Daha da zayıflamak istiyorum.

Saçlarınızı küt kestirmeseydiniz keşke. Daha şişman gösterir yüzünüzü. Neyse olan olmuş. Benim çocuğum falan olmadığı halde evlendikten sonra 22 kilo aldım hem de iki yılda. Bir hafta önce artık yeter deyip diyete başladım. 82 fen78 e düştüm bir haftada. Dediğin gibi direk 60 değil hedefim. Şu an hedefim 75. Sonra 70 olacak falan falan. Yani büyük hedefler koyma önüne. Ben şöyle zayıfladım bir öğün süper yiyorum. Proteinli karbonhidratlı herbişeyden yiyorum ama o öğünden sonra bütün gün yemek yemiyorum. Bir haftada dört kilo verdim. Çok acıkınca ondan bir lokma bından bir yudum falan yapmıyorum meyvedir sakızdır şekerdir minnak çikolatadır hiçbirşey yok. Yemeyeceksin. Atıştırınca kilo almayacağız sanıyoruz halbuki o bir iki lokmalar kilo yapıyor. Hedefi küçültün ve kendinizi aşırı zorlamadan zayıflamaya çalışın.

Benzeşiyoruz sizinle bende son doğumuma 102,5 ile gitmiştim bebek 5 aylıkken 91 kiloydum. Bebeğim 2 ay sonra 2 yaşına girecek ben 70 kiloyum boyum 176
Bi 5 kilo versem iyi olur ama yaş 40 olmuş 5 kilo da fazla oluversin
Boyumuz olduğundan dolayı avantajımız var okadar görünmüyoruz 28 yaşımdayım ben 10 kilo daha verebilsem çok iyi olacak

Böyle yaparsan inan direncin kirilacak ve üstüne kilo alacaksın. Kendimden biliyorum bende böyleydim . Bu sene diyetisyenle bırlıkte aralik ayında basladim kilom 84.4 tu şimdi 66.4 ve 6 kilom var.gercekten yüksek motivasyonla yaptim. Pilatese basladim cok sikilastim daha önce 46 -48, beden giyerken simdi 38 beden bile oluyor.. ama 5 senedir 84-86 kilodaydım hep kendim başladım bıraktım yol gösteren olmadsn beceremedim. Instagramda bile uygun fiyata danışmanlık verenler var. Boyle hic bir sey yemezsen zaten veremezsin inan

Şu an aynen bu durumu yaşıyorum hızlı gitsin istiyorum ama annen kızım bu kiloyu sen 23 yılda aldın yavaş yavaş gidecek diyor ama öyle istiyorum ki zayıf olmayı.

Evet eğer yıllar içinde aldığın kiloyu bir anda vermeye çalışırsan önce ödem sonra ise kas'tan gider kas giderse kemiklerin zayıflar yağların kalır önemli olan yağdan kilo vermen bunun içinde düzenli diyet ve en önemlisi bölgesel spor yapman gerek..
Ben yapı olarak minyon biriyim yani bekar/evli
Hep 45-52 kilo oldum daha üzerine çıkmadım
Gebelikler hariç gebeliklerimde de
1.gebelikte 14 kilo aldım 7 ayda 50 kiloya düştüm
2. Gebelikte 22 kilo aldım
5 ayda 49 kiloya düştüm
Diyet ve spor ile spor'a çok yuklenmistim ve rahat bir 10 kilo doğumun hemen ardından gitti zaten..
Buradaki diyet gruplarını ısrarla öneririm sana hem spor yapiyosun hem diyet hemde takım arkadaşların oluyor motive oluyorsun..
Bir yerden ama doğru yerden başlarsan güzel sonuçlar almaya bir iki ay içinde başlarsın..
Kendine güven inan yaparsın

Evet vardı kendimi hiç beğenmiyorum belki yanlış olacak ama zayıf kızlara imreniyorum

