- 15 Ekim 2016
- 7.006
- 12.595
- 248
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Yazik adama ayol sapik gibiAdam istediğini paylaşır nasıl bir adam olduğunı bilemeyiz. Fakat sürekli bu adamı takip etmeyi bıraksanızmı keşke ? Adam sizle hiç birşekilde iletişim kurmak istememiş işte.
Sen artik haddini asiyosun, terbiyenle cik git konudan ahlaksizYazik adama ayol sapik gibi
Aaa noldu şimdi israrci olan takintili olan birisi olarak neden bukadar tepki verdiniz asdfghjkllSen artik haddini asiyosun, terbiyenle cik git konudan ahlaksiz
Birde birsey soylicem bu bana yazdigin cümle herifin sana yazdigi sözlermiSen artik haddini asiyosun, terbiyenle cik git konudan ahlaksiz
haklisinizSeni engelleyen adama daha ne yazıp kendini küçük düşürüyorsun ki
Adamın totosu tavan olmuştır
Engelleyecek kadar kaba öküz bir adama mutluluklar mı dileyecem
Yapmayın ya bu kadar değil
Böyle adamlar için üzmeyin kendinizi
cok komiksin adam pesimden ayrilmadi ben ustune gidene kadar. ben kendimi de adami da senden iyi biliyorum. senin nasil mutsuz bi hayatin var ki bana boyle kin kusuyosun burda?Birde birsey soylicem bu bana yazdigin cümle herifin sana yazdigi sözlermi
Konuştuğun biri var ve hala senden köşe bucak kaçan (zengin) herifin tekine takmissin Allah sifa versin byssscok komiksin adam pesimden ayrilmadi ben ustune gidene kadar. ben kendimi de adami da senden iyi biliyorum. senin nasil mutsuz bi hayatin var ki bana boyle kin kusuyosun burda?
konustugum yeni biri bile var benim kendince uzuldugumu mu saniyosun?
ahahahahahha bu daha zengin desem kudurcak gibisin ama tamam hadi icine dert olmasin ahahaKonuştuğun biri var ve hala senden köşe bucak kaçan (zengin) herifin tekine takmissin Allah sifa versin bysss
ahahahahahha bu daha zengin desem kudurcak gibisin ama tamam hadi icine dert olmasin ahaha
(ama inanir misin bu daha zengin hshdj)
ya normal olmayan sensin konuma gelip yok sapik yok 5 yasindasin falan yaziyosun git isine bak sen de o zaman.ohhh ye paralarini üstüne dok dikkat et kacirma elden şaka bir yana sen normal degilsin bana mutsuzsuz diyorsun mutsuz olan sensin hiç bir kadın yeni sevgilisiyle mutluyken eski sevgilisini takmaz yolda görse donup bakmaz kusura bakma otur özelestirini yap banane zenginliginden parasına güveniyor diye vurgulayan bizzat sahsin
ohhh ye paralarini üstüne dok dikkat et kacirma elden şaka bir yana sen normal degilsin bana mutsuzsuz diyorsun mutsuz olan sensin hiç bir kadın yeni sevgilisiyle mutluyken eski sevgilisini takmaz yolda görse donup bakmaz kusura bakma otur özelestirini yap banane zenginliginden parasına güveniyor diye vurgulayan bizzat sahsin
bana burda yok sapik yok 5 yasinda yok takintili. hakaretin bini bin para,benden olgun halin mi bu senin? Sen bana hakaret et cicek mi uzatcaktim sana? Yazma artik ya uzadikca uzadi
Nasil agrina gitmisse artık düzeltip düzeltip yorum yapiyor ahahahaha keşke sesli gülme atabilsemahahahahahha bu daha zengin desem kudurcak gibisin ama tamam hadi icine dert olmasin ahaha
(ama inanir misin bu daha zengin hshdj)
ben yine yikik da olsa zenginden daha zengine gozum yasli da olsa geciyorum sen napiyosun bana byss yazarak mi gelecege yatirim yapiyosunsen olmak istemezdim
Amaçbana burda yok sapik yok 5 yasinda yok takintili. hakaretin bini bin para,benden olgun halin mi bu senin? Sen bana hakaret et cicek mi uzatcaktim sana? Yazma artik ya uzadikca uzadi.
konuyu begenmeyen insan yorum yapmaz baska yere bakar. sen de benden daha az "takintili" degilsin inan.
ben en azindan bi amac ugruna kendimi geriyorum sende o da yok.
sen cidden normal degilsin
Nasil agrina gitmisse artık düzeltip düzeltip yorum yapiyor ahahahaha keşke sesli gülme atabilsem
bi sey geciyorum senle ama onu da anlamiyosunAmaçayy karnima ağrı girdi ahahahahahaahha
Kiz blöf ayriligi konuna baktim teshisini koydum onuda ben söylemicem hadi oda bendenbi sey geciyorum senle ama onu da anlamiyosun
Tamam canim sen bu geceyi benim konularimi okuyarak gecir iyi uzun gecelerKiz blöf ayriligi konuna baktim teshisini koydum onuda ben söylemicem hadi oda benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?