- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
bu kadar tepkiden sonra cesaretim kırıldı. bazen sokakta aynı ortamda bakımlı kadınları görünce moralim bozuluyor, ben saçma sapan giysiler işe geliyorumKimsenin ne düşündüğünü bu kadar takmamanız gerek. Oradaki bütün insanların düşüncelerini değiştirmek imkansız olduğuna göre siz bu insanları takmayacak, kendinizi onlara göre belirlemeyecek ve kendinizi nasılsanız öyle kabul ettireceksiniz.
ben de ilerde tüm bunlar için pişman olucam sanırım. millet ne der diye diye..30 yil baskalari ne der diye yasadim sonuc mutsuz oldum.
bu kadar tepkiden sonra cesaretim kırıldı. bazen sokakta aynı ortamda bakımlı kadınları görünce moralim bozuluyor, ben saçma sapan giysiler işe geliyorum
eşim hiç karşı çıkmaz , diyor sen bu milleti kafana çok takıyorsun , umursama gül geç diyor. benim kafama dank edene kadar iş işten geçiyor böyle canımkimseye aldırış etmemeyle başla mesela değişimine... önemli olan sen ne istiyorsun? Eşin de bişey demiyorsa tamamdır yap gitsin... Kimseye beğendiremezsin kendini herkes bir kulp takar ne de olsa.
eşim karşı değil yapmak istediklerime, bi yerden başlamam gerekiyor. böyle kendimi eksik hissediyorum sanki1 sene sonra gidiyorsun ne takiyorsun ki??? ne yaparsan yap insanlar konuscak bisey bulur. esin yanindaysa digerleribe diski icinde oynamak duser...
aynı durumdayız canım. ya bi insanın ayakkabısına bile takılır mı insan.. uzun boyluyum ama topuklu giymek istiyrum belki. değil mi ama ? veya etek giyerim kime ne , ama bakışlar böyle olunca hevesin kırılıyor , doğru diyosunAyni durumu yasiyorum. Bir gun etek giydim o da opak corapla yani okuz gibi baktilar ki kadinlar da dahil zehir ettiler gunumu. Ozenip makyaj yaparim ki o da abartili da degil hani hayirdir demeler uzar gider. Ustelik burasi bati ama kucuk yer. Nefret ediyorum boyle insanlardan takma diyecekler ama takilmayacak gibi degil baskalarinin ne dusundugu umrumda degil ama bakislariyla rahatsiz ediyorlar resmen.
gereksiz takıntı,kimseyi dinleme, istiyorsan yap.eşim hiç karşı çıkmaz , diyor sen bu milleti kafana çok takıyorsun , umursama gül geç diyor. benim kafama dank edene kadar iş işten geçiyor böyle canım
1 sene daha buradayız canım. ben de evde bakımlıolup eşimin karşısına öyle çıkıyorum bazen. adam böyle de görsün beni diyenormalde bazen insanlara ters gelebiliyor bazı seyler ama saca masa attıgında bile dikkat cekiyorsa demekki o cevre hep boyl ister istemez insan kendini geri ceker esinizde o cevrenin tavırlarını biliyorsa anlayıs gosterir sizede evde bakım yapıp dısarıda daha bakımsız cıkabilirsiniz:) kac sene daha ordasınız
valla bende baslamaliyim. hamilelik bebek sonra tekrar hamilelik sacimin acik halini unuttum valla. suanda bu postu simit cikolata yiyerek yaziyorum o tartisilmasi gereken ayri konu. ya bebegin olunc zaten birakiyorsun konusanlara he de gec ya... bosverrr... ilk i yerimde satis danismaniydim elbise giyiyorum diye muhasebe muduru patronu ayartmaya calisiyorum diye laf cikarmisti. patronun odasina cagirtip sormustum birdaha da konusamamisti vay be ne gunlerdi. sonra kendisinin zimmetine para gecirdigi aciga cikmisti. patron 60 ben 24 yasindaydim tey teyyyy... sallama bosver. neyse ben cikolata simit sut uclume donuyorum. sende bu esnada internetten ayakkabi modellerine bak.eşim karşı değil yapmak istediklerime, bi yerden başlamam gerekiyor. böyle kendimi eksik hissediyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?