- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
162 boyum.Boyunuz kaç bilmiyorum ama 89 kilo evet biraz fazla.
Ama herşeyin bir yolu yordamı olduğu gibi zayiflamanin da bir yolu yordamı var aç kalarak zayıflanır fakat sağlıklı bir zayıflama olmaz.
Dikkatli beslenip spor yaparsaniz hem daha sağlıklı olur hem de kiloyu uzun vadede muhafaza edersiniz
Ben zayifim..ama inanin bazi giysiler yakismiyor. Kemikleri sayılanın neyine özeneneksiniz, neresi estetik..takinti farkli seylerde ortaya cikar, kimininki para harcamama, kimininki insanlara, siz de kiloya takmissiniz. Bununla ilgili kitaplar var..Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Ben 103le doğuma gittim eve geldiğimde 96 kiloydum. 10 ay oldu 75 e düştüm. 76yla hamile kaldım boyum 173. Senin kadarda takıntı yapmıyorum ama yiyince vicdan yapıyo insan. Bence fazla kilomuz olduğu için yeniden alırsam diye korkusu oluyo. Ama o kadarda takıntı yapma kendini sınırlandır ama fazla değil. Sonra bi boşluk anında kendine hakim olmazsın verdiğinide alırsın.Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Eski kilom 93 ameliyatı bile düşündüm ama şu an vki 34 falan ve yapmıyorlarmış diye biliyorum.Abur cubur kestim ama insan bir yumurta yedi diye kilo alacağını düşünür mü89 kg evet kilo verilmesi gereken bir durum. Diyet yapman, kilo vermek istemen cok normal. Ama tercih ettigin yol cok yanlis.
Ben diyetisyenim, vucuduna bu kadar kotu davranma yalvaririm. Bu aclik sinirinda beslenme sana yarin birgun extra kilo olarak donecek.
Bayram tatilini kizartma hamur tatliyi minimumda tutarak gecir, kendine zehir etme. Rutin yasama dondugun zaman duzenli diyet yaparsin.
Ben unlu bi urune basladim ama.reklam.olur diue yazmiyorum..cayi ve urun acayip tok tutuyor. Protein ve vitaminlerden olusuyor. 2 ogun onu kullaniuprum ve veriyorum basariliKızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Pantolonlarin altina taytleri giyin yaz sicaginda. Goguslerine pamuklari coraplari tika. Ozman gorecegim kemiklerinin nasil hos gozuktugunu....birde evde kalirsin ohh ne ala..... sonrada konu acarsin burda evlenemiyorum diye. Ortasini bulmalisin ne zayif ne kiloluKızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?