Daha az hatırlamak istiyorum

Teşekkür ederim buraya yazmak rahatlattı biraz bir gün buluşacağız onlarla elbette

Ben de seneler önce babamı kaybettim. Aileden bir kayıp vermeyi iyi bilirim. Mekanı cennet olsun. Ölüm acısı bu dünyadaki en gerçek acilardan. Psikologa görüşün. Gerekirse ilaçta kullanın iyi geliyor bende kullandim zamanında antidepresan. Yapcak birşey olmayınca mecburuz çünkü insaniz.

Teşekkür ederim antidepresan bende mani yaptı o yüzden istemiyorum bu hafta psikolog a gitcem bir gün tüm gidenlere kavuşacaz

Başınız sağolsun dayanması çok zor bir acı sanırım. Görüşmediğiniz zamanlar yüzünden mi üzülüyorsunuz, suçluluk mu hissediyorsunuz? Paylaştıkça daha iyi hissedebilirsiniz belki ne dersiniz?

Emdr tedavisini araştır
Oncelikle basiniz sag olsun. Son kullanma tarihimiz geldiginde, o noktada, bilimin ilimin her turlu dunya kurallarinin onemini yitirdigi andir. Kendinizi sorgulamayin sakin.
Benim de hslsm vefat ettiginde, ardindaki o aglama durumlarim cok uzun sure sonra basladi. Aglamak istedigimde agladim, bir sure sonra cok ozlemeye basladim, ve kabullenmeye basladim. Gececek, inanin gececek. Bu durumda bir uzmana da gidebilirsiniz.
Ancsk su emdr olayina cok cok dikkat edin. Bunun icin gercek bir uzman bul. Falanca universiteden, birkac aylik sertifika programina gidip, uzmanligini ilan edip, kendini super pazarlamayi bilen bir sarlatana rastlamayin benim gibi.

Teşekkür ediyorum tabi suçluluk hissi var ama evden gitmesi benim sebep olduğum veya engelliyeceğim bir olay değil di zaten anne ve babamla bunların kavgası nı yaptım bu hafta psikolog a gidicem anlatıcam içimi dökücem buraya da konu açtım biraz rahatladım zaten

Sagol şuan psikolog a gitcem bakalım araştırırım diğer tedaviyi de

Her gun aglamak anormal degil neden anormal olsun . Bu hayatta en sevdiginiz insanlardan birini kaybetmissiniz , hemde beklenmedik sekilde. Bence izin verin kendinize . Bu bir yerde son bulacak , bastirmakla aglamayayim demekle daha iyi olmayacak ruhunuz için.

Sagol iki buçuk sene oldu o yüzden anormal mi diye sordum kendi kendime telkin veriyorum daha iyi olucam inş

Sagol iki buçuk sene oldu o yüzden anormal mi diye sordum kendi kendime telkin veriyorum daha iyi olucam inş
Kardesiniz ama .
Hepimizin kardeşi her gun gelir aklına. Sizinki hüzünlü bir gelis oldugu icin duygulanip agliyorsunuz . Isterseniz bir psikoterapi uzmani ile görüşün. Ama anormal mi diye sormayin kendinize .
Hepimiz yanımızda olmayan sevdiklerimizi özlüyoruz hep .

Anormal değil. Bir arkadaşım trafik kazasında ailesini kaybetmişti. Kardeşimin acısı o kadar yoğun ve derindi ki annemle babamın acısını hissedemedim bile demişti. Üzerinden çok uzun yıllar geçmesine rağmen hala unutamadım der. Annem kızkardeşini kaybetti 9 sene oldu, hala ağlar nasıl teselli edilir bilmiyoruz.

Yesyess 'in dediği gibi kendinizi engellemeyin , ağlayın. Bastırdıkça daha farklı noktalardan çıkacak yüzeye yoksa. Eğer çocuklarınız varsa ve küçüklerse onların yanında olmamasına dikkat edin sadece çünkü annenin acısı çocuklara geçiyor ve onunla ne yapacaklarını bilemiyorlar. Ben yetişkin halimle başedemiyorum annemin acısıyla.

Youtube da bir videoya rastlamıştım. Bu hanım bebeğini kaybetmiş. Önerdiği kitapları okumak için işaretlemiştim. Belki size de iyi gelir.

Sagol kadını tanıyorum YouTube dan bakıcam

Sagol kadını tanıyorum YouTube dan bakıcam
Öncelikle başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Size çok saçma gelebilir ama son zamanlarda medyada hep gördüğüm için önermek istedim. Hafıza sildirme diye bir şey varmış. Ünlüler çok yaptırıyormuş hatta. Ne derece nasıl yapıyorlar fikrim yok ama travmatk olaylar geçirip yaptıran bir kişi çok memnundu yorumlarını okumuştum.

Basiniz sağolsun allah sabır versin Insallah size

Tvde görmüştüm kötü ani sildirme diye bisey var başarılı örneklerde oluyomuş isterseniz bi araştirin kendinzi daha iyi hissedersiniz belki

Allah rahmet eylesin.Psıkologa gıtmelısın.İlaç ıcmen gerekıosa içmelisin canım.

Psikolojik destek alın lütfen. İlaca ihtiyacınız varsa ona da devam edin. İlaç için iyi bir doktor bulun ona danışın. Onun söylediklerini yapın. Başınız sağolsun. Acınız o kadar çok , ne söylesek yetmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…