Başının sağ olsunKızlar iki buçuk yıl oldu kardeşim vefat etti ben ilaç tedavisi gördüm o zaman lar aklıma az geliyor du ama 5 6 aydır hergün aglıyorum aklıma geliyor ilaçta kullanmak istemiyorum daha az nasıl aklıma gelir naapsam unuturum anormal değil mi hergün aglamak sinirlenmek
Peki ne zaman geçerBastan cok bastirmissin duygularini, simdi patliyo, babam öldügünde 4 ay sonra krize girmistim ben, ilk aylar hic bisey anlamamistim olayin sicakligindan, aciyi yasamak gerek, ötelemeden, bastirmadan
Sagol 28 trafik kazasıBaşının sağ olsunNeden rahmetli oldu kardeşin, Kaç yaşındaydı merak ettim
Bence acısını deşmeyin anlatırsa tazelenir merak etmeyin bence olur mu nacizane tavsiye benimkisi ben bazen böyle durumlarda sormaya korkuyorum çünkü gerçekten bazen çok kötü olabiliyorlar anlatırkenBaşının sağ olsunNeden rahmetli oldu kardeşin, Kaç yaşındaydı merak ettim
hayatina devam etmeyi ögrenmen sana bagli, ben evlendim,ayrildim, yeniden evlendim, bebegim oldu, ülkeler degistirdim, hayat devam.etti, zamanla yaran kabuk tutar, izi kalir, ama az, ama cokPeki ne zaman geçer
Bilmiyorum ki oraya gitmeseydi ölmezdi diyorum sonra zaten aşırı dert sahibiydi artık huzur lu diyorum burdan daha mutlu diyorum psikolog a gitcem yakında1. İnkâr
2. Kızgınlık/öfke
3. Pazarlık
4. Depresyon
5. Kabullenme
Yas sürecinin psikolojide 5 evresi bunlardır
Bu evrelerin hangisindesin
Gerekiyorsa tedavi olmalısın
O bir daha gelmeyecek ama hepimiz öleceğiz
Oraya gitmeseydi ölmezdi diye bişey yok hanımefendi eceli vakti saati gelmiş ona verilen ömür o kadarmış ayet bile var ecelin geldiyse ne 1 dk geri ne 1 dk ileri Allah yerinde dinlendirsin inşallah bi yardım alın belki daha kolay atlatırsınız hiç kolay değilBilmiyorum ki oraya gitmeseydi ölmezdi diyorum sonra zaten aşırı dert sahibiydi artık huzur lu diyorum burdan daha mutlu diyorum psikolog a gitcem yakında
Zor bir acı sabır dilerimBilmiyorum ki oraya gitmeseydi ölmezdi diyorum sonra zaten aşırı dert sahibiydi artık huzur lu diyorum burdan daha mutlu diyorum psikolog a gitcem yakında
Kardeşim 2014 yılında evi terk etti bizle pek görüşmüyor du 2017 yılında evlendim o zaman bana gelmeye başladı bunlar da beni üzüyor sanırımZor bir acı sabır dilerim
bunun bastırılması bilemiyorum ama doğru değil
Ben bir acının yaşanması gerekirsa yaşanmasını daha doğru buluyorum
Pazarlık aşaması gibi geliyor
Evet bir uzmandan yardım almalısın
Bir kardeşin kaybına üzülmek yas tumak doğaldırKardeşim 2014 yılında evi terk etti bizle pek görüşmüyor du 2017 yılında evlendim o zaman bana gelmeye başladı bunlar da beni üzüyor sanırım
Teşekkür ederimEmdr tedavisini araştır
Bence doktora gorunun, daha saglikli, bizim size verebilecegimiz alternatif bir akil yok bence.. bastirilmis duygulariniz hortlamis gibi gorunuyorKızlar iki buçuk yıl oldu kardeşim vefat etti ben ilaç tedavisi gördüm o zaman lar aklıma az geliyor du ama 5 6 aydır hergün aglıyorum aklıma geliyor ilaçta kullanmak istemiyorum daha az nasıl aklıma gelir naapsam unuturum anormal değil mi hergün aglamak sinirlenmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?