- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
İnstagram'dan niye yazıyorsunuz ki tekrardan, mutluluk dilemissiniz sizi her yerden engelleyen birine, çok gerekli gibi.
Allah'tan engellenecek başka bir yer kalmamış.
ahahahahah ask olsun keske bunlari soylemeseydiniz bak bunlari unutmustumdaha snapchat var clubhouse var
var da var
uygulamalar bitmedikçe engellenmeler de bitmeyecek gibi
daha daha daha da engellendim bu da 3. konunun başlığı
Yabancısıyım o uygulamalarındaha snapchat var clubhouse var
var da var
uygulamalar bitmedikçe engellenmeler de bitmeyecek gibi
daha daha daha da engellendim bu da 3. konunun başlığı
yahu ben telegramda bi sey yapmadim ki . yazmadim bile gozum carpti sadece. yazdiginiz agir biraz. keyfiye engellenmiyoruz heralde.Yabancısıyım o uygulamalarıntelegram son nokta benim için ama konu sahibinde var o engellemelere doyamayacak hava.
ahahahahah ask olsun keske bunlari soylemeseydiniz bak bunlari unutmustumgideyim indireyim
52.konum daha bu kadar engellenilmez derken yine engellendim'de gorusuruz
yazmadim diyorum. telegrama arkadasim icin girdim gozum carpti yazmadigim halde durduk yere niye bloklamis olabilir dedim hala ozsaygi falan diyosunuz. zaten o kadar saygi duydugum biri olsa ben de tavrimi korurum ben de aman deyip yazdimDaha engelleyebileceği bi edevlet kalmış sanırım
Acaba daha da iletişim kurmaya çalışmasanız mı?
En azından öz saygınız adına
yazmadim diyorum. telegrama arkadasim icin girdim gozum carpti yazmadigim halde durduk yere niye bloklamis olabilir dedim hala ozsaygi falan diyosunuz. zaten o kadar saygi duydugum biri olsa ben de tavrimi korurum ben de aman deyip yazdim
O kadar engellemeye rağmen instagram'dan yazmışsınız ama yine. Görünce direkt engellemiştir o yüzden, birşey yazarsınız diye.yahu ben telegramda bi sey yapmadim ki . yazmadim bile gozum carpti sadece. yazdiginiz agir biraz. keyfiye engellenmiyoruz heralde.
Yani ama 3 hafta gecmis zaten... belki o belki ben yeni insanlarla konusuyor bile olabiliriz.Neden bu kadar garipsediğinizi anlamadım. Adama hakaret etmişsiniz, her yerden engellemesi çok normal.
Ama ne hikmetse girer girmez önce ne zaman girdiğiyle bi anda girdiği hemen gözünüze çarpmışyazmadim diyorum. telegrama arkadasim icin girdim gozum carpti yazmadigim halde durduk yere niye bloklamis olabilir dedim hala ozsaygi falan diyosunuz. zaten o kadar saygi duydugum biri olsa ben de tavrimi korurum ben de aman deyip yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?