- 7 Eylül 2022
- 673
- 1.848
- 28
- Konu Sahibi Navyblue3434
-
Şiddeti yok, küfürü yok demişsiniz. Surata tükürmek psikolojik şiddettir, hatta ağızdan çıkan partiküller yüzünüze geldiyse fiziksel şiddete de evrilir. Bir de surata tükürmek tam manasıyla sözsüz küfürdür.Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
evliliğinden memnunsan senin için ne yapabiliriz? neden yazdın yani bunu tam olarak?Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Öyle değil mi ama benim bildiğim lamalar kızınca tükürür. Bizim toplum çağ atladı maşallahİstemsiz beni bi gülme aldı
Yazık. Bide baba olacak gereksiz.Arkadaşlar eşim vardiyalı çalışıyor bugün biraz geç kalktık her ikimizde ama hemen tost çay derken hazırladım , kendi tostunu farklı hazırlıyor o yüzden hazırlamasını söyledim ben temelini hazırladım sonuçta ellerim ıslaktı o ara diye , herneyse ben ailemin evine gidince fıldır fıldırmışım (hamileyim)
Ama kendi evimizde numara yapıyormuşum uyuşukmuşum insan sonuçta misafirliğe giderken kendini toplar öyle gider dimi ? Evde belli saatlerde istifra ediyorum aç kalınca orda da etmemi bekliyor heralde ki asla böyle bi insan değil demicem ama sakin 2. Evliliğiyim ben yaşım da küçük anlam veremedim tost makinasına bassana dedi bi an oturdum sandalyeye anlamadım nasıl neden gibisinden bişey dedim sinirlendi benim omzumdan tutarak geri sirkeledi , ben odama gidince kapıyı kitledim geldi işim var dedi o ara sözlü münakaşa oldu ama ben ona bişey demedim yaptığı için sitem ettim geldi elimde tabağım varken suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor geldi gene kapıyı tıklamaya
Eşiniz den memnunsunuz öyle mi,hangi yorumda bunu belirtiniz tükürük ifadesi mi memnunluk göstergeniz?Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
evliliğinizden memnunsunuz öyle mi....niye konu açtınız o zaman ...Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
İlk suratınızda tükürdüğünde haddini bildirip kapının önüne koysaydınız, ve 5 aylık evlilikte yangından mal kaçırır gibi gebe kalmasaydınız.. Akıl vermeyi çok isterdim.suratıma tükürdü ve bu tükürüşü 2 oluyor
Bacım bence seninde yaşadığın kafa bambaşka ..eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
kendini ikna etmeye çalışıyorBacım bence seninde yaşadığın kafa bambaşka ..
Sende madde almış olabilir misin ??
Suratına tükürülmesinden memnunsan, evliliğinden memnunsan ne mutlu sana..Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
Ben de bunu anlayamıyorum.Zaten böyle konuların olmazsa olmazı atlı kovalar gibi yapılmış çocuk olur nedense..
Memnunsanız suratınızı silip hayatınıza devam edin neden konu açtınız ki?Ne yapalım peki ? Ben evliliğimden memnunum bana şiddeti yok küfürlü yok biz 1.5 senelik flörtten sonra evlendik eşim geçmişte madde almıs arkadaşlarıyla onun etkisimi acaba diyorum içten içe
AhahahahahhaÖyle değil mi ama benim bildiğim lamalar kızınca tükürür. Bizim toplum çağ atladı maşallah
Benim eski eş kişi tukurmustu ilkinde boşanmaya karar verdim ama 2. Kez tukurusunde kesin boşandım ..şimdi bana çocuğu gorusturdugum halde icra ile çocuk almaya tehdit ediyor ..öyle bri şey yaparsa bende şiddetini tükürüğünu vs dava açabilir miyimŞiddeti yok, küfürü yok demişsiniz. Surata tükürmek psikolojik şiddettir, hatta ağızdan çıkan partiküller yüzünüze geldiyse fiziksel şiddete de evrilir. Bir de surata tükürmek tam manasıyla sözsüz küfürdür.
Hatta daha ileriye gideyim, TCK 125 ve 131. maddelerinde adı geçen Şerefe Karşı Suçlar kapsamına girer. Hatta ve hatta Yargıtay'ın bu konuda 3 aydan 2 yıla kadar cezalı kararları olduğu da biliniyor.
Madde konusuna hiç girmiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?