü var.ayrica madde bağımlısı. Geçmişte almış bırakmış demeyin.birakmamistir.biraz düzgün adam bulmak çok mu zor.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Şimdi sizin tam olarak derdiniz nedir?Arkadaşlar gerçekten insanı iyice deşarj ediyorsunuz evlendik belli bi zaman mı olması lazım çocuk için ? Adamın yanında yatıp kalkıyorsunuz her günümüz böyle negatif mi geçiyor sanki de aman hemen çocuk yapmayalım diyorsunuz anlamış değilim ayrıca Allah nasip ederse olacak bişey bu istedim yaptım oldu diye bir şey yok
Canım alttan al evlilikte olur böyle şeyler kocanı hoşnut et dememizi beklediŞimdi sizin tam olarak derdiniz nedir?
Şimdi sizin tam olarak derdiniz nedir?
Vallahi ben bile 23 yıl evli kaldım tekrar evlenmeye çok korkuyorum cahil cesareti varmış.Kaç yaşındasın ikinci evliliğine ne kadar sürede yaptın neden hemen hamile kaldın bazı şeyleri daha fazla açarsan daha iyi anlarız ama sütten ağzın yanmış bende bir evlilik yaptım çocuğum olmadan ayrıldım ama evlilik düşünemiyorum yanlız sizin evlilikte hiç saygı yok başlamadan bitmiş kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?