Kuzum hic imrenme zayıf kızlara bak benim kemiklerim görünüyor. Bazen ince pantolon giyiyorum kasık bolgesindeki kemikler gözüküyor geri çıkarıyorum
Magazaya gidiyorum elime en az 4 tane pantolon aliyorum kabinde denerken 3u olmuyor bir tanesi oluyor. Bazi magazalarin kaliplari farklı internetten aldiklarim cogu sey oluyor bazısı geri gidiyor iade olarak
Abiye turu bisey alinca illa tadilata giriyor
Memelerim küçük esime diyorum ki silikon tamam yaptiralim diyor arkasindan ne yani sen begenmiyoe musun beni diyorum adam ne dese suçlu iyi mi
Ogun görümcemi gordum kilo almis esime söyledim ama ona soyleme dedim. Esim de o spora gidiyor güya dedi. Hadi ya bilmiyordum dedim soyleme bak alınır dedim ertesi gun buluştuk yine bana dediki sen kac kilosun
45 dedim
Daha coktun dimi dedi
Yok daha azdim aldım dedim
Sonra elimle kasımı gosterdim sporculae yapar ya kol kası. Şaşırdı dedim benden daha zayif olan daha kilolu duruyor sen kac kilosun sorma yaaa ben 55 tim dedi spora gidiyorum dedi kilo vermek istemiyorm da dedi incelmek istiomus galiba ben kafama taktim acaba beni begenmedi mi hosunami gitti diye neden sordun zayifmiyim dedim merak ettim sordum evet bacaklarin falan ince zayifsin dedi ama kotuler sekilde söylemedi belkide oda boyle olmak istiyor yemiyor cok bisey dikkat ettim yemek yiyoruz uzerine tatli yiyoruz o yemior ama ben yine de alındım sanki ogunde dar bi elbise giymiştim kalem etek
Sen verirsin kilo ama kemiklerin gözükmesin lutfen o da zor bak

2 ana öğün yiyerek zayıfladım ben
sağlıklı mı zayıfladım bilemiyorum, o kadar yağdan mı gitti kastan mı gitti valla açıkçası bakmadım
ama çok da enerjik ve sağlıklıydım açıkçası
bana diyetisyenin verdiği o 6-8 öğünlük yemekler hiç yaramadı
sürekli sık az yiyordum, tam doymuyordum aklımda hep bir sonraki öğünde oluyordu, sürekli tansiyonum düşük geziyordum. bir kere ekmek yemeyince tansiyonum düşüyor
sabah bir dilim ekmekle sağlam kahvaltı yapıp öğlen 2-3 gibi yine güzelce yemek yiyin ama doyun, yoğurtlu ekmekli ama tabi kızartma değil ev yemekleri yiyin.
akşam da 7-8 civarı sadece ekmeksiz peynir, bir yumurta, yoğurt vs yiyebilirsiniz.
yine size en iyi neyin geleceğini siz bilirsiniz.
ama sıkı diyetler, tez ayrılık getirir, verdiğinizi aynen alırsınız. ve bıkarsınız dayanamazsınız.

Ben cok az yiyerek 4 ayda 20 kilo verdim ama somra noldu biliyomusun artik dayanamadim ve 2 ay daha ustune gecince normal yemeye basladim fazla demiyorum bak dikkat et normal ve bir sonraki 6 ay icinde bi baktim 10 kilosu geri gelmis halbuki cok zor ac kalarak gitmisti
Yani ac kalarak evt zayiflarsin 40 kiloya da dusersin ama nerey kadar nefis bir noktadan sonra dayanamiyo yemek istiyo ve normal yemeye baslayinca da gercekten vucut ac kaldigi o donemi hatirlayip herseyi daha cok yag olarak depoluyo bu dogru
Normal yememe ragmen arada kacamaklarla tabi en hizli aldigim 10 kiloydu o
Sonra da diyete dvm edemedim normal yemeye devam ettim tam 1 yil sonra basladigim yerdeki kiloya hatta 3 fazlasina cikmistim yani 4 ayki aclik sonucta cop oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…