daha da engellendim

lokmatatlisiyim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
355
269
23
28
Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz

Yeni biri vardir ilgisini ceken, ya da eskilerden hayatinda daha cok istedigi biri geri donmustur. Onunla arasinda problem olmamasi icin siz de hesap sorunca butun yollari kapatmaya karar vermistir. Zaten dogru duzgun bir iliski bile olmamis anladigim kadariyla, enerjinizi harcamaya degmez daha fazla uzerinde dusunup.

Engellesin,ne fark edecek.. ?
Engellemese ne fark edecek hayatında ?
Kendinize verilen değeri basit sosyal medya üzerinden mukayese etmeyin bence..
Yani neden bu kadar takıyorsunuz,madem bitirdiniz neden sürekli kontrol halindesiniz..
Tavırlariniz tutumsuz bence.
Umursamayin,gitsin..

Yani yazan herkes cok hakli ama insan en azindan bi sana da der gecer... boyle vebali gibi engellenince insan sadece merak ediyor ben bu kadar kotu biri miyim naptim bu nefret ne diye... :/

İnstagram'dan niye yazıyorsunuz ki tekrardan, mutluluk dilemissiniz sizi her yerden engelleyen birine, çok gerekli gibi.

Allah'tan engellenecek başka bir yer kalmamış.

daha snapchat var clubhouse var
var da var
uygulamalar bitmedikçe engellenmeler de bitmeyecek gibi
daha daha daha da engellendim bu da 3. konunun başlığı

daha snapchat var clubhouse var
var da var
uygulamalar bitmedikçe engellenmeler de bitmeyecek gibi
daha daha daha da engellendim bu da 3. konunun başlığı
ahahahahah ask olsun keske bunlari soylemeseydiniz bak bunlari unutmustum gideyim indireyim
52.konum daha bu kadar engellenilmez derken yine engellendim'de gorusuruz

Daha engelleyebileceği bi edevlet kalmış sanırım
Acaba daha da iletişim kurmaya çalışmasanız mı?
En azından öz saygınız adına
yazmadim diyorum. telegrama arkadasim icin girdim gozum carpti yazmadigim halde durduk yere niye bloklamis olabilir dedim hala ozsaygi falan diyosunuz. zaten o kadar saygi duydugum biri olsa ben de tavrimi korurum ben de aman deyip yazdim

yazmadim diyorum. telegrama arkadasim icin girdim gozum carpti yazmadigim halde durduk yere niye bloklamis olabilir dedim hala ozsaygi falan diyosunuz. zaten o kadar saygi duydugum biri olsa ben de tavrimi korurum ben de aman deyip yazdim

ya oraya kadar normal zaten
sonra engellemiş siz de yazmışsınız
ya böyle dizilerde sevdiğiniz karakter çok saçma şeyler yapar siz de böyle onun yerine üzülürsünüz ya öyle oldum şu an size karşı. O son mesajı yazmayacaktınız diycem ama son mu onu da bilemedim.

yahu ben telegramda bi sey yapmadim ki . yazmadim bile gozum carpti sadece. yazdiginiz agir biraz. keyfiye engellenmiyoruz heralde.
O kadar engellemeye rağmen instagram'dan yazmışsınız ama yine. Görünce direkt engellemiştir o yüzden, birşey yazarsınız diye.
Hala bu kişi için konu açmanız bile enternasan ama yine siz bilirsiniz.

Neden bu kadar garipsediğinizi anlamadım. Adama hakaret etmişsiniz, her yerden engellemesi çok normal.
Yani ama 3 hafta gecmis zaten... belki o belki ben yeni insanlarla konusuyor bile olabiliriz.
bi de hakaretten sonra engellememisti ondsn sonra tartisma devam edince bi engel olmustu vs vs.
ben neden ben canavarmisim gibi kacti ona uzuldum... yazmamistim bile umursamasa ben de umursamiycaktim... ama 3 hafta sonra bile bu taze nefret beni uzdu..

Ama ne hikmetse girer girmez önce ne zaman girdiğiyle bi anda girdiği hemen gözünüze çarpmış
Bunu fark etmek için mesela iki kere girip birinde o kişiye bakmanız gerek en son ne zaman girmiş diye diğerinde de tekrar girdiğini görmüş olmanız lazım
O uygulama yeni katılanları diğer insanlara haber veriyor bu arada
Muhtemelen siz kaydolunca mesaj gitti
Karşı taraf da görüp engelledi sizi
İnstagramdan da ben yazdım sanırım senden nefret etmiyorum diye siz yazmadığınıza göre

Saygıyı kendinize duyun diyorum ben karşı taraftan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…