daha da engellendim

Kizmayin ama bence sanki engellemekte haklı gibi..ne kadar takıntılı olduğunuzu sezip önlem alıyor
anliyorum boyle dusunmenizi... yani bakarsaniz oyle bi bitti ki, sanki ben hata etmisim gibi. ben de hatami duzeltmeye calistim kendimce. o da hep kacti ben de kirdim heralde sandim.

meger yeni bi iliskisi varmis o sirada haberim yoktu. olay oymus.

anliyorum boyle dusunmenizi... yani bakarsaniz oyle bi bitti ki, sanki ben hata etmisim gibi. ben de hatami duzeltmeye calistim kendimce. o da hep kacti ben de kirdim heralde sandim.

meger yeni bi iliskisi varmis o sirada haberim yoktu. olay oymus.
Takipteki ısrarınız bunu öğrenmenize sebep olmuş..eminim daha çok üzülmüşsünüzdür..o tür insanlar için hiç bir şeye degmez

aman bacım sosyalmedya paraziti bi adam için üzülme yok niye engellemiş g... kalkmış ilginden belliki

ya kusura bakmayın ama yanlış hatırlamıyorsam bu konuda yani şu an açmış olduğunuz bu konuda bile 2 kez ban yediniz, şu an banlısınız mesela birkaç gün önce de banlıydınız. banınız kalktı siz yine banlandınız burada üyelerle tartışmaktan mesela. dikkat ettim bu duruma ondan biliyorum. ne gerek var? değmez ki ceza almaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…