Daha bi dur noluyoruzzzzzz

PTSD siradan bozukluk degildir, olum kalim savasi veren insanlarda gorulur dikkatinizi cekelrim. Mesela her gun arkadasini kaybeden veya olum korkusu yasayan savas durumlarinda gorulur. Biz kadinlar onlarin dag basinda neler cektiginden kesinlikle bihaber kendi pembe dunyamizda yasiyoruz bunu anlamak lazim.

Haklı olabilirsiniz ama ben askerlerin arasında büyüdüm işine göre değişiyor. Benim çevremdekiler genelde üstdüzeydi oyüzden aynı olmayabilir tabiki Bazıları çok katı oluyor bazıları ilgiye muhtaç gibi davranıyor. Bunuda konu sahibi bilir ortamı nasıl yaşadıkları neler? Görüşmeden zaman geçirmeden bilinmez ama hemen kötü demekte olmaz. Belkide birbirleri için çok kıymetli olacaklar. Böyle bir teşhis için merhamet duygusuna odaklanması lazım kemdisi için hiçbişey ifade etmeyen çıkarı olmadığı kişilere nasıl davranıyor özellikle bunu bilmek lazım

Hay Allah razı olsun gerçekten sevindim bu şekilde dusunmenize. Ya bi konusmamizda bi kere benim sevgi ve ilgiye ihtiyacım var demişti. Ve söylede bi durum var aldatilmis bir erkek kendisi

Aldatılmış erkeklerin genelinde güven problemi olur aslında ama sizinkinde yok gibi açık açıl söylemiş ilgiye ihtiyacım var diyr. Benimki söylememişti:) ama belli ediyordu.

Bana da sevmek istiyor gibi geldi ama biraz ağırdan alması lazım görüldüğü gibi karşı tarafı soğutuyor bu

Bu erkeklerde bi yaranamıyor. Sormadan etmeden iş yapsa sallamasa aşık olurdun

Agirdan alamaz garibim, saniyelerini sayarak yasayan bir insan o ...
Empati, kizlar EMPATI lazim biraz.

Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
ne zamandır görüşüyorsunuz siz kaplumbağa hızıyla yürüyen bir ilişki istiyorsunuz galiba

Valla haklısın bende sinir olurum öyle tiplere, hol yok yumurta yok demi yani bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali

Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
Özellikle doğuda görev yapan çoğu asker büyük bir boşluğun içinde kalıp sahip oldukları ruh haline göre bulundukları ortamda ki yanlızlıkla önüne gelen her hangi bir kızı tanımadan ona tutunma ihtiyacı hissedebiliyorlar.
İşin tehlikeli boyutu da siz kendisine sevgili gibi davranmaya başladığınız anda sizi sahiplenip benimsemesi ve yüz yüze geldiğiniz de diyelim siz elektrik almayıp anlaşamadınız işte o zaman siz ayrılmak isteseniz bile sizden asla vazgeçmeyecek tir.Büyük ihtimalle de sizi kendini öldürmekle yada zarar vermekle tehdit ederek bu ilişkiyi bitirmek istemediğini söyleyecek olmasıdır.
İşyerimden bir kızın başına gelmişti bir tanıdık vesilesi ile tanıştılar çocuk özel harekatta görevliydi ve hiç yüz yüze görüşmeden fotoğraf ve telefonla mesajla vs görüşüyorlardı.
Sonra delikanlı kızı görmeye geldi eli ayağı düzgün boylu poslu yakışıklı biriydi çok efendi kibardı fakat gel gelelim kıza sanki 10 yıllık sevgili gibi davranıyordu.
Bizim yanımız da sarılmalar elini tutmalar yanağından öpmeler vs. kız dahil hepimiz rahatsız olmuştuk.
İşyerimizde ki erkelere kendince göz dağı falan vermişti. Vururum keserim gibi acayip acayip laflar falan.(Yazarken o an aklıma geldi gerildim)
Biz yanında değildik ama kızın anlattığına göre hemen evlenip görev yaptığı şehire gitmeyi falan teklif etmiş.Kızda kendisini fazla tanımadığını çok erken olduğunu anlatsa da delikanlı seni zorla götürürüm falan gibi laflar edince kız işten çıkıp telefon nosunu değiştirip ortadan kaybolmuştu.
Psikopatmıdır nedir bilmediğin biri için vakit harcama.Çoğu kadın burnunun dibinde ki erkeği hatta evlendiği kocasını bile çoğu zaman tanıyamazken sen bu kişiyi nasıl tanıyacaksın ki böylw uzaktan uzağa?
Tanışmanıza vesile olan onun sevgili yönünü duygusal veya ruhsal yönünü bilmez ki.
Arkadaş olmak başka sevgili olmak bambaşka.

Senden ilk kez boyle bi yorum gordum yinemipilav:KK57:
NAsil yani sapsik ? benim yazilarimi hic okumadiniz galiba. Empati iyi illa o kelimeyi mi hecelemek mi gerekiyor, insan anlayisi uzerine yuzelerce bildirimim var! Empati yapilasi kisi vardir o baska mesele.

NAsil yani sapsik ? benim yazilarimi hic okumadiniz galiba. Empati iyi illa o kelimeyi mi hecelemek mi gerekiyor, insan anlayisi uzerine yuzelerce bildirimim var! Empati yapilasi kisi vardir o baska mesele.

Bilmemki. Ben sasirdim dogrusu. Acaba asik olduktan snra az bisey degistinmi? Yoksa banami oyle geldi?

ay bana çok itici gelir ve hemen soğurdum önüne gelene böyle muamele mi yapıyor yoksa hayatında hiç kız görmemiş de ilk bulduğuna nasıl davranacağını mı bilmiyor. bence 1. si. hissetmeden sevgi sözleri söyleyenden çok korkarım

Back
X