- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi 123pembehayal
Merhaba hanımlar. Haftalardır kafamı kurcalayan bir şeyler var. Kendi kendime nerde yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Sizlere danışmak istedim. 3 yıllık bir ilişkim var. Güzel gidiyor çok şükür. Aileler kültürler uyuyor. Onun tüm ailesi biliyor benim annem biliyor. Ve ben artık aileler tanışsın aramızda resmî bir şeyler olsun istiyorum. Bunu en çok istememin sebebi her dışarı buluşmaya çıktığımızda annemin aman kimse görmesin falan diye uyarmaları
annem böyle deyince üzülüyorum. Zaten çok görüşmüyoruz ve sanki kötü bir şey yapıyoruz gibi böyle tembih etmeler. Aynı şekilde onunda annesi böyle tembihlerde bulunuyor. Bu benim çok zoruma gidiyor. Asıl demek istediğim ben sanki onu zorluyor gibi hissediyorum. Evlilik söz nişan muhabbetini hep ben açıyorum o hep inşallah tez zamanda olsun deyip duruyor. Annemde bu böyle olmaz artık gelsinler bi tanışalım dedi bunu ona da dedim ama o yine inşallah filan demeye başladı. Ve ben öncesinde bir evlilik teklifi bekliyorum öyle uç şeyler değil. Sizce çok şey mi istiyorum