kahroldum.Üzüldüm okurken cahil insan çok
Sadece neden yazabildim zaten cevabı bekliyorum düşünüyorumVeli laftan anlayacak olsa evlendirmez zaten o yaşta.Gerekli makamlara sikayet edin hatta sosyal medyaya taşıyın olayı alsınlar çocuğu ellerinden.
Düşünülecek bi sey yok dediğim gibi ilgili makamlara sikayet edin.Sadece neden yazabildim zaten cevabı bekliyorum düşünüyorum
Düşünülecek bi sey yok dediğim gibi ilgili makamlara sikayet edin.[/QU
yok zaten düşünüyorum derken şikayet edeceğim anlamında söyledim bende öyle düşünüyorum anlamında
Hepiniz haklısınız arkadaşlar tek tek yazamadım. Şikayet etmememin nedeni tam emin olmamak yani kardeşinin hesabında gördüm ablam yazıyor ona da cok benziyor ama yıllar oldu emin olamadım zaten paylaşım nişan gibi birşeydi öyle bi kıyafet sac baş emin olamadım yinede ekran fotoları aldım diğer çocuklara sordum cevap bekliyorum tabiki net öğreneyim tabiki sadece buraya iç dökmekle kalmayacak şikayet edeceğim gerekli her yere
Yaniçok benziyor ama sağlıklı bakınca bilemedim o kıyafetler fazlasıyla değiştiriyor ama çok net öğrenirim bikaç saate çevresinde hala irtibatta olduğum öğrencilerim varEmin degilsin yani? Himmm anladim...
Fark etmiyor bana kalırsa, yine ortada bir çocuk gelin var... Fotolari aldıysanız yine aynı şekilde şikayet edebilirsiniz... Buluyorlar emin olun..Hepiniz haklısınız arkadaşlar tek tek yazamadım. Şikayet etmememin nedeni tam emin olmamak yani kardeşinin hesabında gördüm ablam yazıyor ona da cok benziyor ama yıllar oldu emin olamadım zaten paylaşım nişan gibi birşeydi öyle bi kıyafet sac baş emin olamadım yinede ekran fotoları aldım diğer çocuklara sordum cevap bekliyorum tabiki net öğreneyim tabiki sadece buraya iç dökmekle kalmayacak şikayet edeceğim gerekli her yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?