Daha çocuktu :(

Ne şikayeti. Anne baba Mahkemeden izin alırsa mahkeme kararıyla evlendirilebiliyor çocuklar ne yazıkki. Biz onlarca evlenmeye izin kararı veriyoruz. Şikayet mikayet yok yani bu durumda her şey yasallaşıyor.

Bilmediğimden soruyorum çocuğun yaşı 12 yine de izin veriyor musunuz? Benim bildiğim o izin kararı 17'de falan oluyor.

Arkadaşlar o çocuk değilmiş nişanlanan ablasıymış ve birbirlerine çok benziyorlarmış konu sahibi o sanmış ama sonradan onun olmadığını öğrenmiş :)))

12 hiç rastlamadım Allah korusun o kadarda değildir heralde. 15-16 yaşlarında denk geldim hep.

Aynen ben de 16-17 diye biliyorum. Konu sahibinin bahsettiği çocuk 14 yaşında. Kıvırıyor şimdi ama anlamadım ya korkuyor ya da popüler olsun diye sahte konu açtı. Yönetime bildirdim zaten sahte miymiş değil miymiş çıkarsınlar. Burada suç içerikli konular benim bildiğim direkt ihbar kabul ediliyor zaten, bakalım.

Biz de bilgileri verin biz şikayet edelim dedik ama israrlara rağmen cevap vermedi bizim de gerildigimiz konu bu oldu... Ne yalan soyleyeym " a'dan z'ye inanmadım su son açıklamasından sonra..
İyi niyetle soranları tenzih ederim. Ama şikayet et diye cırlayanların birçoğu kendi de şikayet edecek kişiler değil. Yazmak kolay sadece. Konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum ben de. Kendi çocuğunu elleriyle ateşe atan ailelerin varolduğunu bilmek duymak istemiyorum.

Allahaşkına çocuk yaştaki biriyle evlilik çağındaki ablasını nasıl karıştırdınız?Millet saf mı bu kadar sizce?

Sikayet ediyorum sizi inşallah fake konudur sadece gerçek değildir.Konuya giris seklinizden bile belli böyle bi durumda sikayet etmeyeceginiz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…