Daha az hatırlamak istiyorum

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar iki buçuk yıl oldu kardeşim vefat etti ben ilaç tedavisi gördüm o zaman lar aklıma az geliyor du ama 5 6 aydır hergün aglıyorum aklıma geliyor ilaçta kullanmak istemiyorum daha az nasıl aklıma gelir naapsam unuturum anormal değil mi hergün aglamak sinirlenmek

Başının sağ olsun Neden rahmetli oldu kardeşin, Kaç yaşındaydı merak ettim

Bastan cok bastirmissin duygularini, simdi patliyo, babam öldügünde 4 ay sonra krize girmistim ben, ilk aylar hic bisey anlamamistim olayin sicakligindan, aciyi yasamak gerek, ötelemeden, bastirmadan
Peki ne zaman geçer

Inancinizi ve nasil unutacaginizi bilmiyorum ama sürekli dua etmek onun icin yapacağınız en büyük hayir..Ölenler yakınlarının temiz bir hayat yaşamasını isterler. Çünkü ölenler, perdenin gerisini görmüşlerdir. Orada neyin fayda ve zarar verdiğini anlamışlardır. İsterler ki yakınları temiz bir amelle ahirete gelsinler. Sabır diliyorum

Başının sağ olsun Neden rahmetli oldu kardeşin, Kaç yaşındaydı merak ettim
Bence acısını deşmeyin anlatırsa tazelenir merak etmeyin bence olur mu nacizane tavsiye benimkisi ben bazen böyle durumlarda sormaya korkuyorum çünkü gerçekten bazen çok kötü olabiliyorlar anlatırken

Başınız sağolsun Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil ne desem bol bol dua edip onun adına hayır işleri yapın yapabildiğiniz kadar

Bilmiyorum ki oraya gitmeseydi ölmezdi diyorum sonra zaten aşırı dert sahibiydi artık huzur lu diyorum burdan daha mutlu diyorum psikolog a gitcem yakında

Bilmiyorum ki oraya gitmeseydi ölmezdi diyorum sonra zaten aşırı dert sahibiydi artık huzur lu diyorum burdan daha mutlu diyorum psikolog a gitcem yakında
Oraya gitmeseydi ölmezdi diye bişey yok hanımefendi eceli vakti saati gelmiş ona verilen ömür o kadarmış ayet bile var ecelin geldiyse ne 1 dk geri ne 1 dk ileri Allah yerinde dinlendirsin inşallah bi yardım alın belki daha kolay atlatırsınız hiç kolay değil

Zor bir acı sabır dilerim
bunun bastırılması bilemiyorum ama doğru değil
Ben bir acı yaşanması gerekiyorsa yaşanmasını daha doğru buluyorum
Pazarlık aşaması gibi geliyor içinde bulunduğun süreç
Evet bir uzmandan yardım almalısın

Kardeşim 2014 yılında evi terk etti bizle pek görüşmüyor du 2017 yılında evlendim o zaman bana gelmeye başladı bunlar da beni üzüyor sanırım

Kardeşim 2014 yılında evi terk etti bizle pek görüşmüyor du 2017 yılında evlendim o zaman bana gelmeye başladı bunlar da beni üzüyor sanırım
Bir kardeşin kaybına üzülmek yas tumak doğaldır
Ben bile buradan üzülmüşken sizin üzülmemeniz olası mı
Onun için evet bu doğal bir süreç diyorum

Bence doktora gorunun, daha saglikli, bizim size verebilecegimiz alternatif bir akil yok bence.. bastirilmis duygulariniz hortlamis gibi gorunuyor

Hayat devam ediyor . Bende iki buçuk yıl önce ablamı ve yeğenimi trafik kazasında kaybettim. Insanoğluyuz unutmuyoruz ama alışıyoruz. 2 ayda 11 kilo verdim acımdan. Yeni yeni toparlaniyorum. Size tavsiyem kendinizi dinlemeyin. Çalışmıyorsanız çalışın kendinize bi uğraş bulun. Yoksa atlatmak çok zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…